Dimridåer och förflyttning av fokus skall förhindra uppvakning

Att vända fokus
Signaturen ”Asta” skrev om dimridåer i sin kommentar i går och det är precis vad  makthavarna sysslor med, både här hemma och inom EU. Kruxet är att allt fler medborgare vaknat till och röstar fel, en trend som absolut måste vändas.

Medlet är dimridåer och flytta fokus från EU:s massinvandring, där unga män utan asylskäl vällt in och eroderar välfärden.  Importerad brottslighet får vi på köpet.

Samtidigt måste kritiska röster tystas med övervakning, angiveri och nätförbud.

Det enda som skulle hjälpa är att stänga gränsen och deklarera att landet inte mäktar mer av nya medborgare, som saknar egen försörjningsförmåga.

EU toppmötet
Enda smolket i Stefan Löfvens glädjebägare under helgens EU toppmöte i Göteborg var att Angela Merkel inte hade tid att komma, eftersom hon har svårigheter att bilda regering efter AfD:s framgångar. Hennes ”Wir schaffen das” beträffande migrantinvasionen har visat sig ha dålig hållfasthet, där många tyskar nu vill lägga till ett ”nicht”. 

Värden, för detta till intet förpliktigande EU toppmöte, Stefan Löfven visste inte till sig av förtjusning under helgen, när han fick sitta bredvid Frankrikes Rotschild beundrande president Macron och signera ett miljöavtal. Statsministern har ingen konkurrens i sitt värv, som EU:s duktigaste springpojke.

Snart så skall mötet resultera i en kungörelse om 20 sociala rättigheter. Pelare som handlar om löner, familjepolitik, utbildning, jobb mm, men utan förpliktelser, när måndagen kommer.

Varför ska EU lägga sin nästa i blöt, när det endast handlar om nationella frågor?

Den f.d fackbossen verkar ha glömt den svenska modellen och vill lämna över rätten från arbetsmarknadens parter till EU i sin springpojksiver. För då får han lysa som en sol, som alltmer slocknat här hemma.
Syftet med EU:s medborgarvänliga sociala patos är att dölja vad deras helgonförklarade fria rörlighet ställt till med, som min bror, långtradarchauffören, mycket tidigt blev varse.

Fokusförflyttning sker nu inom många områden.

Kulturelitens kvinnor i #metoo kampanjen har visst aldrig råkat ut för några sexuella trakasserier från män med annan etnicitet eller också förvandlas en klapp där bak och kramade bröst till komplimanger om avsändaren har sammetslena bruna ögon och kommer från länder, som förtyckts av gårdagens vita män.

Betala mer skatt än Du behöver är regeringens nya solidaritet
När finansminster, Magdalena Andersson, med darr i stämman fördömde Leif Östlings ”Vad faen får jag för det”, så kunde jag knappt hålla mig för skratt. Hennes analys var att med detta lagliga skatteupplägg så eroderar han ”vården, skolan och omsorgen.”

Det gäller att med rörelsens paradgren om solidaritet flytta fokus från regeringens folkförrädiska och osolidariska migrantpolitik, som låter landet sjunka som en sten. Och vad värre är, så lämnas de verkligt nödlidande, kvinnor och barn i flyktinglägren åt sitt öde.

Sedan har hon mage att stå och tramsa om att Sverige går som tåget, tack vare dopad penningpolitik med riksbankens minusränta och nya lån.

Migrantkostnaderna har regeringen skickligt vältrat över på kommunerna med tvångslagar, vilket tvingar fram kraftiga besparingar på deras egentliga uppdrag, omsorgen, skolan och stöd till de som lider nöd.

Fokus skall ligga på den globala finanseliten och deras politikerlakejer för allt elände som deras massinvandring, dvs. folkförflyttning ställt till med för värdlandets medborgare.

12 tankar kring ”Dimridåer och förflyttning av fokus skall förhindra uppvakning

 1. Tänk att vi har två L- Cecilior i Bryssel , CW och CM och ingen värnar om Sverige utan
  först gäller egen karriär och positionering för att bli ”listad” på oligarkernas NWO -folkets
  önskelista – frihandel och migration, utplånande av europas gränser o stater.
  C.Wickströms möte med G.Soros är mycket allvarligt.
  CW borde rimligtvis (i den bästa av världar) vara ”rökt” för den svenska valmanskåren.

  1. Bra Staffan. Nu har vi svart på vit, vad man har anat att C. Wickström är Soros tjänare.

 2. EU skulle vara ett serviceorgan för medlemsländer.
  Det har blivit ett överstatligt organ utan valda representanter med egna skatteregler, som bestämmer över staterna.

  1. ”Serviceorgan” för kapitalets fria rörlighet, till glädje för Bilderbergarna inkl. den globala banksfären.

  2. EU är av ondo, miljarförluster/belastningar/besvär sedan inträdet.
   Förnuftigt vore att träda ur.
   I/om ämnet https://uvell.se/2017/11/14/regeringen-skryter-om-friskolor/
   Man kan inte helt bortse från EUs del i det hela
   Se än om tidigare ”NGOs are smuggling immigrants into Europe on an industrial scale”http://www.zerohedge.com/news/2016-12-04/something-strange-taking-place-mediterranean

   1. ”Eftersom den svenska socialdemokratiska-miljöpartistiska regeringen är mer intresserad av hur Sverige framstår än hur Sverige fungerar……” skriver Uvell i länken från signaturen ”röstarätt”. Hon avslöjar i sitt inlägg regeringens nya rekord i lögner i sin ansökan till EU om att få hit EMA (Europeiska läkemedelsmyndigheten). 900 hyreslägenheter fixas enkelt fram i närheten av KS eller centralt beroende på var myndigheten skall ligga, förskoleplatser likaså, fri skolor är nu toppenbra osv.
    Här borde väl rättsväsendet vakna till och åtala statsministern för bedrägligt beteende mot sina medborgare och för EMA:s anställda. Elle åtnjuter regeringen åtalsbefrielse, precis som kungahuset och diplomater? Lite tafatta anmärkningar från KU, verkar vara det enda, sen kör de i gång igen i samma spår. Lögner verkar vara drivmedlet för Sveriges varumärke.

 3. Mycket bra redogörelse av problemen i Sverige. Löven och Macron uppgift är att föra mer makt till EU och oligarkerna. Med sina avtal TTIP där internationella företag får större makt än nationerna. Macron är som nämns tillsat av Rotschild. Samma familj styr också vår riksbank. Vår guldreserv är i USA , Storbrittanien och Schweitz. Tidigare var vår guldreserv ett mått på hur mycket pengar vi kunde utge.

  1. Han Östling ”vad fan får jag för skatterna” kallas för vd för svenskt näringsliv. Hade han bott i Ryssland hade han kallats OLIGARK. Samma andans barn överallt

Kommentarer är stängda.