Falska identiteter bekymrar inte miljöpartiet

Falska identiteter 

Att majoriteten av ensamkommande sk ”barn” uppger falsk identitet inklusive ålder är ett känt faktum, som nu politiskt korrekta motvilligt måste erkänna. Det som är nytt i denna artikel, i SVD den 29 maj, är att marockanska män som sökt asyl i Sverige som barn har uppgivet både fel ålder och identitet vid ansökan till detta bidragsparadis. Detta har avslöjats när Marocko kontrollerat deras uppgifter mot deras fingeravtryck. 

”Falsk identitet vanligt bland asylsökande från Marocko”

”Falska identiteter är ett stort problem inom den marockanska gruppen asylsökande i Sverige. Av 77 personer som kontrollerats mot fingeravtryck hade 65 uppgett felaktiga uppgifter, enligt gränspolisen.

SvD har tagit del av ett PM som skickats från gränspolisen till justitiedepartementet den 12 maj. I dokumentet framgår att av totalt 77 personer som Marocko bestämt sig för att ta emot så har 65 av dem haft en annan identitet än den de uppgett när de sökte asyl i Sverige. Av de 50 som vid tidpunkten för asylansökan uppgett att de var minderåriga var de facto bara endast två minderåriga”, skriver gränspolischefen Patrik Engström i PM:et….”

https://www.svd.se/falska-identiteter-vanliga-hos-ensamkommande-fran-marocko

Miljöpartiets kongress i Linköping 

Förmodligen har denna upplysning om falska uppgifter vid asylansökan, som jag tror gäller betydligt fler ensamkommande än bara de från Marocko, inte hjälpt miljöpartisterna på kongressen i Linköping. Kongressens deltagare kämpade för amnesi åt alla barn mellan 10 och 40 år. Resultat blev ett flummigt dokument om ny asylprövning för alla de som kom under 2015, när partiledningen tvingades vika ner sig.

Varför krångla till det så förbaskat?

Säg rent ut att vi vill ge alla uppehållstillstånd som önskar bättre liv och livstids försörjning. Asylskäl skall inte ha någon betydelse. Förutsättningen är dock att svenskfödda och invandrare som blivet ”svennar” orkar dra in skattekronor, som detta islamkramande svekparti får dela ut efter sin ideologi.

Krisande kommuner är inget för MP

Att kommuner snart går i bankrutt pga av astronomiska kostnader för mottagande av dessa ”barn” rör inte detta verklighetsfrånvända parti i ryggen. De har samma uppfattning som alltför många invandrare har, att det i Sverige finns obegränsat med pengar för utdelning utan minsta krav. Skulle de sina, så är det bara att höja skatten.

Det viktigaste är att placera sig högst på godhetslistan, som inte är vitten värt, när ministerposter i regeringen ges företräde, framför löften och åskådning.

Bromma flygplats, förbifart Stockholm, kolkraftsförsäljning och ID-kontroller etc. Ett lovat nej till dessa företeelser blev sedan ett stort ja!

Vilken nyhet, miljö skall prioriteras!

Kanske har partiledningen plockat fram ett gammalt partiprogram ur byrålådan?

De är inte dummare än att de känner vartåt det lutar beträffande generös flyktingpolitik i hela Europa och då vill de inte bränna mer krut på det som ändå kommer att förloras.

Om statsminsterns, som kom i egenskap av en överraskande gäst, önskan om samregering > 2018 infrias, då kan vi säkert få fler kärnkraftverk, diselbilar och fler politiker än Fridolin som tar flyget i stället för att åka kollektivt, även på korta sträckor i sin tjänsteutövning.

Taxiresor hade ju miljöpartiets fd.ekonomiska taleskvinna Yvonne Ruwaida en särskild fäbless för redan 1999. Då brände hon av 70.000 på detta bekväma färdmedel. Därutöver hade hon använt sitt riksdagskort för inköp > 250.000 tusen utan att kunna plocka fram några kvitton, trots upprepade påminnelser. Här slog hon ju rejält Mona Sahlin som bara hade köpt en toblerone + lite till för 52.000 kr. Läs gärna denna artikel i Aftonbladet från den 10 jan 2001.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10192922.ab

Men i fjol lämnade Ruwaida regeringskansliet för ett toppjobb inom näringslivet, hos statliga vattenfall. Kanske hittade hon inga kvitton?

Rundvandring i Vallastaden

En liten rundvandring hann några av deras minister med i Linköpings nybyggda bostadsområde Vallastaden. Där förtätningen är så tät, så det kan vara svårt att öppna ett fönster utan att slå i grannens. Men osynliga miljöminster Karolina Skog, utbrast glatt ”Det är dags att plocka ner bilen från piedestalen” (DN 28 maj).

Min förhoppning är att väljarna gör sammalunda med detta självgoda parti nästa år och att partiets siffror under < 4 % spärren håller i sig.

5 tankar kring ”Falska identiteter bekymrar inte miljöpartiet

  1. Som sagt ovan, lysande analys -beskrivning av MP.
    Glädjande att det nu äntligen kan konstateras att 3 av 4 s.k. ensamkommande ungdomar är klart över 18 år – fint att slänga i ansiktet på MP-folket – inväntar nu bara de första reaktionerna från bl.a. Maria Ferm.
    Tänk så lurade vi blivit sedan lång tid tillbaka – vilka stora skattepengar vi kunnat använda till annat.

  2. Instämmer med föregående talare, måtte 4%-spärren rädda oss från MP och Fi.
    Återigen, tack Harriet för en bra text.

    1. Man vet att klimathotet är verkligt när även miljöpartister slutat att flyga till sina ”viktiga” klimatmöten i Paris och gud vet var

Kommentarer är stängda.