Invandringens konsekvenser, varningstext från England

 Varningstext från England 

Denna text fanns på Facebook, skriven av Hanna Karlsson. Där hon visar på svårigheterna för utomeuropeiska invandrare, som kom till England redan på 60-talet, att integrera sig, till skillnad från europeiska invandrare.

Inlägget skulle vara obligatorisk läsning för regeringen, som inte hör förortens tickande bomber. Rosenbads likriktning ger dövhet och vad värre är, lik efter eskalerande terror och kriminalitet. (Kursiveringarna och rubrikerna i texten är mina egna).

Arbetskraftsinvandring från 60-talet orsakat icke reparerbara skador

”Jag bor i England. Engelsk multikultur ligger ungefär 20 år före Sverige. Massinvandringen började någonstans tidigt 60-tal. Främst från f.d. brittiska kolonier i Karibien och på indiska subkontinenten (dagens Indien, Pakistan och Bangladesh). Det rörde sig om arbetskraftsinvandring. Idag är det rätt svårt att invandra till England för utomeuropeer (och snart även för europeer). Men skadan är redan gjord och går inte att reparera.

Andra/tredje generationens invandrare förvandlas till terrorister

De som blir terrorister i England har främst varit svarta unga män från kristna familjer – karibiska eller afrikanska. De är födda i England och detsamma gäller även ibland deras föräldrar. De är alltså andra eller tredje generations invandrare med brittiska pass, utbildade i det brittiska skolsystemet med dess sekulära värderingar. De växer upp i samma slum-områden som muslimer från indiska subkontinenten. En del hamnar i fängelse. Där blir de konverterade till islam, där de accepteras fullt ut i gemenskapen. Något de aldrig upplevt. Som muslimer blir de ofta mycket fanatiska. Sen har vi alla pakistanierna, bangladeshierna och andra afrikanska muslimer, t.ex. somalier och nigerianer.

 Bitterhet på samhället och behov av ”respekt”

De flesta terrordåd i England har utförts av folk med denna bakgrund. De är bittra på samhället, känner sig chanslösa och vill ha den ”respekt” vilket självmordsbombare får i de kretsar de rör sig.

Utöver det så finns det runt 6 miljoner muslimer av olika slag. Fyra miljoner svarta. De återfinns i storstäderna framförallt -men finns spridda över hela landet i princip. Säkerhetstjänsten för en ständig och hård kamp mot islamisk extremism. Man läser och ser reportage om hur folk slits ur sängen med hela sin familj, mitt i natten för att de skrev något tokigt på Facebook eller sågs på fel ställe vid fel tid. Det sitter övervakningskameror i varje gathörn och på lyktstolpar överallt. Alla vet att de alltid är på kamera i storstadsområden.

Brittiska säkerhetstjänsten vass  med stora resurser 

Med alla respekt för SÄPO så tvivlar jag på att de har samma förmåga. Jag gillar inte brittiska säkerhetstjänsten av andra skäl, men med största sannolikhet är det sant att de avstyr stora mängder terrorbrott varje år. De har tillgång till all internet och telefontrafik i realtid. Men inget hjälper egentligen och nu får landet skörda vad man sått.


Av de invandrare som kom på 60-talet som arbetskraftinvandring var de flesta hederliga och dessutom goda kristna. Men de bodde i slumområden, deras barn gick i usla skolor och någonstans gick det snett. Folket från Pakistan och Bangladesh – delvis Indien har i många fall aldrig varit speciellt intresserade av att integreras. De har levt för sig själva, fortsatt att klä sig och bete sig som i hemlandet. De försörjer sig på restaurang, taxi eller fabriksjobb oftast. De hinduiska indierna har klarat sig betydligt bättre och många av dem är välmående medelklass idag.

Arrangerade äktenskap omöjliggör integrering

När folk från Pakistan och Bangladeseh gifter sig så är det i arrangerade äktenskap med någon släkting från hemlandet för att ge denne brittiskt medborgarskap. Jag har stött på tjejer som drabbats av detta och farit illa – städerskor och liknande. På så sätt anländer hela tiden nytt folk från de här länderna och familjebanden är obrytna till hemländerna.

