Upprop för en rättvis och hållbar migrationspolitik

Ett föredömligt initiativ har tagits av Jenny Piper, som startat en namninsamling för ”en rättvis och hållbar migrationspolitik.” Nu protesterar det officiella Sverige mot utvisningar av migranter utan asylskäl, där afghanska fd. barn får känslosam uppmärksamhet för brott mot lagen. Härmed sätts hela rättssäkerheten ur spel. Min förhoppning är att många skriver under.

…………………………………………………………………………………………………

”Upprop för en rättvis och hållbar migrationspolitik
Den senaste tiden har det rapporterats om splittringen i regeringen när Miljöpartiet utövar påtryckningar på Socialdemokraterna för att ge de så kallade ensamkommande afghanerna som kom till Sverige år 2015 amnesti. Nu börjar även socialdemokrater internt att trycka på partiledningen och som om inte det vore nog, så rapporteras det idag om att elva stycken välgörenhetsorganisationer nu kräver att utvisningarna ska upphöra. De organisationer som skrivit på uppropet för att stoppa utvisningarna är Rädda Barnen, UNICEF Sverige, BRIS, Erikshjälpen, Forum – Idéburna organisationer med social inriktning, Sveriges Stadsmissioner, Verdandi, IM- Individuell Människohjälp, Refugees Welcome Stockholm, Sociala Missionen och Islamic Relief Sverige.

I en demokrati ska alla behandlas likvärdigt och rättssäkert. Har man flyktingskäl ska man få uppehållstillstånd i Sverige, men om man saknar skyddsskäl och har fått avslag på sin asylansökan så ska man utvisas – sådan är lagen! Ingen ska ges fördelar bara för att de skriker högst, än mindre bara för att man genomför olagliga demonstrationer eller vägrar respektera myndighetsbeslut!

De som har fått avslag på sin asylansökan ska inte ges amnesti på grund av godtyckliga politiska skäl. Om regeringen faller till föga och ger amnesti baserat på att det är synd om dem för att de har hunnit rota sig i Sverige på grund av flera års väntan på sitt asylbesked, så ger man således fri lejd till en grupp människor bara för att svenska myndigheter har misslyckats med att fullfölja sina uppdrag, vilket i sin tur beror på att Sverige tar in alltför många människor utan att ha kapacitet för att ta emot dem. Det är ingen hemlighet att handläggarna på Migrationsverket samlar migrationsärenden på hög!

Ger man en grupp amnesti, så måste man även göra detsamma för övriga grupper och dessutom sänder det helt fel signaler till övriga världen. Detta kommer utan tvivel att öka migrantvågen på nytt och Sverige står redan på randen till ett sammanbrott – vi klarar inte ens av den anstormningen vi redan har eftersom vi har både bostadsbrist och en välfärd som håller på att kollapsa.

Svenska folket säger NEJ! De som har fått avslag på sin asylansökan ska inte ges amnesti på grund av skäl som saknar lagstöd. Vi tänker inte acceptera att ett parti som balanserar under riksdagsspärren ska diktera villkoren för hur landet ska styras. Makten ska utgå från folket och inte tvärtom – det här är medborgarnas uppror!”

Jenny Piper    Kontakta namninsamlingens skapare

https://www.skrivunder.com/upprop_for_en_rattvis_och_hallbar_migrationspolitik#sign”

…………………………………………………………………………………………………….

Det behövs en ny Luther, som spikar upp dagens teser i protest mot globala oligarker och deras präster. Avlaten består nu av mångkulturell korrekthet, som ger ökad vinning. Luther protesterade mot den katolska kyrkans hyckleri och korruption med avlatshandeln. Han blev fredlös efter att han spikade upp sina 95 teser på porten till Slottskyrkan i Wittenberg, 1517, således har ingen större förändring skett 500 år senare mot dagens dissidenter. Maktens medel är alltid de samma.

Tes 32 lyder: ”Den som tror att han kan vara säker på sin frälsning därför att han innehar ett avlatsbrev, kommer liksom sina lärare att drabbas av evig fördömelse”

Från AlternaMedia, www.alternamedia.se, kan boken ”Priset” beställas av flera olika författare. Gemensam nämnare är att priset blivit högt för dessa sanningssägares karriärer. Kunskap och erfarenhet från migrantområdet straffas, snarare än belönas i Sverige.

 

 

En tanke kring ”Upprop för en rättvis och hållbar migrationspolitik

Kommentarer är stängda.