Darura, anpassning är inget för dagens migranter

Darura
Darura är ett användbart och praktiskt begrepp som står i Koranen. Det betyder anpassning/nödvändighet och betyder att det som i vanliga fall är förbjudet enligt Koranen blir tillåtit om det är nödvändigt. Men detta är inget för dagens muslimer, de anpassar sig endast till välfärden, med generösa bidrag, utan att ändra på sina medeltida sedvänjor.

Om detta begrepp skrev ”Pettersson” på sin blogg redan under 2014.
https://petterssonsblogg.se/2014/01/27/darura-2/

Nacka kommuns investering upprör
Kommunens gränslösa generositet resulterade i inköp av tre bostadsrätter för 14 miljoner till en man med tre fruar och 16 barn, därutöver socialbidrag på > 100.000 varje månad, gör nog mannen och hans familjer glada.

Så här skriver Per Gudmundsson i SvD.”…..Fallet har lett till ett otal missnöjda kommentarer i sociala medier. Är detta en ansvarsfull hantering av skattemedel? Ska kommunen finansiera polygami? Tror någon att den kommunala försörjningsbördan kommer att upphöra om två år? Vilken annan bostadslös blir erbjuden en mångmiljonlägenhet med skärgårdsutsikt i Saltsjöbaden? Blir man överbjuden med sina egna skattepengar när man försöker köpa bostad i Nacka?….”
https://www.svd.se/priset-for-en-man-tre-fruar-och-sexton-barn

Tino Sanandaji upprörs också på Facebook.
Han avslutar sitt inlägg med

”…. Öppna gränser och månggifte kläs gärna i modern liberal retorik om fria val, men det handlar i själva verket om tvångsbeskattning för att subsidiera medeltida värderingar.
Hur många tycker det är önskvärt att Sverige nu måste handskas med polygami och barnäktenskap?”

Lagen nonchaleras
I Sverige finns i dag ca 300 polygama familjer och 132 barnäktenskap registrerade, men misstanke finns om stort mörkertal. Med dubbla identiteter kan dessa män bli miljonärer utan att lyfta en finger, trots att mångifte och barnäktenskap är förbjudet i Svea Rikes Lag.

Men när det gäller invandrare så är den svag.

FN:s reformering
Detta vore väl ett ämne att ta upp i FN:s pågående maratonmöte av statsministern på lördag? Där FN:s reformering står på dagordningen.

Han är där med sin vice sheriff Isabella Lövin och med utrikesministern.

Margot Wallström kan väl foga in polygami och barnäktenskap under mänskliga rättigheter, som hon vurmar så inför. Hon får berätta att i Sverige behöver inte lagen efterföljas, eftersom det hos oss är en mänsklig rättighet är att få följa sin kultur och religion!

Flotta konferenser där despotiska ledare får stå och berätta hur snälla de är, gillas av Sverige för då kan UD få ett forum för sina fake news, när deras plattform minskat ute i världen.

President Trump har nu ilsknat till och tröttnat på att stå för 1/5 del av FN:s budget, där slöseri och ineffektiv byråkrati präglar verksamheten. Tydligen har Inga-Britt Ahlenius svidande kritik av FN:s undermåliga arbete aldrig nått fram till regeringen, som har ett horn i sidan till henne, sedan hon var chef på riksrevisionen, innan de stora uppdragen kom.

Hon har tjänstgjort på FinansdepartementetRiksrevisionsverket och Förenta nationerna samt ingick i den utredning vars rapport ledde till EU-kommissionen Santers avgång 1999. Hon gjorde slarvsulta av FN:s tidigare generalsekreterare Ban Ki Moon innan hon slutade som revisor i FN.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Inga-Britt_Ahlenius

En sådan kunnig och orädd ämbetsman, som avslöjar korruption, mygel och nepotism i maktens boningar är inget för regeringen.

Chefer vill sällan ha någon som är mer kompetent i styrelserummet, därför ser det ut som det gör i regeringen.

Till skillnad från muslimer, så tillämpar Rosenbad Darura i högsta grad, när det handlar om anpassning till islam.

Vad gör man inte för att få röster till långt regeringsinnehav?

Lästips!
Jurist; Nacka kommun bryter mot grundlagen
https://samnytt.se/jurist-nacka-kommun-bryter-mot-grundlagen/

Men tyvärr är min tro att regeringen kommer att lobba för undantag i Bryssel, om frågan skulle upp i domstol. En bostadsrättsförenings stadgar har redan körts över.

Kanske detta är en lösning för att korrekt medelklass skall vakna?
När värdet på bostadsrätten sänks, när grannen är en polygam muslim med flera fruar och stort antal ungar, som lever på socialbidrag. I mäklarannonsen kan komma att stå, att miljön erbjuder spännande mångkulturella möten, i stället för visst renoveringsbehov.