 Sverige illa ute

Sverige ligger 20 – 25 år efter i utvecklingen. Sveriges utomeuropeiska invandrare är från MER radikala och farliga områden än Englands utomeuropeiska invandrare. 

Sverige är ännu mer segregerat. Andelen i Sverige är högre. Siffrorna i England låter höga, men så har landet också en befolkning på 65 miljoner. I England är det lättare för invandrare att få jobb – i Sverige är integreringen rena katastrofen. När Sverige hinner i kapp England så kommer det drabbas VÄRRE av den utomeuropeiska invandringen än England. Mycket värre.

Vänta tills vi har en armé av papperslösa med inget att förlora och inget hopp förutom islam. Vänta tills muslimerna är 30 procent av befolkningen och inte accepterar att befinna sig på samhällets botten.

Vita, kristna européer klarar sig bra

EU invandringen som det varit mycket ståhej om är egentligen helt oviktig i sammanhanget. EU invandrarna är vita och kristna. De är hårt arbetande i de allra flesta fall – framförallt vill de tjäna pengar. Efter en generation är de engelska. Man ser redan idag de östeuropeiska och sydeuropeiska invandrarnas barn – de går knappt att skilja från andra. Det finns inget karaktäristiskt brittiskt utseende – de smälter in perfekt. Det enda som är annorlunda ä efternamnet. Att oroa sig för detta är fullständigt meningslöst. I landet finns redan en vit underklass som är betydligt mer problemtyngd än EU invandrarna från Östeuropa.

Att gå ut ur EU kommer inte ändra något alls – EU var aldrig problemet. England var inte ens med i Schengen, det gränsfria samarbetet. Problemet är demografin. Personerna som är farliga gangsters eller terrorister idag, har föräldrar eller farföräldrar, som kom till England långt innan EG blev EU och hade något att säga till om.

I England är det för sent att ändra något. Man kan inte repatriera tredje generationens utomeuropeiska invandrare och skicka folk till länder de inte har någon reell anknytning till. Länder som troligen inte ens skulle acceptera dem tillbaka.

 Råd: Skicka hem utomeuropeiska invandrare

Men i Sverige skulle man fortfarande kunna skicka tillbaka folk som är födda i utomeuropeiska länder, tillsammans med sina svenskfödda barn.

Görs det så har Sverige en chans att återhämta sig. Görs det inte så är Sveriges öde som stabilt välfärdsland beseglat”

Jag instämmer i allt, men vill påpeka att EU av idag har öppnat gränserna för svårintegrerade invandrare från Mena- länder, med Angela Merkel som hotellägare med en hjälpsam Stefan Löfven som piccolo.

Kanske låg tron på billig arbetskraft till industrin bakom Tysklands godhetseufori?

Wir schaffen das” har nu fått tilläget ”nicht.”

11 tankar kring ”Invandringens konsekvenser, varningstext från England

 1. ”Vita, kristna européer klarar sig bra”.
  Tills de fördrivs som kopter. Det är bara fråga om när den kritiska massan av muslimer blir tillräckligt stor.
  Det sägs att alla muslimer inte är terrorister. Det är sant så tillvida att de inte aktivt deltar i etnisk rensning men de kommer se på stillatigande eller känner sig tvingade att göra det, när svärden tas fram. Därför är alla muslimer farliga för ett västland på en skala från 3 till 100 %.

