Svenska regeringars STÖRSTA misstag! Del 6. Sveket mot svenska barn.

Sveket mot svenska barn
Här fortsätter Karin Ferm med ett nytt gästinlägg i serien om Regeringens största misstag. Del 6 handlar om politikernas svek mot våra barn och ungdomar.

————————————————————————————————————————-

Att inte värna om Sveriges BARN OCH UNGDOMAR. 

De senaste åren har det bara skrivits om hur synd det är om människor från andra länder, men ingen har skrivit om hur denna okontrollerade massinvandring påverkar SVERIGES innevånare.

Nu tänker jag både på den ”etniska” svenska befolkningen, som egentligen består av en blandning av efterkommande till andra invandrare och den ursprungliga befolkningen. Men jag tänker också på tidigare flyktingar, som sökt och fått asyl, på grund av att de förföljts och hotats till livet av de, som nu kan invadera och få uppehållstillstånd och rätt till all välfärd i vårt land.

Aldrig tidigare har det kommit så många på en gång! Inte heller har det kommit så många som kommer från en kultur, som är så vitt skild från vår.

Ingen respekt

Ett stort problem är att många av de som kommer hit INTE visar respekt för våra lagar och regler. De som vill integreras hindras och trakasseras av islams ”moralpoliser,” som politiker och dess medlöpare inte vill se, eftersom det skulle minska hållfastheten i ”allas lika värde” som är golvet i deras värdegrund.

Ett annat problem är att alltför många migranter inte respekterar oss Svenskar som människor. De får alibi av Koranen, där otrogna själar, helst skall avlägsnas från jordens yta. Ingen hjälp kan erhållas från korrekta politiker, för enligt dem är alla religioner lika mycket värda och skall behandlas med respekt!

Detta påverkar det dagliga livet inte minst för våra barn och ungdomar. Beklämmande är att de dagligen blir utsatta för hot och kränkningar. Tonårstjejer blir ofta utsatta för sexuella trakasserier och hotade med våldtäkt bara för att de är Svenskar och kommer från ett kristet land. Här är det fritt fram att ta för sig, då risken för straff är minimal.

”Svennehora” får passera, men mot ”svartskalle” det protesteras

Unga kvinnors utsatthet är numera mycket stor, oavsett om de är troende kristna, ateister eller unga kvinnor från Mena länder, som vill forma sitt eget liv . ”Svennehora” är ett vanligt tilltalsnamn, som få inom 7 klövern reagerar på. All deras uppmärksamhet är riktad mot de som kränker muslimer, att ropa ”svartskalle” kan stå den som utsatts mycket dyrt.

Dagligen får vi läsa om inflationen av våldtäkter, mord, hot, stenkastning, bilbränder, vandalisering m.m. sådant som vi förut endast läst i tidningen om, men som nu invaderat vår vardag. Påpekas bör att stenkastning och bränder mot räddningspersonal inte ingår i svensk tradition. Denna sedvänja kommer utifrån och med tystnadskulturen bakom ryggen, så undviks straff. Medan justitieministern klagar över låg uppklarningsprocent, planerar ligisterna nya dåd.

Det offentliga rummet krymper 

Sommarfestivaler är attraktiva platser för främst ensamkommande ”barns” sexuella utagerande, som sedan skyls över med att anmälningsbenägenheten ökat från vänsterliberala debattörer.

Inte nog med alla hot och kränkningar som våra barn och ungdomar får utstå. De kan dagligen antingen läsa eller höra på radio och TV om hur alltfler unga verkligen blir utsatta för detta som de själva hotas av. Det offentliga rummet har krympts för både unga och äldre kvinnor, som måste ha sällskap eller får sluta att gå ut när skymning faller.

Självklart är allt detta en stor psykisk påfrestning på barnen, tonåringarna och föräldrarna.  Ingen lyssnar på svenska föräldrars oro, till skillnad från afghanska män som skall utvisas. Engagemanget från deras kvinnliga välgörare får stor publicitet, medan våldtagna Sofias liv slagits i spillror.

Att nästan alla fritidsanläggningar har omvandlats till flyktingboende och därigenom tagit ifrån våra barn och ungdomar deras fritidssysselsättning, vilket gör att VÅRA BARN mår ännu sämre! Fritidsgårdar med allehanda aktiviteter växer upp som svampar i ”utsatta” områden, till skillnad från de ”skötsamma.”

Myndigheterna har på vissa håll fräckheten att föreslå att de SVENSKA barnen ska ha sin gymnastik UTOMHUS! Vet dom ens hur kallt det kan bli i de Norrländska länen ?

Kunskapen sjunker, jämlikt och bra??

I mindre orter har de börjat stänga ner skolor och ”bussa” barnen till en större ort. Kommunen vägrar att satsa på bygdens egna barn, för de ska ju ta emot ännu fler asylsökande och då passar skolan bra. Invandrarnas barn sätts i vanliga klasser utan att kunna Svenska språket, vilket gör att lektionerna blir kaotiska och de svenska eleverna helt blir ignorerade.  Duktiga lärare flyr och kvar blir de som står rektorn närmast och trots att de kan vara snälla med betygen, så har 1/3 del inte uppnått gymnasiekompetens.

