Skräckexemplet Sverige bara eskalerar

”Vi har fått ett land som är ett skräckexempel för sina invånare. Fria tider skrev i går om Svenska ambassaden, som visar alla bidrag man har rätt till i Sverige, men inga skyldigheter, Danmark visar tvärtom landets krav på skyldigheter, jag tappar hakan varje dag,” mejlade min syster.
http://www.friatider.se/svenska-ambassader-lockar-araber-med-skyh-ga-bidrag

Vi är nog många som tappar hakan varje dag, med undantag av vår feministiska regering, som tycks ha immunitet mot orsaken till eskalerande samhällsproblem.

Våld, trakasserier nu vardagsmat
Våld på sjukhus, våld i skolan, våld mot polis, brandmän, busschaufförer, parkeringsvakter, våldtäkter mot kvinnor, rån, överfall mot gamla, hot, trakasserier mot personal på socialkontor och mot migrationshandläggare osv är numera vardagsmat.

Att de aldrig ger sig och inser vad deras flyktingpolitik ställt till med?

Högt förtroende för statsministern
Vad som är ännu värre är att statsministern får högt förtroende av väljare, om vi nu ska lita på den senaste undersökningen från Novus.
Att han har mage att i riksdagsdebatten skylla kriserna i samhället på tidigare regerings skattelättnader?
Nationalekonom Jacob Lundberg har i sin doktorsavhandling visat att statens skatteintäkter tvärtom ökar, när medborgare får behålla lite mer av sina surt förvärvade slantar. Eftersom de då får lust att jobba mer.

Handlar Löfvens sympatier om Stockholmssyndromet?
Där gisslan tar parti för gärningsmännen.

Statsministern har skakat hand med en ensamkommande afghan, troligen berättade afghanen inte att han var dömd för sexbrott och hade ljugit om sin ålder, men vad gör inte den ”enkle svetsaren” för att bevara sin humana framtoning i medier.
http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/kyrkan-har-svikit-oss-om4848539.aspx

”Sugar mammas”
När det gäller närhetstörstande medelålders vänsterkvinnor, är det väl ingen som tappar hakan längre. De levde rövare nyligen på Landvetter, när några av deras kära afghaner utvisades. Kanske bottnar protesterna i, att de nu för en tid åter blir ensamma i sängen?
http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se/2017/10/tumult-och-kaos-nar-utvisningen-av.html

Läs gärna vad en läkare skriver med insyn i flyktingförläggningar. Där vissa av de anställda kvinnorna berikar sig med inneboende, som befinner sig i underläge och beroendeställning.
https://stefankrakowski.wordpress.com/2017/10/11/unga-asylsokande-och-sugar-mamas/

Vad dessa ”sugar mamas” tycker om polygami vet jag inte, men FI är som vanligt i gasen och hyllar detta kulturella inslag. Att det bryter mot svensk lag är självfallet oväsentligt, det blir väl något svammel om berikning från främmande kulturer. Risken är nu stor att politiker och migrationsverket viker sig, när det gäller verkställande av utvisningar av afghaner utan asylskäl.

Sonja-gen
Hoppas Ni orkar läsa Katarina Janouch blogginlägg, hon tillhör ett glänsande undantag bland kultureliten.
Jag kommer osökt att tänka på den änglalika och självuppoffrande Sonja Marmeladova i Dostojevskis ”Brott och Straff.” Det verkar som feministerna har utrustats med en stor dos av så kallade ”Sonja gener,” som förstört kvinnorörelsen för lång framtid. Hennes livsuppgift blev att rädda skitstöveln Raskolnikov, som först vaknade till, när det var försent.
http://katerinamagasin.se/ladies-problem-om-det-ohemula-gullandet-med-en-domd-sexbrottsling/

Bluffen ”Tag mig i stället”
Nu har många feminister med supporters utrustat sig med märken där det står ”Ta mig i stället” för utvisning av bidragsslukande, åldersfuskande och lagbrytande afghaner.

Men som vanligt, när vänstern protesterar är det bara tomt part. För när ”Nya tider” v.41, ringde upp några av dessa aktivister med erbjudande om anställning för en afghan som då leder till temporärt uppehållstillstånd, var det ingen som ville åka i hans ställe. De flesta slängde på luren.

Vi får glädja oss åt att afghanernas ifrågasatta talesperson Fatemeh Khavari nu skall göra en tripp ner till Afghanistan, för att följa de fåtal som utvisats och som vanligt ställer systemmedias journalister inga besvärliga frågor.
http://hotpot.se/politik/fatemeh-khavari-aker-hem-till-afghanistan-pa-obestamd-tid/

Utländsk media rapporterar om månggifte
Tur är ändå att utländsk media varken duperas av regeringens lögner, utan själva gör reportage, där flera parter får öppna munnen, till skillnad från svensk medias fäbless för bara en version i aktuell fråga, eftersom innehållet styrs av chefsredaktören. Journalister har vittnat om vad som händer, om de råkar öppna fel dörr till problemet.

”I ett bisarrt reportage från Sverige intervjuar nederländsk tv araber och asylaktivister om månggifte. Först får en kvinnlig svensk asylarbetare beskriva hur fantastiskt hon tycker den muslimska traditionen är. Sedan intervjuas en av fruarna:
– Oavsett vad jag säger gör han vad han vill. Jag har naturligtvis inget val, säger den muslimska kvinnan.”
Hon berättar tyst att hon är slav hos sin man. Vilken fantastisk tradition!!!
http://www.friatider.se/svensk-asylaktivist-hyllar-m-nggifte-sen-f-rklarar-muslimska-kvinnan-att-hon-r-en-slav-t-sin-man

Utredningar tar bort problemen från dagordningen
Nu börjar röster höras om att lagen måste ändras och att månggifte som ingåtts i hemlandet skall upplösas. Men det lär nog ta tid. Hur många utredningar pågår inte om problem, vars lösning alla vet, även om vänsterintellektuella den förtränger. Utredningar av pålitliga bröder får som vanligt ta lååång tid, till skillnad från skattehöjningar, som klubbas snarast möjligt.

Om fienden attackerar Sverige
Om fienden med tungt artilleri skulle passera gränsen, så skulle nog regeringen först tillsätta en utredning, som får ta tid, även om Riksdagen, Rosenbad och Sagerska palatset vore ockuperat.

Stockholms nya landshövding, Tomas Bodström kanske ligger och njuter i sitt nya badkar i Tessinska Palatset, när de tidigare tre badrummen inte räckte till åt denne rörelsens charmknutte.

Tradition inom socialdemokratin är att rikligt belöna sina ja-supporters. Kompetens har låg prioritet vid utnämningar. Jag misstänker att det kan vara en bristvara hos de med rätt partibok?

Kanske får även pensionsspararna som blev blåsta på 242 miljoner av pensionsbolaget Allra (Rapport 13/10), där Bodström var styrelseledamot, vara med att finansiera utökningen av hans hygien attiraljer via skatten?

Kanske var den blivande landshövdingen då på Spa för ett välgörande bad, när dessa oegentligheter fanns på Allras dagordning?

4 tankar kring ”Skräckexemplet Sverige bara eskalerar

  1. Ja bra beskrivning av verkligheten. Det har gått mycket fort utför, och fortsätter i rasande fart. Landet skall totalomvandlas enligt planen. tycker synd om barn och barnbarnen. Det är bara en tidsfråga innan svenska flaggan förbjuds.

Kommentarer är stängda.