Till polismyndigheten i Gävleborgs län.

 Till polismyndigheten i Gävleborgs län. Avsändare Olle Ljungbeck.

Gästkrönikörers inlägg ger ofta starkare sken över händelser i samhället, vilket gör att absurditeter från makthavarna tydliggörs i all sin nakenhet.
Här får polismyndigheten i Gävleborgs län en anmälan, om brott mot lagstiftningen om jämställdhet mellan könen av
Olle Ljungbeck.
De som anklagas är statsminister Stefan Löfven och skolminister Gustav Fridolin, företrädare för en feministisk regering, som blundar för dessa övergrepp.
Då inga handlingar sker i ett vacuum, borde fler medborgare ställa sig frågan; vilka krafter ligger bakom?
………………………………………………………………………………………………

”Undertecknad anmäler härmed statsminister Stefan Löfven samt skolminister Gustav Fridolin för att de inte kräver att muslimska konfessionella (religiösa)skolor som t ex AlzAHRaa följer jämställdhetslagen och allmänna lagar om jämställdhet mellan könen, genom att behandla skolflickor i dessa skolor i enlighet med vår lagstiftning.

Att så inte är fallet visar de ständigt återkommande anmärkningarna från Skolinspektionen om kränkningar och diskriminering av flickor. För flera år sedan och under många år riktade Skolinspektionen grava anmärkningar mot Römosseskolan i Göteborg.

Alltsedan denna tid har jag följt – inte endast de muslimska friskolor som fått anmärkningar – utan också andra muslimska sådana och jag har då inte påträffat någon där inte flickorna (i ringa grad pojkar) utsatts för grova kränkningar och diskriminering. Av mina iakttagelser kan jag inte dra någon annan slutsats än att flickor i dessa skolor utsätts medvetet för en planerad diskriminering och ett missgynnande därför att de som är huvudmän för skolorna inte ideologiskt och utifrån sin kultur accepterar jämställdhet mellan flickor och pojkar/kvinnor och män.

Detta är så tydligt och gäller till hundra procent. Kränkningarna är så allvarliga att det inte kan finnas minsta tvivel om att flickorna tar livslång skada av sin ”skolgång”. Den grava diskriminering och kränkning de utsätts för kommer självklart att medföra att de inte integreras i det svenska samhället. Detta bör inte vara någon hemlighet för politiker och skolinspektionen. Men det är också högst troligt en medveten plan från huvudmännen för skolorna.

I Sverige har vi en tradition från den tid då vi i stort sett endast tog emot europeiska invandrare att dessa såväl integrerade, som assimilerade sig i flertalet fall. Likartad kultur och religion skapade med sannolikhet dessa förutsättningar. Äktenskap över de etniska gränserna har varit norm. I dag gäller och kommer motsatsen att gälla om nuvarande ojämställdhet får finnas och om skolor får drivas av huvudmän som representerar en helt annan kultur än vår och vilkas drivfjäder är att inte integrera sig i det svenska samhället.

Men också förhindra äktenskap över de etniska gränserna. Att denna ojämställdhet mellan flickor och pojkar får pågå är inte endast ett brott mot grundlagen och vår allmänna lagstiftning om jämställdhet mellan könen. Den visar också på en råhet och hänsynslöshet från politikernas sida mot de flickor som tvingas gå i dessa skolor.

I någon slags missriktad humanistisk/demokratisk floskelpolitik påstår de sig värna om religionsfrihet etc. I verkligheten är det ett sätt att krossa flickornas rätt till meningsfullt och bra liv, jämsides med svenska ungdomar. För mig är de politiker som kan åse detta och inte bryta utvecklingen inte endast psykiska våldtäktsmän utan också sadister.

Medan man nu helt riktigt vänder sig mot de män som inom olika grupper oupphörligen kränkt kvinnor, låter man kränkningen av skolflickor i muslimska skolor fortsätta på ett sätt som kommer att bryta ner många och förhindra ett normalt liv för de flesta.

Deras fostran till underdånighet med männen kommer inte bli mindre i ”jämställdhetens högborg” än om de stannat kvar i sitt hemland.

Med hänsyn till de fruktansvärda förhållanden de flickor tvingas leva under som går i religiösa muslimska skolor kan det inte råda minsta tvivel om att de båda huvudansvariga; Statsminister Stefan Löfven och Skolminister Gustav Fridolin är skyldiga till detta varför det är min skyldighet att polisanmäla dem.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

……………………………………………………………………………………………………..

Nu har skolminister Fridolin kommit på en briljant idé, att stänga problemtyngda invandrar skolar och flytta över buset till väl fungerande skolor. I de skolor som utsatts för denna jämlikhet har redan buset och stöket ökat. Regeringens solidaritet är att alla skall få det lika dåligt och fortsätter idogt att förstöra landets framtid.

3 tankar kring ”Till polismyndigheten i Gävleborgs län.

 1. Tillåter mig att komplettera Jan I. betr. orsak: det olyckliga beslutet i vår riksdag 1975:26 – vi ska gå mot ett mångkulturellt samhälle som O.Palme ”sålde in” – och då
  skrevs in i ”regelboken” bl.a. – den nyanlände ska själv tillåtas välja om han/hon vill behålla sin egen kultur eller om möjligt ”assimileras” (valfrihet)- men att VI ska anpassa oss till de nya.( OBS!) Tänka sig!! 42 år har rullat på och därför ser det ut som det gör.
  Fin sammanfattning Jan Ivarsson.

 2. Verkligheten i länder med vänsterideer blir vanligtvis tvärt om. Rättvisa och välfärd åt alla utlovas men det blir konflikter, kriminalitet och fattigdom.
  Se på Sverige. Vi har en regering som kallar sig feministisk. Under den har landet som tidigare haft lag och ordning och kvinnofrid fått bland världens flesta våldtäkter . Vi har fått mängder av utanförslkapsområden, usel skola och vårdköer med personal som flyr sjukhusen.
  Orsak: Okontrollerad invandring av folk med icke västerländska värderingar som kräver att leva här som i länder de lämnat. Det uppmuntras av våra regeringar bl.a. med bidrag för integration som i praktiken stöder invandrares kultur som svenskar förväntas anpassa sig till.

  1. Du sammanfattar elegant allt som behöver sägas om moders Sveas tillstånd med dess orsaker.

Kommentarer är stängda.