”Astrid Finne” med plast och skräp i minne

Strandstädning i stället för försörjningsstöd föreslår gästskribent Jan Ivarsson, politiskt obunden. Men med dagens räddhågsna politiker finns risk att ett sådant utmärkt förslag skulle betecknas som rasism.
………………………………………………………………………………………………………

För femtielfte gången talar media om skräp som driver in på Västkusten. Varje år brukar problemet påtalas, liksom oljeläckande vrak från andra världskriget, men inget händer.

Föreningen Mot Bättre Vetande seglar Colin Archern ”Astrid Finne” längs bohuskusten för att uppmärksamma nedskräpningen. Föreningen gör ett bra arbete trots sitt dubbeltydiga namn.

I min bygd har vi inte kommit så långt, men vi har en grupp proffsätare som lagar mat under namnet Den Obildade Föreningen, eftersom den ännu inte fått några stadgar.

Arbete i stället för bidrag
Då det gäller strandstädning finns en nästan gratis lösning. Problemet är att ingen politiker har mod att ta nödvändiga beslut. De bara pratar. I vårt sjuka debattklimat känner de nog inombords att det är lite rasistiskt att gå från ord till handling och anvisa arbeten istället för bidrag till asylsökare. Men Sverige är fullt av unga invandrarmän utan arbete, så sätt igång.

Enkla arbetsuppgifter efterlyses av politiska partier. Vad väntar de på? Vilka är problemen?

Se till att erbjuda arbete med strandstädning istället för försörjningsstöd. Lansera det gärna som ett förbrödrande arbete, eventuellt med statsbidrag för integration. Det ligger ju i tiden. Andra liknande enkla jobb är städning av vägrenar och bärplockning. Då sparar vi miljön genom att slippa flyga in bärplockare från andra världsdelar.

Naturligtvis kan olika partier inte komma överens om samma förslag, så låt regeringen bestämma hur det skall gå till. Oppositionen behöver bara påtala behovet, igen och igen. Under tiden samlas mer skräp så de enkla jobben fylls på.

Vilken bohuslänsk politiker vågar motionera i ärendet?

Vågar de ens ta upp frågan i partiernas slutna rum?”

…………………………………………………………………………………………………….

Att sitta hemma i storstädernas parallellsamhällen och tugga KAT, vakta hustru och döttrar så de inte försvenskas och tillsammans med andra män odla sitt Svenneförakt, är däremot inte rasism, utan bara bevarande av egen kultur.
Jag har sedan länge förstått, att det därför är så viktigt att trampa sönder vår egen, så den mångkulturella får breda ut sig.

När Mohammed Khanahmadi, (entreprenör, arbetar, betalar skatt) skrev en insändare i Sundsvalls tidning, efter att han skickat ut ett brev till 200 HVB hem med råd till asylsökande. Där han poängterade att det inte är något rasistiskt att be folk sköta sig och ta seden dit man kommer.

http://www.st.nu/vasternorrland/sundsvall/mohammad-om-sin-vallasta-insandare-finns-inget-rasistiskt-i-att-be-folk-att-skota-sig

Reaktionen blev stark från några av HVB hemmen som erhöll brevet. ”…. Några tyckte att texten hade en främlingsfientlig ton och sex boenden kom tillbaka med skarp kritik. Ett av dessa sade att jag skulle passa mig för om detta skulle hamna i medierna skulle jag få stämpeln rasist…”

Men hoppet är att många läsare gav uppskattande ”rosor” och majoriteten av HVB-hemmen ändå höll tyst, men personalen vågar inte protestera mot dessa ensamma män upp till 45 år, för då får de gömma sig i garderoben tills polisen hittat dit. Om dessa förvuxna gossar skulle tvingas städa, då skulle det nog bli upplopp och vänsterns hjärntvättade unga skulle kalla det för nazistiska interneringsläger.

Håll Sverige rent!
Borde väl ändå få en gammal och besviken miljöpartist att vakna till?