  1. Nu har unga, manliga välfärds migranter olika möjligheter att få stanna, om de följer dessa 10 Goda Råd.
   1. Släng passet och påstå att Du är från Syrien
   2. Säg att Du vill läsa in gymnasiet
   3. Ljug om Din ålder, 40 eller 15 år, spelar ingen roll
   4. Vid avslag så berätta att Du är homosexuell eller
   5. Konvertera snabbt till kristendomen. Frågor om innehåll i denna religion, betraktas som kränkning
   6. Anmäl snabbt detta till DO. Det vimlar av tjänstvilliga advokater
   7. Om inget av dessa tips hjälper, gå under jorden, charma handläggare, snälla damer så får Du pengar. Vänd Dig gärna till kyrkan, för den är i behov av nya själar
   8. Om fyra år kan Du överklaga PUT avslag igen, om inte flyktingamnesi beviljats innan dess
   9. Skaffa snabbt flera identiteter, visserligen en kostnad initialt, men en mycket lönsam investering
   10. Berätta gärna om din flykt och svåra bakgrund för media, du får ofta ett helt mittuppslag. Om Du frestas till oegentligheter skrivs inte en enda rad, ursprung är här oväsentligt

   1. Enligt mötet i dagarna i Miljöpartiet så skall MP fortsätta kämpa för en ”generös” invandringspolitik. Alice Bah K säger sig vara extra motiverad då hon har fått en ny familjemedlem med rötter i Afghanistan. Tro det den som vill

 2. ”Man kan inte repatriera tredje generationens utomeuropeiska invandrare…”

  Det kan man visst göra.

  1. Absolut! Jag är så trött på dessa inskränkta påståenden. Vi kan göra det vi tycker är nödvändigt, även om det verkr avlägset för vissa idag.

 3. Det påstås att EU gör varken till eller från i detta sammanhang! Så är nog inte alls fallet! Att man är medlem i EU betyder alltför mycket i detta sammanhang! Det är EU som beslutar om EUs gränser och släpper in alla dem som sedan går vidare till några få nationer. Det är EU som bedriver propagandan om att vi måste ta emot fler migranter. Det är EU som också ser till att nationerna inte har den juridiska rätten att stänga sina gränser eller helt neka att ta emot migranter och hotar med åtgärder i olika format! Om man inte är med i EU så kan nationen bestämma själv! EU är en samarbetsorganisation till Oligarkerna och FN som har till uppgift att dra ner EU-ländernas ekonomi och kultur till någor i stil med de länder varifrån migranterna kommer. EU- ländernas tillgångar skall inte bara omfördelas inom EU utan också med de fattigaste länderna inom MENA! Detta står klar att läsa i FNs Agenda 2030 så det är inget konspiratoriskt påhitt!

  1. Instämmer helt i Din faktafyllda sammanfattning. Reagerade också på ”Hannas” upplevelse av EU:s ansvarsfrihet. En poäng,som gjorde att jag återpublicerade hennes inlägg, var hur svårintegrerade utomeuropeiska invandrare var och är. Alla dessa ingiften med kusiner, vars barn löper större risk för både motoriska och kognitiva skador (vilket är tabu att nämna, jag har gjort det i olika sammanhang utifrån yrkeserfarenhet, men fått mycket skäll. Exakt som Camilla Stoltenberg med andra forskare fick, när deras forskningsresultat presenterades om ökad risk för skador efter ingiften)
   Påtagliga inlärningssvårigheter finns redan i förskolan, på utagerande barn med ringa impulskontroll. Invandrares känsloutbrott får oftast en pittoresk tolkning av eliten, medan vi svenskfödda får stämpel av tråkiga, sammanbitna individer. Kanske denna känslosamhet endast beror på ingiftens hjärnpåverkan under flera generationer??
   Hemska tanke, det är kanske det som kan bidra till en mer lättstyrd människoras, när kognitionen sviktar?? Enligt NWO:s önskemål, där Agenda 2030 bara är ett medel, förklädd i framtida hållbarhet…

 4. Detta kanske är lite utanför ämnet, men ändå. Jag har länge retat mig på ordet ” asylsökande” som är missvisande. Det borde istället heta välfärdssökande, som är en mera rättvisande beskrivning, det är bara några % som har riktiga asylskäl.

  1. Jo, det är ganska irriterande men ändå korrekt. De söker trots allt asyl även om de aldrig borde fått chansen att göra det.

   Ännu värre är därför detta tjat om ”flyktingar” trots att det handlar om människor som passerat ett otal säkra länder där de borde sökt asyl (om de var riktiga flyktingar).

Kommentarer är stängda.