SD, en framgångssaga från persona non grata

Från paria till andra parti

På fredag är det Jimmie Åkesson som äntrar talarstolen i Almedalen. 

Han har all anledning att känna sig stolt över sitt partis framgångar, som majoriteten svenskar anser har den mest realistiska invandrings- och flyktingpolitiken. Uppförsbacken har varit brant, med förakt, bu rop och angrepp från ung vänster till tårta i ansiktet av en kvinna med rätt värdegrund att attackera andra.

Att en period av sjukskrivning behövdes var absolut nödvändigt för partiets ordförande, för att inte falla sönder. Att bli utfrusen, bespottad, anklagad för andras synder i det förgånga sätter djupa spår, som inte korrekta ja-sägare förstår. Skam- och skuldbeläggning är mycket effektiva själsförstörande vapen och har utnyttjas i alla tider mot de som hotar makten.

7-klöverns bryderi

Men det som 7-klövern funderar över, är hur väljarna kan svika oss så, trots alla våra skickliga manövrar? Känsloorden och medias hjälp med alla snyftreportage är nu lika avtändande, som en avslagen och ljummen lättöl en varm sommardag.

Oro har förvandlats till rasism

Felet de gjort är så uppenbart för väljarna, som sett hur politikerna förvandlat oron över samhällets förfall till främlingsfientlighet och rasism. 

Otrygghet på gator och torg, kriminalitet, försämrad ekonomi för de längre ner på den sociala trappan, ökat skatteuttag på allt mellan flit och flyg, gamla föräldrar som förvandlats till fattigpensionärer, sjuka som inte får vård i tid, arbetslöshet och inte minst fjäskeriet för islams fundamentalister, ja listan kan göras hur lång som helst på deras synder. Berättigad oro och minskad tillit vill de inte kännas vid, inte heller tycks de reagera på, att stor polisinsats krävdes för att sprida floskler i Järva, när de lämnat sin trygga zon.

Aldrig att tanken slår dem, att hög välfärd är oförenligt med hög invandring. Den enda tanke som frodas är att upprätthålla världsmästerskapet i humanitet, kosta vad det kosta vill.

Stoppa flykten till SD

Minns Ni, Magnus Manhammar, riksdagsman för (S) tidigare en framgångsrik Expo aktivist? Han har nu fått uppdraget att leda en antirasistisk kampanj, som endast handlar om att stoppa flykten till SD. Nu skall arbetarpartiets gamla folkhemssjäl grävas fram från Per Albins tid.

Det är inte för inte, som statsministern ikläder sig rollen som landsfader och besöker bortglömda orter, i stället för Almedalen.

Två flugor i en smäll kan man säga, när han genom denna handling visar hur han prioriterar den lilla människan och hur han samtidigt tar avstånd från nazister, kommunisterna har han ju gullat med under hela sin statsministertid precis som hans företrädare.

Magdalena Andersson, som höll talet i går använde ett illustrativt exempel med fördelningen av världens rikedom i form av en kaka, där 5 % roffat åt sig nästan hela kakan! Allt för att dölja migrationshaveriet med fördelningspolitik och den svenska modellen. Men hon glömde att nämna att denna snedfördelning inte gått att genomföra utan sveket från hennes eget parti genom att svassa för Bilderbergarna,  EU och FN.

Etiketter sätts bara hemma

I Rapport den 26/6 intervjuades Stefan Löfven under sitt statsbesök i Kina. På den känsliga frågan om mänskliga rättigheter svarade han ”Vi sätter inga etiketter på länder.” 

Självklart inte, den vanan finns bara hemma!

Dagens och gårdagens landsmän har plundrats på sina tillgångar, som generöst fördelas till andra, som inte har skäl att vara här. Denna bravad måste ha imponerat på de kinesiska ledarna, i vars bakgrund orättvisa varit och är ledstjärna.

7 tankar kring ”SD, en framgångssaga från persona non grata

 1. SD hoppas ni kan rädda vårt land, övriga 7 partier i riksdagen har ingen agenda, bara en massa prat som inte leder någonvart. 7-klövern, inse att de jobb som ni pratar om inte finns. Inse att vården, skolan, polisen, kriminalvården, socialtjänsten, pensioner allt går på knäna de klarar inte mera av samma vara.

