Medias opartiskhet, vilket skämt! Filter mera bestämt.

Problem utan orsak
Det som ändå hänt är att invandringsrelaterade problem dagligen rapporteras i tidningar.
Nej, inte om orsaken till problemen, utom bara om problemen.

Enligt systemmedia tycks de komma från Mars. För några år sedan var det bara på internets källor, som problemen fanns. Där avsändaren först fick stämpeln rasist, som sedan fick sällskap av en med fake news på.

Här skriver Joakim Lamotte på sin Facebooksida den 12 okt om den afghan, som jag nämnde i gårdagens inlägg. Han som gjorde statsministern och vissa vänsterkvinnor så glada och som fått breda ut sig medialt.

I Katerina Magasin kan Ni läsa om hur  kyrkan i Söderköping försökte tysta ner det hela och om hur övergreppet på konfirmationslägret gick till och om förföljelserna från medelålders feminister mot den 14-åriga flickan efteråt. 

http://katerinamagasin.se/mamman-till-14-aringen-som-utsattes-for-overgrepp-min-dotter-trakasseras-och-hotas-med-straff-av-vuxna-kvinnor/

…………………………………………………………

Joakim Lamotte

”Varför granskar inte svenska medier talespersonerna för afghanerna?
Jag sitter och läser domen från Norrköpings tingsrätt där en av talespersonerna för ensamkommande afghaner i Sverige har dömts för sexuellt ofredande mot en minderårig flicka. Han, som enligt migrationsverket är 20 år, befann sig förra året på ett konfirmationsläger där han ofredade en 14-årig flicka sexuellt. Påföljden blev villkorlig dom och dagsböter.

Mannen är en framträdande talesperson för ensamkommande afghaner och har figurerat flitigt i svenska medier. Igår berättade han på sin Facebooksida att han nu, efter domen, kommer ta en paus från medieframträdanden. I kommentarsfältet får han varmt stöd från svenska kvinnor som menar att han säkert är oskyldigt dömd.

Jag undrar vad fasen det är som händer?

Varför går medelålders kvinnor ut och skyddar en person som dömts för sexuellt ofredande?

Och varför skriver inte traditionella medier ett ord om att ett av deras sanningsvittnen nu är dömd för sexualbrott?

Inte heller skrev svenska medier något när det häromåret uppdagades att dåvarande ordföranden för Sveriges ensamkommandes förening visade sig vara dömd för kvinnomisshandel, hemfridsbrott och för att ha onanerat på en buss?

Detta är en kille som suttit i varenda tv-soffa i Sverige, inklusive hos Malou von Sivers, för att skapa opinion när det gäller ensamkommande asylsökande.
Varför skriver de inte en rad om vad de har dömts för?
Svenska medier gör dem till kändisar, hjältar och maktmänniskor. Genom att låta dem berätta sina historier inför stor publik höjs deras trovärdighet enormt.

När svenska medier ger dessa personer sina plattformar måste de också våga berätta HELA deras historier. Allt annat är ynkligt och går totalt emot idén om konsekvensneutral journalistik.

Är det konstigt att förtroendet för journalister är lågt i det här landet?
_____________________________________________
Stöd till arbete med oberoende journalistik och fri debatt.
Swish: 0707760990
Gilla sidan: Joakim Lamotte

Har du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig.”
…………………………………………………………………………………………………….

När berättar traditionell media hela sanningen bakom flyktingpolitiken? Det undrar majoriteten svenskar enligt flera Skop undersökningar.

2 tankar kring ”Medias opartiskhet, vilket skämt! Filter mera bestämt.

 1. ”Det svenska tillståndet” – det oönskade tillståndet som våra grannar hoppas undgå,
  ett begrepp som verkligen kom på tapeten vid besöket av Norges frejdiga minister
  Solveig Listhaug som har tät kontakt med danska kollegan Inger Stöjberg – det tål verkligen att analyseras – varför, hur blev det möjligt ,vad kommer det att innebära för
  våra länder framöver, måste vi skärpa gränserna ?
  Här en länk till ett skrämmande exempel på vad som sker framför våra ögon med våra
  skattepengar.
  https://petterssonsblogg.se/2017/10/14/islamskt-asiktsfortryck-hos-ibn-rusch-for-dina-skattepengar/

  1. Läs länken från signaturen ”Staffan” till Petterssons blogg. Islamisering en konspirationsteori säger de korrekta. Att ta hänsyn till andras kultur i dagligt liv är rätt, såvida det inte inkräktar på lag och rätt. För att detta skall fungera så måste det vara ömsesidigt, vilket det inte är idag. ”Svenne” föraktet är väl utbrett, men det vill inte myndigheter se. Men detta är något helt annat som beskrivs i länken, finansiering med skattepengar till muslimer, där även fundamentalister ingår, är att rulla ut röda mattan till vår egen undergång.

Kommentarer är stängda.