”Cirkusnumret mångkultur” där knivar blivit terrorvapen

”CIRKUSNUMRET MÅNGKULTUR” 

Om cirkusnumret mångkultur skriver gästkrönikör Jan Ivarson,  politik obunden, en insiktsfull krönika, som på ett enkelt sätt sammanfattar vad Europas politiker ställt till med genom sina öppna gränser och villighet att följa förlegade internationella konventioner.  Terrordådet i England i förrgår är bara det senaste exemplet, där Europas medborgare fått betala med sina liv.

Många orsaker finns till Europas massinvandring, men alla löper samman i kampen om naturtillgångar, krigsindustrins profitbehov och dess dirigenter den globala finansiella eliten. Något som en kommentator till denna blogg upplyste mig om, var hur kohandeln mellan Europa och Arabstaterna gick till, med syfte att trygga framtida behov av olja efter 70-talets oljekris. Organisationen EAD (The Euro-Arab Dialouge) förhandlade med Arabländernas kungar, som dock krävde en gentjänst. Vilket var invandring till Europa och fritt fram för arabisk kultur och moskéer, det vill säga start för dagens pågående islamisering.

Jan Ivarsons krönika:

”I likhet med ett spännande cirkusnummer bestämde svenska politiker, under största möjliga tystnad, att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. Spännande blev det, men var det så lyckat?

Mångkulturens konsekvenser

Vi har nu årtionden av erfarenheter. Skottlossningar tillhör vardagen och kvinnor är borta från delar av det offentliga rummet.

Vi funderar över om vi vågar besöka folksamlingar och gallerior med stora glasytor som kan orsaka svåra skador vid bombexplosioner.

Vi har fått lära oss behandla sjukdomar vi inte tidigare haft och sådana som återkommit.

Vi har successivt anpassat samhället till främmande värderingar som har infiltrerat rättssystemet.

Politiker talar mycket om integration, men ger inga exempel på vad den består av. Hittills har integration inneburit krav på svenskas anpassning till ökad brottslighet, bostadsbrist och höga bopriser.

Diskriminering av gamla svenskar

Gamla invandrare förstår dåligt svenska och ogillar svenska seder. Därför anses det självklart att de skall tas om hand av invandrad personal. När gamla svenskar inte vill bli omhändertagna av invandrare skapar det turbulens och fördöms som oacceptabel rasism. Det är främst svenskar som framför den kritiken för att framstå som politiskt korrekta i sin karriär.

Korrekta reflexioner

Vi har fått skolor som inte vågar hissa svenska flaggan.

Vi har politiker som inte vill fira nationaldagen och vill avskaffa nationen Sverige.

Hur det skall bli med beskattningen i ett avskaffat land som ger politiker pengar att fördela, har de inte berättat?

Inte heller vem skall avlöna politikerna i ett land som inte finns?

Kan en politiker som kandiderar till posten som partiordförande uttala sig mer korkat?

Vad skall man tänka om de som röstar på en sådan politiker?

Fler nackdelar än fördelar förändrar retoriken

Förändringar brukar medföra både nack- och fördelar. Det konstiga är att i landets största förändring genom tiderna, har inga tillskyndare av mångkulturen kunnat beskriva några fördelar av massinvandringen annat än att några arbetar.

De senare åren har argumenten ändrats från fördelar till skyldigheter att hjälpa andra. Vår tidigare statsminister tog fram solidaritetsargumentet, med öppna hjärtan, sedan det blivit uppenbart att påstådd nytta med invandring var lögn och politiken krävde mer pengar från nerdragningar på andra områden.

Det räckte inte längre med nerdragning inom försvar och infrastruktur. Lögnerna har kommit i skymundan i media som haft fullt upp att klandra Donald Trump.

Nu gäller att goda svenskar skall bekosta andra länders välstånd för att de själva inte kan åstadkomma sådan med den värdegrund de har. Den inför vi nu i Europa. Bara några stater med tidigare kommunistförtryck gör motstånd. De vet hur det är att leva med ofrihet och politiska lögner.

Ytterligare ett nytt attentat har inträffat i London. Vi får vänja oss leva med terror efter att ha öppnat gränserna för okontrollerad invandring som vi i hög grad försörjer.

Ansvaret ligger på de som infört okontrollerbar invandring och mångkultur” Slut på krönikan.

Från bomber, till fordon och knivar

Theresa May sade utanför Downing Street nr 10 att ”Nu är det nog” efter terrordådet på London Bridge och Borough Market. Med detta menade hon att endast övervakning måste ske av de 3000 tusen mest farliga och potentiella terroristerna. Utvisning finns inte på kartan (Rapport 4/6). 

Har någon hört en politiker nämna om förändring av föråldrade internationella konventioner, som till exempel mänskliga rättigheter, asylrätten och EU:s friheter?

Vilka innebär att IS krigare, dess sympatisörer, fundamentalister med Kalifat planer och kriminella kan skutta ut och in över gränserna som de behagar, för att roffa och lura åt sig medborgarnas pengar till ondskefulla planer. Utvisning slipper de om förföljelse kan ske i hemlandet. De omänskliga åtnjuter stor mänsklighet, efter bibelns ord att vända den andra kinden till. Terroristerna förnyar sig ständigt, från bomber, fordon och nu till knivar. Månne gift attacker är att förvänta nästa gång??

Asylstopp och omedelbar utvisning av terrorister, både nya, gamla och potentiella borde medborgarna kräva i stället för att lägga ner blommor och tända ljus för de döda, som bara ger mer tårar efter nästa terrordåd.

Ps. Läsvärd artikel: ”Kaliber nio och 5,56 millimeter fungerar mot terrorister – inte handhjärtan” Ds.