 2. Lyssnade igår på ledarsidorna.se:s youtubekanal. En diskussion mellan Lars Åberg, Ann Heberlain, Tino Sanandaji, Sven-Otto Littorin och Johan Westerholm själv.
  Mycket kritik mot framväxten av det ”nya Sverige” men jag tycker inte att de kom fram till pudelns kärna. Ingen vågade uttala de förlösande orden ”kraftigt begränsad asyl-, anhörig- och arbetskraftsinvandring (endast högkvalificerad arbetskraft bör tillåtas)” detta är vad Sverige behöver NU ! Migrationsverkets prognos för invandring de närmaste åren är helt absurd, och om allt fortsätter som vanligt kan man bara hoppas att prognosen är kraftigt överdriven. Vi kan inte ha en million (eller fler om några år) invandrare på försörjningsstöd i olika former. Det kan bli så illa att man får lägga ner SIDA och använda hela U-landsbiståndet för att försörja stora delar av den invandrade befolkningen. Delar av detta har redan under flera år tagits i bruk för att klara invandringens kostnader.
  https://youtu.be/d4CMR7WwsGY

  1. Precis så är det, alla går som katten till het gröt, när de undviker de enda orden som kan rädda förfallet. – Asylstopp, – utvisning av illegala och – röj upp i bidragsmissbruket.
   Det som heller aldrig nämns är grundorsaken till folkutbytet i Europa, västs politiker med NWO ambitioner.

 3. Alltjämt försöker de gamla partierna hålla SD utanför politiken trots att partiet har ca 20 % av väljarna. Partiernas politik innebär att väljarna måste gilla obegränsad invandring eftersom partierna inte respekterar det enda demokratiska alternativ väljarna har, om de vill begränsa invandringen. Istället kallas de rasister och högerextremister. Man har slagit in på en farlig väg genom att begränsa demokratin och yttrandefriheten.

  Om vi haft riktiga media hade de ställt frågor till politiker om det är korrekt att väljare får vilja begränsa invandringen och i så fall hur de skall framföra det politiskt. Svenskar får tycka om skatter, om försvar och andra frågor, men inte om migrationspolitiken såvida de inte framför gillande.

  Media brukar ofta beskriva den invandring landet haft de senaste årtionden som berikande, utan att ha gett några exempel annat än att några arbetar. Nackdelarna är väl kända.

  Om vi haft riktiga media hade de ställt frågor till politiker om hur det blev med deras tal om att landet behövde invandring för att rädda välfärden i Sverige. Istället diskuterar de påstådda löftesbrott i amerikansk inrikespolitik. Det är att gå över ån efter vatten för dölja inhemska problem. Vi har gott om politiska löftesbrott i svensk politik att tala om.

  1. Jag tror det är fler som skäms när de hör på Belinda Olssons infantila frågor till partiledarna i Almedalen.
   ”När gjorde Du bort Dig sist? Vem vill Du åka på SPA med? Vilken dryck föredrar Du….” Man kan bli tokig för mindre, när tonårstidningar håller högre klass.
   Aldrig kräva svar på relevanta frågor som till exempel:
   -Varför beviljar Sverige tre ggr så många uppehållstillstånd som övriga nordiska länder tillsammans?
   -Varför har Du ljugit om invandringens berikning, när fakta bevisar motsatsen?
   -Varför kan Du inte be de som krävt åldersbedömning om ursäkt, när de haft rätt om åldersfusket och Du fel hela tiden?
   -Anser Du att hederskultur skall smetas ut på fler?
   -Varför tror Du 70.000 tusen gamla svälter?
   -Har du reflekterat över att EU:s och Ditt hyllande av fri rörlighet också innebär fri kriminalitet?
   -Varför har Sverige rekord i fattigpensionärer?
   -Varför exporterar och importerar Sverige kriminella IS terrorister
   -Varför satte Ni demokratin på spel genom DÖ?
   -Varför nonchalerar Ni majoriteten av folkets vilja i flyktingpolitiken? osv, osv.
   Nej, nu är det centern som fått överta medias beundran och gullande efter Miljöpartiet som gått i kras. Centern är ett parti som har rekord i mörka rötter.

   1. Nu hänger jag inte med. På vilket sätt har MP mörka rötter? Jag trodde det var en ansamling av svärmare dock alltid pigga på att svika idealen om en plats i regering och riksdag hägrar

    1. Du har helt rätt om MP ”svärmarna” som är mer utan än med rötter. Ber om ursäkt för syftningsfelet, jag menar centerpartiet, gamla bondeförbundets mörka rötter. Har nu rättat till slarvfelet. Nyttigt med uppmärksamma läsare!

Kommentarer är stängda.