Sila mygg, svälja kameler och förslagna politiker.

Sila mygg och svälja kameler är vad makthavarna praktiserar dagligen, när det gäller, oegentligheter och lagbrott mot demokratin.

Dubbla medborgarskap, åldersfusk, stöldligor från Bulgarien, Rumänien, tiggeriet, hederskulturen, kvinnoförtrycket, bidragsfusket, förortens maffia osv, osv. Jag orkar inte räkna upp alla ”kameler” som svalts. 

Men, när det gäller att sila ”mygg” då är energin på topp av kamelblundande vänsterpolitiker med Aftonbladet, DN, SVT och SR som deras bästa vänner.

Polisen, Peter Springare i Örebro, som var så ”djävla trött” på makthavarnas skygglappar inför Ali, Amir, Samir och Muhammeds ständiga brott, blev anmäld för hets mot folkgrupp, men friades. Läraren John Dubeck, som också tog bladet från munnen om skolans förfall fick löpa gatlopp.

DO fäller små myggor, men blundar för kameler

DO har bråda dagar. Journalister har verkligen öppna hjärtan, när det gäller att på nätet nosa upp ”hets mot folkgrupp” och anmäla avsändaren, till DO. Beskyllningar som jag själv har erfarenhet av efter inlägg på alternativa medier.

För att gå säker och för att inte skända dagens första budord om ”allas lika värde”, måste man i varje mening helst skriva, att alla invandrare, asylsökande, ensamkommande, romer inte är kriminella etc utan arbetar och sköter sig….för att klara sig.

Allt som kan nagga den falska värdegrundslagen måste stoppas, så inte grunden för politiken raseras. Men risken är överhängande att värdet dunstat bort, med SD:s framgångar.

Däremot får imamer predika om död för otrogna svennar och avfällningar utan att ”DO” och medlöpare höjer på ögonbrynet. Borås och Uddevalla är aktuella städer och kulturministerns gödsling med miljonbidrag över muslimska brödraskapet borde vara avgångskrav.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/boras-moske-bjod-in-radikala-islamister

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=6729741

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/100-is-anhangare-i-boras?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20170624%3A100-is-anhangare-i-boras%3Anyh

Alla pionjärer som varnat och satt den invandringsrelaterade brottsligheten på pränt och islams oförsonlighet mot alla otrogna, har banat väg för artiklar och reportage om eländet; Sveriges suicidala flyktingpolitik. De är värda all beundran.

Nu förekommer kritiska artiklar, debattinlägg i små doser, jämfört med alla känsloreportage, men det är ändå en början.

CNS underlättar för saudisk mission i Sverige

Jag vill som exempel uppmärksamma hur journalist Niklas Orrenius skrev en lång artikel på DN.se i går om hur Sverige ger studiemedel via CNS till studier i våld, sharia lag (islams rätt) och whhabitiska läran i Saudiarabien. 71 personer har gödslats med 2,5 miljoner för att sedan sprida detta budskap härhemma.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/studiemedel-gar-till-saudisk-mission-i-sverige/

När CNS konfronteras så är de oskyldiga som små lamm, de har inte rätt att avgöra studiernas innehåll i kungariket, som stenar våldtagna kvinnor, knuffar ut homosexuella från tak, förföljer, torterar och avrättar oliktänkande och som kämpar för demokrati och det existentiella människovärdet. De har till skillnad från våra politiker förstått att det funktionella värdet kan vara avgrundsdjupt människor emellan.

Detta shejk kungarike hedrades av våra feministiska damer i regeringen med huvudduk vid besök, som finansministerns initialt jämförde med hatt!

”Mörka rötter” finns bara hos vissa 

Men när det gäller ”mörka rötter” då kommer vargarna fram. Aktiviteten från vänsterintellektuella är stor för att stoppa Nordiska Motståndsrörelsen under Almedalen och likaså Nya Tiders medverkan på bokmässan i Göteborg till hösten.

Att mörka rötter finns är inget att förneka, men total blindhet och ovillighet råder angående övriga partiers rotsystem, som kan få trädet att välta.

Men om detta får vi inte berätta.

Orsaken som många av Er noterat i kommentarer och som Karin Ferm tidigare har skrivit om, är politikers utbredda historielöshet, djupa okunskap och stora ovillighet om förgångna synder. Alltför många politiker är både historielösa och dessvärre också ryggradslösa.

Deras fokus är främst egen förträfflighet med karriärmöjligheter. Politikeryrket kan vara ett gott val för lata, smarta och verbala, som först efter en politisk karriär välkomnas av näringslivet för deras nätverk och bäste bror kompetens.

Trösten är att även här finns undantag. Politiker som kämpar i motvind och ser värdegrundens orimligheter.

Varför kan inte Hanif Bali (M) få ersätta den ständigt leende A-K Batra och Staffan Danielsson (C) den ”enkla jobb” tjatande Annie Lööf? Birgitta Ohlsson (L) får gärna ersätta Jan Björklund, för då ökar chansen att liberalerna åker ur riksdagen. ”Avskaffa Sverige” feminister stöds av en mindre, men högljudd grupp till skillnad från Sverigedemokraternas väljare, som är betydligt fler, men mer lågmälda på grund av mobbing från de humana.

Hanif Bali: http://www.expressen.se/debatt/straffa-is-jihadister-som-landsforradare/

3 tankar kring ”Sila mygg, svälja kameler och förslagna politiker.

 1. Bra skrivet Harriet.
  När det gäller CSN – pengarna – fullständig skandal – ska inte finnas några s.k.”svenskar”
  som ska studera islam överhuvudtaget eftersom det är en högst oönskad företeelse
  i vårt land.
  En anledning med den nya ”liberala” namnändringslagen är säkert att det ska underlätta för utomeuropeer vid jobbsökning – att ha konverterat till ett mer svenskklingande efternamn och då inte bli bortstött i ett tidigt skede – här kommer vi framöver bli ”lurade” vid en konfrontation. Synpunkter någon ?

  1. Har också tänkt som du gör. Nu kanske det blir Bo Johansson med Ali och Muhammed som mellannamn.

 2. Tack för ännu en bra text. Ja, nu har också CSN anslutit sig till övriga bidragsgivare när det gäller att utveckla och bedriva islamisk mission. Svenska skattebetalare står som vanligt för kostnaderna. Helt otroligt, man undrar, tar det aldrig slut, hur mycket finns att gräva i.
  Suveränt avslut på dagens Harriets-text: ”Avskaffa Sverige” feminister stöds av en mindre, men högljudd grupp till skillnad från Sverigedemokraternas väljare, som är betydligt fler, men mer lågmälda på grund av mobbing från de humana.

Kommentarer är stängda.