Tänk om politiker!

 -Tänk om Elvira Batra tar bussen från Slussen ut till Nacka, där hennes föräldrar Anna-Karin och David Batra bor. På bussen kliver en man på, som sedan stiger av vid samma hållplats som Elvira, knuffar ner henne och släpar in henne i ett litet skogsparti bakom hållplatsen och våldtar henne brutalt.

Skulle de acceptera att inget riktigt signalement skickas ut, för att få gärningsmannen fast?

Nu handlade det om en misstänkt  våldtäkt på en ung flicka som tog bussen från Resecentrum i Linköping till hemmet, som ligger någon kilometer utanför centrum. Ett par dagar innan blev en annan flicka våldtagen av en 50-årig man och i Norrköping blev åter en kvinna utsatt för våldtäkt. Orsaken är självklart enbart om manliga strukturer, inte ett ord sägs om utomeuropeiska invandrare, som begår majoriteten av alla sexuella övergrepp och våldtäkter.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/annu-en-valdtakt-i-linkoping

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/misstankt-valdtakt-av-ung-flicka

-Tänk om  Carl-Johan och Annie Lööf ligger och sover i sitt hem i Nacka. Plötsligt står tre maskerade män inne i sovrummet och kräver nyckel till kassaskåpet, rafsar åt sig smycken och värdesaker. De har nästa ljudlöst brutit sig med en kofot, men det värsta av allt är, att de har låst in familjens lilla dotter i ett rum och hotar att döda henne. 

Jag undrar om modern då ångrar hur hon stod och hojtade under centerns partistämma hösten 2013 ”Kom till oss!” till alla som ville hit till evig försörjning?

Påståendet om berikning och mångkultur har i denna fiktiva händelse ersatts mot skräck, när en av kumpanerna viftar med ett basebollträ framför hennes ansikte.

Jag undrar om hon då skulle förstå att hennes omhuldade friheter har förvandlats till fri kriminalitet?

Denna skräcknatt fick en familj i Kristinehamn uppleva.

http://nwt.se/kristinehamn/2017/08/10/de-hotade-att-doda-var-dotter

Kanske fru Lööf skulle bli lite mer precis i sina uttalanden, jämfört med nu, då hon låter som en ”fröken Sverige” med intelligenta påståenden som ” jag tycker synd och känner för alla små och svaga i hela världen” vilket våra korkade journalister känner stor sympati för. Skarpa frågor om vilka grupper som skall stå tillbaka och betala det humanitära kalaset äger aldrig rum.

http://www.kristianstadsbladet.se/ledare/nar-ska-valjarna-avsloja-centerns-froken-sverige-politik/

-Tänk om statsministern med fru är ute på en kvällspromenad. Plötsligt stannar en bil och mannen i passagerarsätet frågar artigt efter vägen. Statsministern vill gärna hjälpa till för han känner väl till kvarteren i city. Men plötsligt griper en hand hårt tag om hans egen och bilen gör en rivstart och statsministern blir hängande efter sidan och släpas med ett 100-tal meter, innan han lyckas komma loss.

Kanske han efter chocken och omplåstring ångrar sitt tal om att i Sverige bygger man inga murar?

Kanske han tänker att de var på fel plats vid fel tid, som han kläckte ur sig efter Ikea morden på en mor med son i Västerås?

Detta är en ny ”bilsläpningslek” som dessa ”berikare” roar sig med i Malmö-Lund mot otrogna.

http://www.skd.se/2017/08/10/tredje-fallet-av-person-som-slapas-bakom-bil/

Vad måste till för att våra politiker skall inse, att de förstört landet och övergivit sina landsmän med sin humana politik?

Den kulturella identiteten har placerats på piedestal av den  vänsterliberala eliten  och på backen ligger vår egen lag, med ständiga undantag för alla berikare.

Våldet drabbar tyvärr inte eliten, utan skötsamma invandrare och medborgare, unga och gamla, som bara råkar vara på fel plats vid fel tid.

Men problemet är att de flesta platser under de flesta tider numera är fel för oss, med undantag av politiker med livvakter bakom ryggen.

3 tankar kring ”Tänk om politiker!

 1. Kanske vore det bra om våra makthavare också drabbades av vad vanligt folk gör. Men det är inte så. Naturligtvis vet de hur det är och står till men de sitter där med sina löner och framtida försörjning, avgångsvederlag, stadsrådspensioner osv. De bryr steg faktiskt inte!!!

  1. Makthavare bor och lever avskilda från gräsrötternas verklighet. I hög grad är det även så för medelklassen. Det är därför så många fortfarande röstar för lägre skatter (borgerliga) och lägre bidrag eller högre skatter och högre bidrag (socialister) , men struntar i hur det går för landet stort.

   Nu vill politiker i Malmö bygga fler skolor i goda områden och bussa dit problemområdenas barn. Det kan vara en bra lösning för att sprida mångkulturen till de som som är utan, men åtgärden kommer leda till att fler barn får sämre skola.
   Mångkultur är ett politiskt haveri.

   1. Jag tror att all politik är personlig lika med det är först när den egna plånboken eller nära och kära drabbas som det blir fart på tankeverksamheten. eller som Stalin lär ha uttryckt det: en död är en tragedi, 10000 döda är enbart statistik

Kommentarer är stängda.