Kommer Åkessons inbrytningsförsök i sossarnas väljarkår att lyckas?

Signaturen ”Nisse” begrundar i denna gästkrönika om SD även skall nå fram till LO-kollektivets kvinnor. Männen har redan hittat dörren.

……………………………………………………………………………………………………

Flirt med LO:s kvinnor

Ja jag tror det, i någon mån. Inbrytningen har i och för sig redan ägt rum, men då hos LO-gubbarna. Nu är det LO-kvinnorna som han flörtar med. 

Inte så att de trogna sossedamerna skulle svika sin Stefan. Men alla partier har väl några väljare som har sympati för mer än ett. Exempelvis LO-kvinnor, som någon gång med sympati har sneglat på SD, men inte kommit sig för att rösta åt det hållet. Dem kan Åkesson påverka till 2018.

Nu kan hans ord fungera som den lilla knuff, som krävs för att de ska byta till SD.

Jonas Sjöstedt, snäll dörröppnare

Jonas Sjöstedt är en snäll man. Lite gråtmild kanske, men en godhjärtad människa. Han skulle gissningsvis kunna hålla dörren öppen för hela Afrika.

Att etniska svenskar då hamnar i minoritet, vad spelar det för roll? Nationalismen är ju något ont, nära släkt med nazismen, enligt en del i vänstern.

Ebba Busch-Thor klok

Ebba Busch-Thor förtjänar att finnas i Riksdagen. Visserligen klandrade hon en migrationspolitik som hennes parti varit med om att forma, men då under föregångaren, Hägglunds, tid. EBT hade en retorik som verkade ärlig och torde ha gått hem i stugorna. Märk, att Åkesson i Opinion Live sa att Ebba är klok!

För övrigt var Belinda Olsson snällare mot Åkesson denna gång, jämfört med tidigare år.

Månne det beror på SD:s framgång i väljaropinionen?

NMR provocerar, men i sällskap med fler

I Visby stod Nordfront (NMR) nere vid hamnen vid sitt tält och delade ut flygblad. De hade visst flyttat på skohögen som skulle peka ut dem som vänner till judeutrotningen i tyska koncentrationsläger, där SS-personalen samlade ihop de dödas kläder och skor.

Efter denna antifascistiska markering, kom nästa provokation, nu i form av ett slags Pride-parad som strök utmed nazzarnas tält.

Syfte?

Kanske få dem att göra ett ilsket utfall mot demo-tåget. Sedan kunde man ju säga att de varit våldsamma och borde köras bort.

Vilket är för övrigt värst: att tillåta dem arbeta öppet, eller gå under jorden?

Nisse

…………………………………………………………………………………………….

 

En tanke kring ”Kommer Åkessons inbrytningsförsök i sossarnas väljarkår att lyckas?

  1. Enligt min åsikt skall NMR arbeta ”öppet” samtal och ideutbyte borde prioriteras i alla lägen. Dessutom har jag noterat att det finns en annan gruppering som jag har svårt att få kläm på. Tankesmedjan motgift.nu. Den har en låg profil . Vet inte hur många medlemmar men mitt intryck är att de är verserade och tänkande människor men hur långt till höger är de egentligen? Operettnazister är inte särskilt farliga. De har min motvilliga förtjusning där de står och propagerar för något som är så fullständigt ute i dagens politiska värld. Vill minnas att gammelnassarna kallades för påfåglar i folkmun då det begav sig år 42. En del av gatans parlament som alltid kommer att finnas

Kommentarer är stängda.