Gustav Fridolin, som är en av dem som orsakat flyktingkrisen, tar nu ton och vill bussa ut invandrarelever till ännu fungerande skolor, så alla elever får samma låga kunskapsvärde. Det anser han är jämnlikt och bra. 

Svenskt utanförskap

Det har gått så långt att SVENSKA BARN känner ett utanförskap i SITT EGET LAND. INGEN bryr sig om dem, ingen lyssnar på dem, ingen ser dem. ALLT handlar bara om invandrarna! Det har hänt att när lilla Emma fått stryk av Ahmed, så får hon av kulturkompetent rektor höra att han har haft så svåra upplevelser! När ingen hjälp fås, förloras tilliten till vuxna, som sviker sitt uppdrag som förebild.

Depressioner och hopplöshet har börjat breda ut sig bland Svenska ungdomar, de blir lätta offer för knarklangare m.m.

Vi vuxna måste stå upp för våra egna barn och ungdomar, och då menar jag inte bara deras föräldrar, utan ALLA SVENSKAR. Idag skäms jag för hur ”vår regering” helt har svikit våra ungdomar som är VÅRT LANDS FRAMTID! Lågutbildade män från Mena länder med en destruktiv religion i bagaget är det inte. Vi riskerar att få en ”förlorad generation” som helt tappat tron på framtiden!

————————————————————————————————————————-

7 tankar kring ”Svenska regeringars STÖRSTA misstag! Del 6. Sveket mot svenska barn.

 1. Ja vad säger man/vi efter kvällens Almedal ?
  J.Åkesson fegar av taktiska skäl förstås – nämnde inte ordet islam eller islamisering
  alls -det enda som kom i närheten var religiös extremism – då var faktiskt Ebba BT tuffare igår som använde ”islamistisk extremism” som ej acceptabelt.

  Det skrapas som högst bara på ytan i den svenska debatten – beröringsskräck med den mest oönskade och samhällsomstörtande företeelse som äter sig in i vårt samhälle
  för varje dag – undfallenhet gäller hela västeuropa tyvärr – Vill vi inte bevara vår civilisation och vårt fina Skandinavien ?

  Här en högaktuell länk till norska document.no som verkligen är på.

  https://www.document.no/2017/07/07/usa-kan-ikke-forsvare-et-europa-som-ikke-lenger-vet-hva-det-star-for/

  1. Tack för denna kommentar, som passar utmärkt till dagens inlägg om Jimmie Åkessons tal

 2. Hur skall vi kunna vända denna tragiska utveckling i Sverige? Vi som skriver och läser på dessa sidor är fullt medvetna om problemet, eländet. Media våldför sig på ordet ensamkommande flyktingbarn. Var i mitt gamla föräldrahem , där fanns bilder på barn som vi hade under andra världskriget. Dom var från Holland och stannade i min familj i sex månader. Flickan var tio år och hade en adresslapp runt halsen. Det var verkligen ensamkommande barn. Det som kommer nu är unga män utan adresslapp runt halsen. Ej ensamkommande.

  1. Mycket gripande och tänkvärd kommentar. På dagens adresslapp står det bara, till Sverige, bidragsparadiset, härkomst glöms och passet ligger i spat.

 3. En ytterligare oönskad omständighet – den största problemskolan i min hemkommun
  kommer i höst efter att det beslutats att lägga ner högstadiet och istället bussa runt
  dessa ”invandrarelever” till andra hyfsat välfungerande mellan-/högstadieskolor i kommunen – allt för att om möjligt jämna ut undervisningen /betygen på bekostnad
  av våra svenska elever, på bekostnad av förmodad ökad stökighet och oro i lägret,
  då även yngre elever kan komma att uppleva otrivsel. Förmodligen inspirerat från den framgångsrika skolkommunen Malmö?
  Kanske är jag för pessimistisk o fördomsfull , men det känns absolut inte rätt.
  Ska bli intressant att följa utvecklingen.

  1. Min syster berättade att en duktig och framåt lärare i bekantskapskretsen inte orkade längre, utan har nu skolat om sig till sjukgymnast, med ett stort Lycka till från en gammal kollega.
   Men vården har också belastats hårt av politikernas migrations ”berikning”, kanske är det därför unga kollegor nu döpt om sig till fysioterapeuter och föredrar att jobba med friska, gärna inom idrottsmedicin.

 4. En av många oönskade omständigheter som nu uppstått i vårt land pga invasionen av s.k.ensamkommande – nämligen den demografiska förskjutningen av förhållandet mellan 16 – 17 åringar med 123 pojkar (unga män!) mot 100 flickor.
  Nu kanske begreppet 17-åriga unga män vartefter tunnas ut pga ålderstesterna som hittills visar på 70 -80% med felaktig åldersbeskrivning -men denna process har kommit igång alldeles för sent och är tidsödande. Tänker på lille minister M.Johansson
  som försöker hålla uppe Sveriges anseende i en intervju nyligen med Deutsche Welle – så pinsamt -eller vad tycks?

  http://www.dw.com/en/morgan-johansson-minister-for-justice-and-migration-sweden/av-39465468M.

Kommentarer är stängda.