Post Almedalen; högljudda åtgärdsförslag, men tystnad om förfallets grundorsak.

En grammofonskiva som hackat upp sig 

Ofta känner jag mig som en gammal 78-varvare, som spelar samma låt hela tiden, snäppet efter Ulla Billkvist och Harry Brandelius. Att byta skiva är helt omöjligt, så länge jag ser hur välståndsgrunden, att arbeta och göra rätt för sig, utplånats av mångkulturella dumheter med identiteter.

Bill Gates varnar

Jag tror att många äldre och kämpande unga har insett att öppna gränser för välfärdsmigranter, får landet att sjunka. Men i Almedalen var det knäppt tyst om denna grundorsak, trots att Bill Gates i Daily Mail har varnat Europas ledare för att öppna upp gränserna för invandrare från Afrika. Han menar att det bara uppmuntrar fler afrikaner att ta sig till kontinenten, vilket eroderar möjlighet till upp- och återuppbyggnad.

-”Ju, mer generösa Ni är, ju fler kommer att lämna Afrika.”

SVT ger stort utrymme åt de humana

På SVT får läkare utan gränser och andra organisationer som bedriver taxirörelse åt kriminella människosmugglare i Libyen, uttala sig om hur medmänskliga de är, utan en tanke på framtida konsekvenser. Till återuppbyggnad och till riktiga flyktingar i lägren, når varken tanken eller humaniteten fram.

Inte krig, utan önskan om bättre liv

Paradoxsalt nog beror den intensiva strömmen av unga män från Afrika att de fått det bättre och de önskar snabbt få del av Europas välfärd, som tagit generationer att bygga upp. Medlet till denna folkvandring är mobilen och släktens ihopsamlade pengar, med förhoppning om, att komma efter. Förutsättningen för denna farliga resa är mångkulturella globalister, naiva eller bara ”nyttiga idioter” till finanseliten? 

Mest generöst av alla EU länder är självklart Sverige, vars ledare med sina lockrop är orsaken till död i Medelhavet. Det är smällar de tar för karriären i EU, FN och för bilden av landet som den humanitära stormakten. Grupptryck och offentliga ja-sägare från norr till söder har gjort att insikten inte finns att landet har förvandlats till ett avskräckande exempel på felriktad och upplösande flyktingpolitik.

Sila mygg och svälja kameler verkar vara alla partiledares val, migrantnotan har inget tak. Där flödar miljarderna in. Internationella konventioner övertolkas jämfört med andra nationer. Medborgarna får snällt betala, knorras det så åker rasistkortet fram. För ”moralpoliser” finns i förorten och ”åsiktspoliser” har haft bråda dagar i Almedalen, där de talat om för folket när de skulle applådera eller bua.

Till Dig som ännu tror på regeringens politik vill jag säga, låt dem inte prångla på Dig, dåligt samvete varken för nuet eller för gårdagens historia. Förträng inte tidigare generationers slit, som nu rivs ner.

Till övriga läsare, har Ni förslag på någon annan grammofonskiva, som vi kan fördjupa oss i?

Lästips om någon har slut på semesterlitteraturen;

”När nordiska motståndsrörelsens fick gratispoäng i Almedalen”

Mats Dagerlind, skriver en lång och kunskapsfylld krönika om NMR:s deltagande i Almedalen och reflekterar, som signaturen ”Nisse” gjorde i gårdagens gästkrönika.

Under ”Demokrati och meritokrati kände jag väl igen mig när MD skriver

– ”Det finns nog knappast någon som är politiskt intresserad som inte vid något tillfälle tänkt tankar som ”hur har den där idioten kunnat bli riksdagsledamot?” och ”folk måste vara idioter när ett parti som XX får YY procent i ett riksdagsval”.

http://avpixlat.info/2017/07/10/nar-svt-opinion-live-gjorde-sig-till-nordiska-motstandsrorelsens-nyttiga-idioter/

”Moralpoliser och åsiktspoliser”

I förorten har vi moralpoliser och i Almedalen har vi åsiktspoliser, skriver Ann Heberlein om Almedalen på Ledarsidorna.se och tillägger att åsiktspoliser finns i hela mediesverige.

https://ledarsidorna.se/2017/07/post-almedalen-moralpoliser-och-asiktspoliser/

”Heliga dåren – inte alls helig”

Fredrik Hage, syftar på upphöjda Annie Lööf, som av media nästan fått kardinalstatus. Han skriver i Smålandsposten att centern vill ha nya regler på arbetsmarknaden, bättre studiemöjligheter för äldre och annat praktiskt som man menar får kuggarna att gå bättre ihop. Typiskt sådant som poppar upp ur huvudena på en partiledarstab inför ett Almedalsframträdande. Och så håller man tummarna för att det svävar någorlunda ostört vidare i medierymden. Inga jobbiga frågor om annat.

http://www.smp.se/ledare/heliga-daren-alls-inte-helig/

”Jonas Sjöstedt pressades om hedersförtrycket”

VPK:s  partisekreterare Aron Etzler (V)  sade i en intervju med Aftonbladet i fjol , att hedersvåld  ”är inte kopplat till religion, kultur eller etniskt ursprung”.  Vad som det är kopplat till kunde hans partiledare inte riktigt reda ut i söndagens Almedalsintervju. Om detta skriver Michael Verdicchio i GP.

http://www.gp.se/nyheter/hedersflickorna/jonas-sj%C3%B6stedt-pressades-om-hedersf%C3%B6rtrycket-1.4408046

 

 

3 tankar kring ”Post Almedalen; högljudda åtgärdsförslag, men tystnad om förfallets grundorsak.

  1. I Almedalen 2017 kunde man höra många och tydliga problembeskrivningar, men när man kom till möjliga åtgärder hakade skivan upp sig, det blev bara det gamla vanliga tramset om lägre löner, mer poliser mer pengar till vården o.s.v. En enda gång hörde jag en tillstymmelse till konkret åtgärd, det var när Thomas Gür svarade direkt, NEJ, på en fråga om regeringens åtstramning av invandringen är tillräcklig.
    Inte någon var tydlig med att invandringen måste strypas kraftigt om Sverige ska överleva som välfärdsnation.
    Invandringen till Sverige fortsätter hittills i ständigt ökande takt. Här är några siffror som plockats från migrationsverkets hemsida. Antal beviljade uppehållstillstånd i årsgenomsnitt per årtionde, 1980-1989 = 20684 per år, 1990-1999 = 42722 per år, 2000-2009 = 71077 per år, 2010-2016 = 111799 per år, och för de första 6 månaderna i år = 64295, om det fortsätter i samma takt resten av 2017 så blir det ca 130000 nya uppehållstillstånd i år. Med uppehållstillstånd så kommer full tillgång till svensk välfärd, med försörjningsstöd, skola, sjukvård och allt som även svenska medborgare har rätt till. Känns detta hållbart ?

    1. Politikerna med regeringen i spetsen fortsätter att dupera folk, genom att säga att nu ligger vi på EU:s mininivå, men tiger om generositeten med beviljandet av asyl, där ligger vi på EU:s maxnivå. Sedan med all anhöriginvandring då sjunker landet som en sten.

      1. Och allt det för att Annie skall ha några att slava i centerns stagnerande jordbruk. För övrigt har bönderna tvingats till dyrbara rationaliseringar bland annat i mjölkrobotar. Inte ens där finns särskilt många ”enkla jobb” vad jag förstått.

Kommentarer är stängda.