Liberalernas budskap

LIBERALERNAS BUDSKAP

Här ger gästkrönikör, Jan Ivarsson politisk obunden, en mycket träffande recension av gårdagens tal i Almedalen, av liberalernas partiordförande Jan Björklund.

– Sverige håller på att få en ny underklass, sa liberalernas ledare Björklund. Det är ju den politiken hans parti drivit och alltjämt driver!

För att ta sociala poäng berättade Björklund att han tänker på sina adoptivbarn. Det är förnuftigt. Väljare tänker också på sina barn. Därför ogillar många den vidlyftiga migrationspolitik som Björklund och hans partikamrater står för.

De som vill kan se att landet förändras till det sämre. Det uppmärksammas utomlands. Birgitta Ohlsson (L) vill ha helt fri invandring. Det leder till att underklassen fylls på mer. Själv vill hon bli partiordförande, eftersom hon anser sig vara en duktig flicka.

Björklund talar om migrationens problem, men partiet för en helt annan politik, dålig för svenskar och bra för utlänningar. Annar anser partiet sig vara främlingsfientligt. Alliansens retorik innebär att svenskarna måste gilla stor invandring.

Björklund försöker som flera andra partiledare framstå som handlingskraftig med att påtala problem, som de varit med om att skapa, men han säger mycket lite om hur de skall lösas.

I praktiken vill han fortsätta, att fylla på problemen.

Liberalerna förmår inte ställa verkningsfulla krav på invandringspolitiken efter allt prat om påstådd rasism.

Med liberalernas politik riskerar Björklunds barn få leva i ett land med konflikter, som vi såg i Kosovo. Det enda parti som vill se en förändring vill Björklund aldrig samarbeta med.

Då återstår det att låta barnen ta konsekvenserna.

————————————————————————————————————————-

Först orsakar politikerna ett gigantiskt problem med sin generösa invandring, som folket inte fått rösta om.

Sedan uppstår svårigheter i hela samhället, som först förnekas och budbärarna brännmärks med rasism och främlingsfientlighet.

När kranen sprungit läck och vatten rinner ut på golvet, då torkar man bara med en trasa lite här och där. För kranen få inte stängas! Då förstörs värdegrunden.

Eller så  vill statsministerns med sina stödpartier ta upp alla 65 miljoner flyktingar i båten. För då blir det guldstjärnor både från EU och FN med gratulationer från NWO. Snopet bara att då har båten sjunkit precis som skeppet Wasa. Stohetsvansinne handlade det om där också med dålig samordning mellan ansvariga byggledare. ”Wasasyndromet” där ingen såg helheten, tillämpas än i dag, för historien har en tendens att upprepa sig.

 

OBS! Den 29/6 2017 skrev signaturen ”Hans K” en viktig kommentar, efter inlägget ”Islam fredens religion – vilket skämt!” som tyvärr tappats bort i kommentatorsfältet. Den sammanfattar detta inlägg och det mesta som skrivits på denna blogg. Jag ber verkligen om ursäkt. Hör av Er om fler råkat ut för samma sak. Harriet.

Kommentar:
Vårt problem i Sverige är att vår regering inte går svenskarnas ärenden utan globalisternas. Dom vill slå sönder vita kristna nationer, genom massimport av muslimer. Metoden söndra och härska. Bilderberggruppen och FN styr över oss. Löven är mest intresserad av EU.

4 tankar kring ”Liberalernas budskap

 1. Så här skriver Wikipedia:

  Torgny Karl Segerstedt, född 1 november 1876 i Karlstad, död 31 mars 1945 i Göteborg, var en svensk publicist och religionshistoriker. Han är mest känd för sitt tydliga ställningstagande mot nazismen som huvudredaktör för Göteborgs Handels- och Sjöfarts-Tidning (GHT).

  Om det stämmer att Torgny Segerstedt var liberal, så hade FP åtminstone 1 aktiv antinazist i ledande ställning.

