Hur lång får terrorlistan bli?

Nytt avskyvärt terrordåd, denna gång  i Manchester

Så oerhört sorgesamt att denna terrorlista åter måste fyllas på; https://www.svt.se/nyheter/utrikes/terrordad-i-europa-de-senaste-fem-aren

Ett nytt meningslöst terrordåd, i Manchester sent på måndagskvällen, den 22 maj har hitintills släckt 22 liv och skadat ett 60-tal unga konsertbesökare, varav flera barn.

Troligen kommer samma ritual att upprepas, med fördömanden och känslotal av politiker. Folk kramas, gråter, tänder ljus och lägger ner blommor för att hedra de som livet förlorat har. 

Bättre vore om blicken riktades mot de som skyldiga är; EU:s politiker!

”Bli arg istället för att förvandals till passiva sörjande” skriver Brendon O`Neill redaktör för ”Spiked”, ett brittiskt internetmagasin, med fokus på politik, kultur och samhälle.

Vidare att makthavarna”…… vill ha oss passiva, empatiska, upprörda, inte arga, inte aktiva ifrågasättare. De föredrar oss som en ensam folkmassa av pliktfyllda och bortkopplade sörjare, än ett riktig kollektiv av medborgare som kräver att få veta varför våra medborgare dog och hur vi kan förhindra att andra dör. Vi borde sluta spela rollen som de har tilldelat oss…..”

http://www.spiked-online.com/newsite/article/after-manchester-its-time-for-anger/19849#.WSSKJ2jyjIX,

Internationella konventioner och EU:s friheter bidrar till terrorn

Ett indoktrinerat folk får lätt känslor utan fäste, som exploateras till makthavarnas tillfredställelse. Migrationen skulle enkelt gå att stoppa om bara viljan finns, men det gör den inte. Stormakternas kamp om naturtillgångar med krigsindustrins krav på lönsamhet och finanselitens behov av folkförflyttning, väger tyngre än människoliv i Europa.

EU:s  politiker har med FN:s mänskliga rättigheter och med sina friheter och mångfaldsdirektiv öppnat gränserna för alla som önskar ett bättre liv. Under sken av att alla är flyktingar, när majoriteten med riktiga skäl aldrig kommer utanför flyktinglägret och de utan Välkomnas in.

Miljarder har slösats på unga, friska män, som av släkten utsetts till ankare, så familjen kan komma efter till ett bättre liv och ta för sig av generationers slit. Förhoppningen är asyl eller senare flyktingamnesi med ett liv utan skyldigheter.

Allmän amnesi önskas av MP och FI

Miljöpartisterna kräver nu allmän amnesi för alla ensamma män och återställande av den generösa flyktingpolitiken, som endast naggats i kanten. Feministiskt initiativs partiprogram är så dåraktigt att jag inte ids kommentera det. Först måste Gudrun Schyman få en kulram att lära sig plus och minus på, för hela partiet seglar på rosa moln, utan ett uns av verklighetsförankring.

IS krigare tar sig lätt in till sina bröder i Europa 

Att IS- krigare gömt sig i migrationsströmmarna är välkänt, men också att bitterheten är stor hos andra generationens invandrare, när livet inte blev som de tänkt sig. Knarkaffärer, bidragsfusk och allsköns brottslighet kan höja upp levnadsnivån och stoppar man fickorna fulla med sten så höjs statusen markant inför de stora bröderna med klättring uppåt på den  kriminella karriärstegen. Med stenkastning och bränder praktiseras bara deras traditioner, medan våra islamkramare ursäktar allt djävulskap med utanförskap, vår fientlighet och deras svåra bakgrund. Vilket endast är camouflage för regeringens EU fjäskeri och medborgarfientliga politik.

För säkerhets skull öser staten miljoner i stöd över muslimska församlingar, så de får råd att betala svavelosande predikanter som förkunnar förtryckande sharialag och helvetesvandring för unga flickor utan sjal. Här verkar våra nätverksexperter på extremism totalt frånvarande, eftersom deras högerseende är totalt dominerande.

Det ingen nämner är att grundorsaken finns i terroristernas religion; Islam! 

Man behöver inte leta länge efter verser som glöder av hat med uppmaning att ärofullt döda otrogna, vilket stimulerar och ger alibi till nya dåd, både av de som konverterat till islam och de som föds in i en Koranskola. Tänk så härligt för unga, frustrerade män att få släppa loss alla hämningar och hatiska känslor i bestialiska dåd, ofta utan efterräkningar. Finns svenskt uppehållstillstånd så väntar rehabilitering och dalt, medan cancerpatienter får dö i vårdköer och gamla får svälta till döds på vårdboenden.

Brexit föredöme

Ett av skälen till Brexit är att landet ensamt vill bestämma om sin flyktingkvot och över sina gränser. Nu hotar EU med att alla länder måste införa euron, tvärsäkerheten är stor, efter Macrons seger, att inga andra länder orkar upprepa britternas mod.

Magdalena Andersson försäkrade i Rapport i går, att det är det svenska folket som måste få rösta om eurons ev. införande, känner människan inte till att vi tydligt sagt nej till detta, den 14 september redan 2003?

 

9 tankar kring ”Hur lång får terrorlistan bli?

