Bilderbergarnas strategier och EU:s bryderier

”EU bedriver flyktingtransport från Afrika till Europa” skrev Jan Ivarsson i en kommentar efter Karins Ferms krönika om Schengenavtalet i går.

Att motorn till globalisering och folkutbyte är den globala finanseliten med EU som verkställande organ är min fasta övertygelse. Pengar = makt, den som inte inser det, förstår inte ett skvatt av dagens globaliseringsfart.

Springpojkar är nationalstaternas politiker med vår naive statsminister i spetsen. Personer med ringa kunskap och erfarenhet är alltid attraktiva objekt av den yttersta makteliten, för att tillfredsställa girigheten och profiten.

En fundering
Kan det förhålla sig så här, att finanseliten har upptäckt att det är kostsamt att flytta ut och starta upp verksamheter i låglöneländer, kompetens saknas, specialister måste följa med och kräver rejäla löner?

Delar av Asien har vaknat till och arbetare fodrar mer än svältlöner, men Afrika är ännu en mörk kontinent, trots billioner i U-hjälp.

Ett fiktivt möte hos finanseliten
Kanske någon Bilderbergare bad om ordet och sa ”Grabbar, vi flyttar arbetskraften till Europas nationalstater i stället. Konkurrens om jobben är vad som behövs, facken blir spakare och välfärden magrare.”

Utmärkt förslag tyckte stormästaren Soros och hans bröder nickade bifall.

Vi kallar dem för flyktingar, så ser vår postmodernistiska medelklass till att bidragen flödar och välfärden blöder. Dessa nyttiga idioter betraktar ju länder enbart som sociala konstruktioner” vilket orsakade goda skratt runt bordet.

Länder tvingas till nya lån, för att försörja dessa välfärdssökare, där flertalet saknar både kunskap och arbetsmoral. Skillnaden är stor jämfört med värdlandets arbetare, men vad gör inte politiker för att försäkra sig om röster, när arbetare sviker. Detta praktiserar  vänsterpolitiker i väst Europa med Sjöstedt, Fridolin och Löfven i täten här hemma, till Georg Soros stora förnöjelse.

Rothschilds koncerns representanter nickade nöjt, när lån kom på tal och fru Falkengren från Schweiz pep att nu har jag fått ytterligare löneförhöjning.

Men tror Ni detta är en bra strategi att flytta kunskapslösa muslimer med medeltida religion till högteknologiska länder” inflikade en yngre broder, som inte hade tillgång till alla trådar.

Han fortsatte djärvt ”Vi inversterar ju aldrig i muslimska länder, som t.ex. Pakistan och Marocko?”

”Min lilla gosse, sa Soros nobelt, glöm inte att vårt högsta mål är att skapa en världsregering, instabilitet i små länder gör att folket längtar efter en stormakt som kan rädda dem från terrorangrepp” och han fortsatte med att berömma FN som utsett Saudiarabien, som stenar våldtagna kvinnor, förföljer, torterar och mördar oppositionella, att bli ordförandeland för mänskliga rättigheter. Våra sjalprydda feminister i regeringen fick också beröm för att de visade respekt för dessa traditioner vid tidigare besök.

FN världsregering och Nato dess armé 
Diskussionen fortsatte med förslag att FN kunde bli världsregering med Nato som världsarmé. Det var bara Kina och Putin i Ryssland som kan sätta streck i räkningen. Förslag kom att underminera dessa starka länder inifrån med allas lika värde doktrinen, när västs demokrati inte imponerar på dess ledare.

Nu tog den yngre åter till orda. ”I Mellanöstern gick det ju inte så bra med demokratiexport, ner statyer revs ner, så blev det ju bara mera bråk och gamla klaner rök ihop vilket gav IS vind i seglen” detta fick de äldre att sucka över okunskapen.

Lilla gosse, Du har mycket att lära, krigsindustrin är vår motor och måste ständigt smörjas, annars skulle inte Du sitta här.” sade Soros trött. Då förstod den unge att det var bäst att hålla tyst.