  Vad gäller Centerns rötter i Bondeförbundet, så var de på 1930-talet ganska så bruna. Partiet uttalade sig i rasfrågan så skarpt mot inblandning av andra folkslag att man kan bli mörkrädd. Har någon hört Annie Lööf kommentera den politiken?

 2. Kanske dags att Liberalerna (fd. Folkpartiet) lär sig lite om sin egen smutsiga historia!

  Folkpartiet har givit hyckleriet ett ansikte

  I en debatt för några år sedan i SvD om folkpartiets förhållande till nazi-Tyskland försökte Lars Leijonborg och Erik Ullenhag förneka att partiet 1941 röstat ja till ‘svenskt stöd till nazismens krig’ – dvs till transiteringarna – genom att påstå att ”motståndet var större i folkpartiet än i de andra partierna.”

  Historikern Henrik Arnstad avslöjade bluffen: ”Detta är faktafel. Den socialdemokratiska riksdagsgruppen röstade nej. Folkpartiet röstade ja. Punkt.

  Folkpartiet borde anlita en historiker innan Leijonborg och Ullenhag försöker skriva historiska debattartiklar /…/ Leijonborg menar att det var okej för folkpartiet att stödja nazismen 1941 eftersom andra partier gjorde detsamma. En mycket märklig inställning. ”

  ”Även om folkpartiet var det minst nazianstrukna av alliansens partier ansåg de dock att en nazitysk seger vore det bästa för Sverige för att skydda oss mot bolsjevismen” som DN:s chefredaktör konstaterade i en ledare.

  Beträffande transiteringarna – eller ”resetrafiken” som den eufemistiska omskrivningen löd – kallade vice talmannen och folkpartisten Ivar Österström tysktågen för ”en liten vänlighet, visad en vänligt sinnad makt, som varje dag visar nya vänligheter.”

  Den 29 april 1940 uttalade sig Österström om det norska folkets frihetskamp: ”Historien har knappast någon motsvarande exempel till det norska på allmän upplösning, desorganisation, förvirring, brist på fattning och ledning samt hopplös uppgivelsevilja.

  Man frågar sig hur det är möjligt att en demokratisk nation till den grad kan falla sönder i provens stund och visa sig vara skal utan kärna. Allting har ett pris. Även friheten. Ett pris i pengar och ett moraliskt pris. Norge har på ett avgörande sätt brustit beträffande bådadera. Dess öde måste fullbordas. ”

  ( Utdrag ur en text som bygger på brev skrivna av Inger-Siv Mattsson (f.d. internationell sekreterare vid ett statligt forskningsråd) och adresserade till respektive partis ordförande.)

 3. Björklund nämnde två antijudiska handlingar som Oskar Sjöstedt och Richard Jomshof skulle ha begått. Men det kan inte vara möjligt. Ty det enda parti i riksdagen som håller med Israel, oavsett vad den staten gör, det är just SD.

  En annan fråga är, huruvida vi lite till mans har sagt saker om judar som inte är så snälla. I folkskolan på 1940-talet skällde vi den unge som inte ville fortsätta spela kula, efter att han/hon vunnit många kulor, för att vara ”kuljude”. Vem man än talade med om judar, så nog hade de stygga saker att säga om dem. Förskräckligt? Ja, verkligen! Bra att vi inte är såna längre.

 4. När Jan Björklund i Almedalen åter drar nazistkortet mot SD, så vittnar det om att Liberalerna saknar argument i sakfrågorna.

  Att evinnerligen påminna om svunna tider, där inte ens Åkesson skulle ha trivts med dåtida SD, visar bara på argumenttorka hos 7-klövern. Nu har de tjatat om ”bruna rötter” i många år. Och det får bara motsatt effekt. Det verkar som om folk genomskådar 7-klöverns brist på riktiga argument.

Kommentarer är stängda.