 1. Betr. Birmingham. Våren 2014 skedde en muslimsk attack mot skolsystemet i starkt muslimska stadsdelar, förenklat , genom – utmobbning av icke muslimska huvudlärare bl.a. genom uppvaktning av föräldrar som förmås att klaga på lärare för att uppnå ett utbyte till strikt muslimsk skolledning.
  Gatestone Institute skrev 1 april : Plot to ”islamize” British Schools.

  Även i den tyska stor-staden Hamburg skedde liknande aktiviteter – Gatestone Institute skrev13 maj (2014)” Islamists Infiltrating Schools in Hamburg”.

  Betänk att detta är tre år sedan – artikeln säger ”den 200 000 starka muslimska befolkningen ” i Hamburg som har en mycket stark salafistisk minoritet.
  Hamburg som jag uppfattat har sedan flera år fallit till föga för krav på anpassning till muslimska högtider -dagar i kalendern , ledighet etc…
  Vi säger o skriver att vi har ett PK-samhälle här hemma men jag tror nog att Tyskland
  o GB är minst i nivå.
  —- Vi är så illa ute ..

  1. Ja, 23 extra miljoner fick en muslimsk friskola i Norrköping, pengarna bara försvann, obehöriga lärare fick köpa material för egna pengar och kommunen ids inte följa upp vart de tagit vägen. Inte gick de till förstärkt lärande, för skolan ligger i botten på resultat tabeller över grundskolans prestationer. Men Nkp är ju en gammal röd kommun och ställa muslimer mot väggen finns inte i deras tankevärld, där ryms bara mångkulturell berikning.
   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/religios-friskola-har-fatt-miljoner-i-stod-utan-att-kontrolleras
   Undrar om det blir annat ljud i skällan, när muslimska brödraskapet bildar ett eget parti? Men vänstern räknar väl då med att miljonsmörjningen skall ge gentjänster.
   De har nog aldrig läst om hur kommunisterna som allierade sig med moskéernas imamer blev nackade på löpande band, när dessa Allahs profeter kom till makten i Iran.

 2. Enligt uppgift är Sverige redan bundet att införa Euron. Men inte när. Kanske det blir en fråga för EU-domstolen att fastställa datum? En ny folkomröstning skulle bara vara rådgivande. Om Sverige inte lyder EU, kommer vi antagligen att bli bötfällda. Om vi vägrar betala böterna, så kanske vi utesluts? Bingo!

 3. Staden Birmingham i West Midlands i hjärtat av England, platsen där den industriella revolutionen började, den andra huvudstaden i Storbritannien och den åttonde största staden i Europa är idag Storbritanniens farligaste stad. Fem av dess valkretsar har en stor och växande muslimsk befolkning och här förekommer mest radikalisering och terrorism i landet.

  ”I England är de fria att tala. De talar enbart om förbud, de tvingar på en strikta islamistiska synsätt samtidigt som de inte lyssnar på någon, framför allt inte på alla de som inte håller med dem.” – Yasmina, om extremistiska muslimer i Storbritannien.

  ”Birmingham är värre än Molenbeek” – stadsdelen i Bryssel som The Guardian beskrivit som ”på väg att bli känd som Europas jihadistcentral.” – Fransk kommentator i en ompublicerad artikel av Rachida Samouri.

  Sverige går samma väg, de islamska enklaverna växer och blir alltfler…och politikerna låter det ske.

 4. Instämmer med tidigare kommentarer till denna lysande beskrivning.
  Ang. Manchester-dådet.
  Nu har det visat sig att polisledningen i Greater Manchester GMP och borgmästare sedan en tid har haft stort fokus på att motverka ”islamofobi” hos befolkningen istället för
  reell jakt på potentiella terrorister/islamister. I bagaget finns tydligen rester av den fullkomligt skandalösa långvariga ”grooming” -historien i Rochdale som ignorerades av så väl polis som socialtjänst med risk för att bli kallad racist. Är det så det ser ut här hemma ??
  Källa: Daniel Greenfield,FrontpageMagazine.

  http://www.frontpagemag.com/fpm/266793/manchesters-islamist-appeasing-police-and-daniel-greenfield.

 5. Kan bara instämma med din text Harriet, när det gäller invandringen är Fi och MP farligast, dessa vill ju ha helt fri invandring, så att Sverige kan ta hand om alla fattiga och sjuka som vill och kan komma hit och dessutom hjälpa IS-krigare med körkort, jobb och bostad. Nu talar man också om amnesti på MP kongressen.
  På andra plats kommer V, S och C, som inte ligger längt efter Fi och MP.
  Lite osäkra och svajiga kort i invandringsfrågan L, KD och M.
  Så har vi partiet som hela tiden har varit tydliga i denna fråga och haft enorm framgång med dubblering av resultatet varje val hittills, SD. Ska de bli tillräckligt stora 2018 för att kunna göra något mot den fortfarande alltför stora invandringen.

 6. Terrorlistan kommer bli lång eftersom vi öppnat gränserna för okontrollerad invandring. Media och politiker försöker övertyga om att fördelarna överväger nackdelarna. Ännu har våra media inte beskrivit vilka fördelar massinvandringen har, annat än det självklara att några arbetar.

Kommentarer är stängda.