Nytt uppdrag för Löfven
Nu har vi gett Sveriges statsminister Löfven ett uppdrag i FN om framtidens arbete, för han har glädjande nog tappat intresset för sina medborgare” fortsatte Soros, ”visserligen missuppfattade han totalt vår ambition i hans taffliga försök med Global Deal, han trodde att vi är intresserade av den svenska modellen, ha, ha, ha, men en sådan naiv person är en utmärkt partner att ha som dimridå…”

”Ja, Borg och Reinfeldt var vi ju tvungna att muta med bankuppdrag, som tack för deras öppna hjärtans politik, men Löfven nöjer sig nog med att endast får stå i rampljusets sken” inflikade en annan broder.

https://anthropocene.live/2016/09/16/lofvens-global-deal-avslojar-att-var-statsminister-inte-forstar-vad-som-sker-i-varlden/

Fakta om dagens migrantströmmar
Vi lämnar nu Bilderbergarnas möte för fakta om dagens migrant situation. Vänsterintellektuella älskar ordet flykting och barn, tyvärr är det lika fel som deras nyliberala övertygelse, som endast orsakat ökade orättvisor och spänningar i världen.

Endast ca 3 % utgörs numera av riktiga flyktingar och nu skriver media bara ensamkommande och har tagit bort barn, eftersom mellan 80-90 % har ljugit om sin ålder, som kostat skattebetalarna miljarder.

Vilket gjort att Jan Emanuel Johansson, den gamle Robinson vinnaren, som därefter  blev S:politiker. Han kör nu runt i lyxbilar och frotterar sig med eliten på Stureplan. Men denna karriär delar han med många före detta S politiker, som predikat om rättvisa och solidaritet, för att sedan dränera skattebetalarna på pengar i lukrativ flyktingindustri.

Analys från utrikeskorrespondent
Endast så kan infernot på havet få ett slut”  skriver Erika Bjerström, utrikeskorrespondent på SVT Nyheter.
https://www.svt.se/nyheter/profiler/erika-bjerstrom

Analys: Antalet migranter som försöker ta sig till Europa ökar igen. Den nya strömmen kommer från Västafrika via Libyen. EU är handlingsförlamat. Politisk korrekthet, myter och politisk prestige hindrar EU från att komma överens. Samtidigt sker globaliseringen i överljudsfart. Centralt är att nå alla unga afrikanska män med information om att vägen till Europa är stängd – innan de ger sig av på sin livsfarliga resa.

……..” Migrantströmmarna i år kommer från länder som Senegal, Gambia, Nigeria och Elfenbenskusten. I alla fall Nigeria och Senegal är länder med stark ekonomisk tillväxt och som har fria och demokratiska val, även om Nigeria har stora problem med korruption och inre strider.

Och det är när länderna lyfts sig ur den mest desperata fattigdomen som unga män får både kunskap och kan skrapa ihop pengar för att bege sig till Europa……” (min kursivering).

Europas främlingsfientliga partier, dvs medborgarvänliga, skrämmer politikerna och t.o.m. ledarna inom EU börjar förstå att stolen de sitter på kan försvinna, eftersom valen ännu är demokratiska. Valfusk är svårare att iscensätta i väst än snyftartiklar i media.

Så nu funderar jag på hur det kommer att låta i slutna rum där Bilderbergarna håller sina möten?

Vad ser Ni läsare blir nästa drag i den globala raketutvecklingen?

Länk om statsministerns nya uppdrag, som ledare för en global kommission för framtidens arbete tillsammans med Mauritius president.
http://www.regeringen.se/debattartiklar/2017/08/en-global-kommission-for-framtidens-arbete/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 tankar kring ”Bilderbergarnas strategier och EU:s bryderier

  1. Intressant teori. Glad att jag är pensionär! Barnbarnen då? Tja, deras föräldrar har kallat mig rasist!

  2. Jag tror att ett av stegen de kommer ta/har tagit blir att infiltrera de s.k. ”främlingsfientliga partierna” som blivit/riskerar bli väldigt stora. För att sedan kunna styra deras politik i önskvärd riktning. Lyckas de inte kommer de troligtvis att genom olika tricks och knep skapa splittring och osämja i leden hos dessa partier. Något man sett och säkert får se mer av redan. Tänker delvis på splittringen i SD ang. ungdomsförbundet för ett par år sedan.

Kommentarer är stängda.