Sköter du dig ryker bidragen och förkovrar du dig blir löneökningen skral

Debattinlägg i NewsVoice 

http://newsvoice.se/2017/06/26/harriet-larsson-bidragen/


 Redaktör Torbjörn Sassersson. Foto: Ann Böhlmark/Pelican Media. http://pelicanmedia.se

Jag är nog inte ensam om att tycka att kommentarer till debattinlägg ibland kan vara mer givande än själva inlägget. Det finns mycket kunskap och erfarenheter ute på nätet, som ger fakta och stimulerar till nya tankar. Skillnaden är avgrundsdjup, när man jämför med kompetensen hos den politiska eliten, där alla tänker lika utan att en enskild tanke kommer fram.

Denna kommentar från signaturen ”Jan” efter debattartikeln i NewsVoice är värd att läsas från den 26 juni 2017. Men också en mer motsatt åsikt i kommentatorsfältet från ”Per Larsson.”

————————————————————————————————————————-

Harriet bekräftar med sitt inlägg vad en majoritet av den svenska ursprungsbefolkningen känner, det bedrägeri som våra politiker ägnat sig åt under många år har nu gått så långt att tiden snart är inne för ett inbördeskrig.

Tyvärr har många årtionden av effektiv socialistisk hjärntvätt satt sådana spår att förfallet måste gå avsevärt längre innan en majoritet av de röstberättigade inser att en ändring nu måste ske snabbt.

Den socialistiska eliten som, alltsedan Palmes inträde på den politiska arenan, lyckats sätta dagordningen har skapat ett samhälle som främst ibland de unga närmast är att jämföra med Hitlerjugend, och vi vet ju alla hur det gick med Tyskland under detta styre.

Är det först under ”Stunde Null” som befolkningen inser vad detta leder till även nu i vår tid??

Det som personligen besvärar mig mest är det fruktansvärda svek mot våra äldre som dagens samhällsutveckling leder till, våra föräldragenerationer vilka med sin möda och sitt svett offrat sig för att efterkommande skall få en bättre tillvaro.

En tillvaro som rimligen skall tillkomma de efterkommande och vilka i sin tur gör samma uppoffringar för att nästa generation skall kunna njuta frukterna av sina föräldrars slit.

Dock måste sägas att jag själv mer än en gång ägnat mig åt viss självkritik då jag försökt analysera varför dagens aktiva ser det som självklart att agera humanitär stormakt med de tillgångar som tidigare generationer i sitt anletes svett arbetat ihop och lämnat över till dem att förvalta.

Något måste jag ha gjort fel då tex min egen dotter ser det som fullständigt självklart att vi skall ta emot 163.000 flyktingar under ett år (2015).

Känslan av total vanmakt är jag sannolikt inte ensam om att känna, eller …??

———————————————————————————————–

Vad känner Ni bästa läsare, vanmakt eller hopp?

Vad anser Ni om begreppet ”främlingsfientlighet” falskt eller sant?

2 tankar kring ”Sköter du dig ryker bidragen och förkovrar du dig blir löneökningen skral

  1. Mediernas makt är stor för att inte tala om hela etablissemanget! Alla de människor som är föga intresserade av politik eller sakers tillstånd och sammanhang faller naturligt för etablissemanget och vad medierna trumpetar ut! Därav att de mest närstående ofta har uppfattningar som är helt otroliga men stämmer väl överens med det predikade! Det fordras inte alltför mycket tänkande för att avslöja dessa förvanskningar och ibland rena lögner som ständigt sköljer över oss. Men när detta väl bitit sig fast är det väldigt svårt, ens med officiella fakta att få folk att förstå och tro på sanningen! Detta får vi tyvärr leva med.

    1. Hur länge?
      Mitt hopp är att medierna gradvis tvingas att skriva mer sanningsenligt om tillståndet i landet. Politikerrädslan, inte minst hos socialdemokraterna, kan bidra till miniförändring, när nu fler arbetare anger SD som det bästa parti (Novus). Men samtidigt sker ju en förnyad attack från migrantmamman Merkel och 1:e hovmarskalk Macron med vår statsminister som betjänt. EU laddar nu om och sätter hårt mot hårt i Brexit förhandlingarna. Fem miljarder extra i avgift, när Thatcher rabatten försvinner. Löfven blir väl den förste att lägga upp slantarna, han har säkert ett gott öga till våra pensionsfonder. Ett par ”bromsar” till så fixar det sig.
      Alltid ett steg framåt och två bakåt. Undrar om det kan bli tvärtom efter valet nästa år?

Kommentarer är stängda.