 

 

 

 

 

 

9 tankar kring ””Cirkusnumret mångkultur” där knivar blivit terrorvapen

 1. Att det är arabiska och muslimska länder som på egen hand lyckats förmå Europas regeringar att öppna gränserna på vid gavel är löjligt. Massinvandringen började före 70-talet. Storbritannien gjorde fri invandring från kolonier/f d kolonier legal i slutet på 40-talet. Redan på 60-talet varnade Enoch Powell för massinvandringens följder. Västtyskland plockade in någon miljon turkar i början på 60-talet. Japan fick fortsätta köpa olja trots stängda gränser. Sydkorea, som blev industriland litet senare, har aldrig mötts av något motkrav om invandring av muslimer och araber.

  Länder som Somalia och Afghanistan deltog knappast i den här konferensen på 70-talet. Ändå har vi fått ta emot en störtflod av invandrare just därifrån. Storbritannien har under efterkrigstiden fått ta emot en störtflod av kristna och hinduiska invandrare från Västindien, Afrika och Indien.

  Anledningen till massinvandringen under efterkrigstiden är att man velat omvandla väljarkåren för att på så vis en gång för alla sätta P för nazism och annan destruktiv nationalism, som man ser saken. Därför uppfattar jag den här artikeln som ett försök att blanda bort korten.

  1. I artikeln står att ”Många orsaker finns till Europas massinvandring” varav tillkomsten av EAD fram till dagens UfM är en. En annan är som du säger var önskan från ledarna efter kriget att sätta stopp för nazismen. Problemet var att man helt glömde kommunismens illdåd, där Stalin slog Hitler med råge beträffande antalet avrättade och döda genom svält, sjukdom och tortyr.
   Läs gärna inlägget ”Varningstext från England” den 27 maj av Hanna Karlsson, boende i England, som skriver om hur engelsmännen i dag får betala ett högt pris för svår integrerade invandrare från dess forna kolonier.

  2. ”Anledningen till massinvandringen under efterkrigstiden är att man velat omvandla väljarkåren för att på så vis en gång för alla sätta P för nazism och annan destruktiv nationalism, som man ser saken. Därför uppfattar jag den här artikeln som ett försök att blanda bort korten.”
   Jag delar uppfattningen om att man velat, och vill fortfarande omvandla väljarkåren. Men inte bara det och inte huvudsakligen av det skälet!
   Man vill helt enkelt rasera eller inflatera det uppbyggda välståndet i Europa genom invandring från helt eller delvis primitiva stater med dysfunktionella människor. Detta garanterar att dom inte tillför Europa nånting. Bara kostar och destruerar!
   Man vill också helt klart att det skall bli en helt annan blandning på innevånarna i Europa än vad det är nu. En blandning som inte är så drivande och uppfinningsrik som nu! ( Någon som hört talas om en arabisk uppfinnig från de senaste 1500 åren?) Folk som samtidigt röstar rätt eftersom dom är bidragsberoende. Detta tänkande är faschism, nazism och kommunism på en gång. Men det stämmer väl överens med den logiska konsekvensen av globalismen om företag och banker får bestämma. Och det lär dom få. Har vi inte brytt oss om att stoppa dem hittills så är det i alla händelser för sent nu! Vi kan bara sabotera något och fördröja konsekvenserna!

 2. Magda Gad, som skriver krönikor i Expressen är nog på rätt tankespår, när hon skriver att det är ett krig från Mellanöstern som Europa drabbats av.

 3. Medelhavsunionen UM består av samtliga 28 EU-länder , EU-kommissionen, samt
  15 MENA -länder inklusive Albanien, BosnienHerzegovina, Palestina!, Turkiet.
  Observationsstat är Libyen som söker medlemsskap.
  Syftet är givetvis ökad handel och integration , smidigare migration …osv.

  Det är dags för media att börja berätta om denna företeelse.

  En annan stor konferens har nyligen hållits i Portugal ,Estoril-konferensen
  ”Global Migration” – källa: Newsvoice.se del.1,2,3 . annan svensk media ?

  Det ska även bli intressant att höra -läsa hur media här hemma nu behandlar Annie Lööf efter deltagandet på Bilderbergmötet senaste dagarna. (önsketänkande)

  1. Tack för Din bakgrundskunskap från -70 talets EAD fram till Medelhavsunionen, som bara stärker tron på uppblandning av Europas folk, folkutbytet, efter den gamla Kelergi planen.

 4. Mannen ifråga är Niklas Ekdal , bl.a. fd tung Bonnier/DN -man som gjorde ett försök i Agenda att tona ner hotbilden – att få det jämförbart med de olika terrorvågorna ett fyrtiotal år tillbaka med olika ”färgbeteckningar” – något som ”klingar av” med tiden.
  Tänk så fel. –Naivt eller okunnigt eller acceptans av den pågående islamiseringen. PK-varning!

  EAD – som med all rätt nämns tidigt ovan (1973) har omvandlats till Euromed och därefter till Barcelonaprocessen och slutligen Medelhavsunionen The Mediterranien Union UM elelr UfM in France. Globalisten – Den nye pres. Macron ger sitt fulla stöd för fortsatt arbete med UfM.

  1. Till båda dessa kommentarer kommer jag att tänka på Inez Usmans uttalande om att internet ”bara är en fluga”, nu är det terrorn i Europa…

 5. En författare tillika journalist uttalade sig i gårdagens Agenda om livslängden på detta slags terror.
  Han menade att det går mode i sådant. Tidigare sorters samhällsstörningar ebbade ut. Det kommer detta slags terror också att göra, fick vi veta.

Kommentarer är stängda.