Jag är så trött på alla snyfthistorier

Skriver Karin Ferm i denna gästkrönika och hon är inte ensam. Regeringslojal media har alltför länge använt känslor som metod. Nu verkar snyftet få svårare att fästa, när även medelklassen drabbas av det brutna samhällskontraktet. Regeringen försöker nu att lappa och laga med väljarmutor, när deras floskler inte längre går hem i stugorna och när medias tycka synd om reportage inte stämmer med verkligheten.

……………………………………………………………………………………

”Min trötthet gäller migranter som struntat i att söka Asyl i första säkra land och dessvärre är det nästan alla.

Majoriteten som tagit sig hit, främst unga utomeuropeiska män, har köpt smugglarresor till landet med rekord i försörjning. De passerar lätt över 600 mil genom många säkra länder för att nå landet med bäst ekonomiska villkor och som beviljar flest uppehållstillstånd oavsett skäl. 

Alla förkunnar de samma visa om ett bättre liv. Familjer nämner sällan krig utan barnens framtidsmöjligheter i detta bidragsparadis. Sveriges attraktionskraft lyser i hela världen, saknas asylskäl, så bedöms alltför många lögner om ålder, hemvist och förföljelse som ömmande och humanitära skäl. Men att nämna detta betraktar media som främlingsfientlighet, de har i stället ägnat otaliga spaltmeter till snyftartiklar, som skall få oss att vekna.

Lycksökare förvandlas till offer
Jag är trött på

– män som lämnar sina fruar och barn efter sig, väl vetande att både frun och dottern riskerar att bli våldtagna.

– att dessa män omskrivs som offer, istället för de lycksökare de är.

För om de var ute efter säkerhet, hade det varit enklare att återförenas med familjen i första säkra land, där de alla hade varit tillsammans.
Grovt räknat har 90 % av de som kommit in över Sveriges gränser INTE asylskäl.
98 % som kommit hit ÄR EKONOMISKA LYCKSÖKARE. Lycksökare som är företagsamma, påhittiga och experter på att dupera. Det är på det sättet de har kunnat ta sig hit.

Nu blir vi hela tiden matade med hur ”synd om dem det är”, bara för att de inte får alla sina önskemål uppfyllda. De kan matvägra, demonstrera, slå sönder inredning, tutta eld på boendet, terrorisera personal och de som är skötsamma, vilket media skildrar som reaktion efter svåra upplevelser.

Alla behandlas som barn utan ansvar
 Inget eget ansvar här inte, dessa försigkomna och slipade bedragare behandlas som barn, som det skall ömkas och daltas med oavsett gärning. Ansvaret är däremot stort på värdlandets försörjare, ett obetänksamt ord och DO flyger i luften, för att utdela straff och böter.
Har någonsin en invandrare blivit dömt för sitt Svenneförakt? Djävla Svenne och Svennehora är vardagsmat.

Det kommer hela tiden rapporter om fler och fler våldtäkter där gärningsmännen är invandrare. Men ingen rapport om att gärningsmännen blivit dömda för sina brott.  I de fåtal fall som skett, får de flesta ändå stanna av humanitära skäl. Att upprätthålla landets kvinnofrid väger lätt, när nämndemännen ömmar för gärningsmännen.

INGEN skriver om den rädsla Svenska tonårstjejer känner då de går ensamma ute. Samma tjejer som dagligen blir trakasserade och hotade av invandrar killar, både jämnåriga och äldre. Bara för att våra Svenska tjejer följer rådande mode i vårt land.

Tycka synd om är medias metod
DET ENDA vi blir matade av från Pressen är hur synd det är om dessa killar. Men Svenska folket har inte bett dem komma just till Sverige. De har haft flera chanser att söka asyl i alla de länder de passerat. 

Ingen skriver om att våra Svenska barn och ungdomar har fått sina idrottshallar, simhallar och andra lokaler konfiskerade för dessa personer som enligt EU skulle ha stannat i ett annat land.

Sunda reaktioner fördöms och orättvisor göms
Om det skrivs något om föräldrarnas protester emot att flyktingförläggningar i närheten av skolor och dagis, utmålas de Svenska föräldrarna som aggressiva, främlingsfientliga, rasistiska, inskränkta m.m. BARA för att de är bekymrade om sina egna barns trygghet.

Det skrivs inget om alla Föreningar som blivit av med sina aktivitetslokaler och hur det påverkar de ungdomar som har som enda fritidsintresse att hålla på med t.ex. idrott.

Ingen som skriver om hur denna massinvandring kommer att påverka VÅRA ungdomar och barn. Hur våra barn blir av med sina cyklar ute på gården, blir av med sina leksaker om de lämnar dem ute på gården (som de alltid gjort förr) m.m.

Ingen skriver om hur VÅRA barns trygghet försvunnit i takt med att allt fler aggressiva och hotfulla personer släpps in i vårt land. De barn som borde vara trygga i sin närmiljö, vågar inte längre vistas där ensamma, vilket också kan vara en anledningtill, att kön till BUP är tvåårslång.

Här finns det en brunn att ösa ur, men för att få behålla jobbet, så får journalisten lägga locket på.

Nej, Svenska folket förväntas att bara ge och ge, oavsett vad det kostar oss, inte bara i pengar och begränsade möjligheter till fritidsaktiviteter för VÅRA barn. Tryggheten för gamla, kvinnor och ungdomar har förstörts av Sveriges gränslösa flyktingpolitik, vars gränslöshet nu skördar liv.

Svenska barn och ungdomar möter våld, hot, trakasserier och otrygghet. Deras egna intressen åsidosätts till förmån för invandrare, som till 90 % inte har legala skäl att vistas i vårt land.

Det skrivs inget om alla de lokaler, lägenheter, tåg m.m. som blir vandaliserade av invandrare. Fast de flesta av Sveriges befolkning känner åtminstone till vad som hänt i deras närmiljö, där brotten ständigt ökar.

Kan värdbefolkningens utsatthet ge mindre snyft och mer ärlighet i media?
Jag EFTERLYSER en ärligare rapportering från den regeringstrogna Pressen, istället för de snyfthistorier och den gamla skåpmat som de envisas med att mata oss med.
TROR verkligen Pressen och dess reportrar att Svenska folket skall förbli dumma och lättlurade? När allt fler drabbas av orättvisor med undanträngningseffekter för samhällsservice som vi betalar med råge, för att inte tala om ökad våld och terror.”

……………………………………………………………………………………

Aviseringslagen, där fördelning av migranter sker till kommunerna, utan hänsyn till mottagningskapacitet är överordnad andra lagar, arbetsmiljölagen och följderna för kommunens invånare är för regeringen helt likgiltigt.
I december 2016 valde Hultsfreds kommun att stänga sitt flyktingmottagande vilket innebar att kommunen inte längre prövade ansökningar om försörjningsstöd från nyanlända, som valde att bosätta sig i kommunen, om de inte anvisats dit av Migrationsverket.
Men då rykte IVO blixtsnabbt ut och förklarade att kommunen bröt mot lagen och efter en dom nyligen från förvaltningsrätten i Jönköping fick kommunen krypa till korset och lova hjälpa alla nyanlända som väljer att bosätta sig i kommunen. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/hultsfreds-kommun-forlorar-mot-ivo

Ingen hade väl förväntat sig något annat? En gnista måste omedelbart släckas, så den inte tänder en präriebrand. Risken är stor, när allt fler landsmän drabbas och kan söka sina nyheter, utan medias filtrering.

Ps. För närvarande trasslar kommentatorsfältet, hoppas få det åtgärdat inom kort. Ds.