NWO:s nya människa

En ny människa

I Kelergiplanen finns önskemål om uppblandning av Europas folk tillsammans med massinvandring med syfte att få fram en ny och mer lättstyrd människa, identitetlös, utan stolthet över sin historia, hemlandets kultur och traditioner. 

Trams program på TV, som signaturen ”Sören” påpekat i kommentarer, hjälper till, liksom värdegrundsindoktrinering från för- till högskola och universitet. Detta och mer därtill bidrar till urholkning av kunskap, som med erfarenheter kan ge klokskap. Kloka människor har alltid hotat makten. Men även här har en omsvängning skett, intellektuella, akademiker är ofta vänsterorienterade och förtrycker nu dagens kloka, som protesterar. Gamla förtryckta blir ofta de nya genom historien.

I avslutningen på Arnstbergs inlägg ”Bloggläsare i slutet av maj” står att läsa:

https://morklaggning.wordpress.com/2017/05/17/blogglasare-mitten-av-maj/#more-16381

”…….Agendan jag pratar om är att splittra alla nationer, blanda upp folken för att få fram en kulturlös massa, utan kännedom om sin bakgrund. Målet är att få fram en ny typ av människa som är rastlös, okunnig och fullständigt beroende av den styrande eliten. Denna nya typ av människa är en av politik fullständigt ointresserad individ, vars enda drivkraft i livet består av den ständigt ökande konsumtionshungern. Den styrande eliten formar oss till konsumtionsslavar.”

Invandrare från Afrika och Mena länder vill ej blandas upp

Men att massinvandringen från länder med muslimsk befolkning, skulle bidra till uppblandningen har jag svårt att tro. För här praktiseras ingiften med järnhand. Brott mot denna uråldriga sed bestraffas hårt, hedersmord och balkongflickor är kända begrepp.

Inför sommaren är många unga flickor rädda, att under semestern till hemlandet bli bortgifta med någon kusin, vilket garanterar både påfyllnad till islam och bidragsparadiset.

Fler röster till vänster, lägre löner till höger och nya själar till kyrkan, gör att globala politiker nickar av förståelse.

Bidrag önskas till semesterresa, till landet de nyss flytt ifrån

Jag har, precis som Gunnar Sandelin skrev om i en debattartikel i DN 2008-04-07 (som säkert ångrade publicering) haft vissa patienter som efter PUT begärt intyg för bidrag till hemresa.

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna/

-”Men Ni har ju flytt därifrån pga av förföljelse och krig?” undrar jag i egenskap av frustrerad sjukgymnast med ansvar för en poliomottagning.

-”Nej, nej,  inte vara krig där,” eller  ”nu de inte springa efter” kunde svaret bli.

Ränta ger klirr i kassan

Jag tror mer att Rotschilds bankimperium har behov av ökade ränteintäkter, som sker när Magdalena Andersson springer till ECB och får låna nya miljarder, när världens högsta skatter och försämring av välfärd för de som betalar, inte räcker till för att finansiera humaniteten.

Vilket leder till motsättningar, när alltför många invandrare inte vill integreras utan bara få bidrag och del av välfärd som andra betalar. Sedan är det ju bra att smeta ut lånen på alla världens arbetare, när nästa kris kommer, så återbetalningen inte fallerar. Det kallas för solidaritet.

Värdlandets befolkning är bara en etnisk grupp bland alla andra

Sätt nu inte morgonkaffet i halsen för I Arnstbergs inlägg ovan får vi också reda på i Proposition97/98:16 att vi svenskar bara är en etnisk grupp bredvid alla andra!

Varför just den gruppen skall betala för övrigas välfärd förstår jag inte?

Halkar värdegrunden eller är det ett tecken på diskriminering?

Om någon läsare har observerat någon offentlig debatt i denna fråga, så hör av Er!

Instabilt samhälle

Motsättningar skapar instabilitet vilket globalisternas magistrar tycker om, det gör folk spakare och ökar behov av en stark superstat.

Terrordåd, med exploaterat känslosvall har samma effekt,  de ytterst ansvariga  ikläder sig snabbt rollen som landsfader. 

Här råkade en fransk inrikesminister försäga sig efter det fruktansvärda mördandet I Paris i november 2015, där minst 129 oskyldiga människor miste livet av bestialiska IS krigare från fredens religion.

”Detta är något som vi måste vänja oss vid”

Vilket vi har fått gjort med råge, se bifogad länk. Fler terrordåd har därefter hänt, t.ex. terrordådet på Drottninggatan den 7 april i år.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/terrordad-i-europa-de-senaste-fem-aren

3 tankar kring ”NWO:s nya människa

 1. Ytterligare ”lök på laxen” – Muslimska Brödraskapet MB i Sverige o EU
  (källa: MSB-rapporten av bl.a Magnus Norell DNR_2107-1287 pdf.

  FIOE – Federation of Islamic Organisations of Europe är väl inarbetat i EU-parlamentet
  och går” som barn i huset” och hela EU uppfattas som ett territorium för MB´s islamiseringsprojekt – ett ”Muslim of Europe charter” – ena Europas muslimer under
  ett ideologiskt paraply -European Muslim Community. Det ordnas med seminarium o konferenser i parlamentet. Var i svensk PK-media har ni hört om detta?

  Här hemma förs i SVT vecka efter vecka debatter som OP.Live -Agenda – UG, p-ledardebatt, -men har ni hört ordet muslim eller islam? – nix- ej existerande företeelse i vårt land.?
  (ok -UG dold kamera i moskeerna ,men det ska ju upprepas årligen”)
  Anm. vice ordf.i FIOE är eller var den moderate riksdagsmannen A.Waberi som under Reinfeldt satt i försvarsutskottet! – och rektor för den muslimska friskolan Römose i
  Angered Gbg. Man tar sig för pannan.

 2. Svenska politiker gillar landgränser då det gäller beskattning men vill ha i övrigt ha ett gränslöst tillstånd så de kan dela ut välfärd till hela världen.

 3. Vill uttrycka mitt gillande av det du skriver Harriet. Världen ser inte ljus ut ,hoppas det kan vända till det bättre. Problemet är att globalisterna äger västmedia. Vi behöver en upplysningstid.

Kommentarer är stängda.