Franska valutgången, tyvärr förväntad

Det är bara att konstatera att Emmanuel Macron, ”En marche” gick hem.

Våra partiledare, med undantag av Åkesson och Sjöstedt, slängde sig på telefonen för att gratulera den franska finanshögerns blivande president.

En president, som vill ha gemensam finansminister för EU, han har väl inte varit Rotschilds springpojke för inte och som nu lovar att skydda Europas folk från terrorism, men glömmer att tala om hur?

Marine Le Pen tvingade fram ”säkerhet” i sin valrörelse, som de andra inte kunde ducka undan för.

Macron ska nu bygga broar och stärka landets vi-känsla, samma retorik, som är på modet bland andra liberala politiker, för att skyla över sprickan som delar landet.

Dessa broar måste ha stadigt virke för att överbrygga elitens nedsättande tillmälen om nationalister, som är lågutbildade, slutna och dessutom pessimister, mot högutbildade, öppna, optimistiska globalister.

Marine Le Pen får nu satsa inför 2022, hon är ännu inte 50 år och har tiden på sig, med 1/3 del av väljarkåren bakom sig, borde detta vara möjligt. 

Hur Macron  skall kunna reformera en baktung välfärdsstat och den höga arbetslösheten med strejkglada fransmän är en gåta, som går i pension vid 62 års ålder, det kan inte ens en kristallkula svara på. EU har heller aldrig svarat på varför man har budgetregler, när det direkt var tillåtit att bryta mot dem, Frankrike har nu 3,4 % i budgetunderskott.

Så han gör bäst i att njuta av alla välgångsönskningar från EU och dess beundrande politiker medan tid är.

”En seger för EU och Frankrike” sade en leende Stefan Löfven och Margot Walström var lättad och mycket glad över Macrons seger, som skall stärka EU-samarbetet (där hon hystade in >20 miljoner) och öka framtidstron, en seger som dessutom vann över populismen ansåg hon.

Vad både hon och statsministern glömde var att socialdemokratin blev helt utraderad.

Men den är bara en täckmantel för Bilderbergarnas planer, så jag förstår att detta inte oroa detta garde.

I denna fråga är dock Macron mer ärlig, ett ombud för ett federalt Europa med slutmål en ny världsordning.

Att över 60 % tror på denne Don Juan är för mig ett huvudbry, kanske kvinnorna attraherades av denne unge man?

Hur han ska förverkliga sitt uttalande att ”det inte ska finnas skäl att rösta på extremister”, fastän Le Pens väljare blev fler, trots förlusten, förstår jag inte?

 

 

7 tankar kring ”Franska valutgången, tyvärr förväntad

 1. Här några reflektioner från Sverige:
  –S.Löven säger då och då inför publik ” vi bygger nu Sverige” … ” alla ska med i det nya samhällsbygget” — det är precis tvärtom, de raserar landet.

  — I går morse i SVT- intervjuades J.Åkesson efter valutgången i Frankrike – ett påstående från programled. ”du håller väl med om att populismen är på tillbaka gång, se valet i Holland t.ex. (helt fel då PVV G.Wilders ökade från 12 till 19 mandat , men de vann inte , soc.dem. backade riktigt kraftigt) så typiskt. J.Å. svarade att så var inte fallet osv….
  PK-folket försöker hela tiden.

 2. Ja tyvärr , Macron en liberal globalist framkallad på kort tid av Bilderbergarna för att om möjligt säkra söndringen av Europa och stärka oddsen för NWO.
  Seniorhustrun tycks ha starka sympatier för Sverige enl. omni.se.
  Årets Bilderbergmöte är f.ö. på gång, redan 1/6-4/6 i Chantilly, Virginia US, dock ej helt
  bekräftat.
  Hinner Macron med detta möte? -ett måste!
  Undrar vilka svenskar som är inbjudna av J.Wallenberg ? -och inte kan tacka nej.
  – Årets ramadan är också i sikte, ovanligt tidigt, fr.27e maj > – över Pingsthelgen, 6:e juni, skolavslutningarna,studentfirandet och midsommar – ska bli intressant att se
  hur PK-samhället handskas med denna oönskade företeelse i vårt svenska samhälle.
  Vi borde ifrågasätta säkerheten o tryggheten i det offentliga rummet då bl.a. busschaufförer, taxichaufförer och bilister i allmänhet framför fordon i ett mindre lämpligt hälsotillstånd.
  – Antalet asylsökanden har nu satt fart efter förra veckans avreglering – tänka sig –
  det är meningen.

  1. Staffan bra beskrivning. Skall bli intressant vem och vilka Jakob Wallenberg bjuder till Bilderbermötet i början på juni. Kommer någon Sverigedemokrat med eller kanske mest troligt nästa år som är valår. Tittar man tillbaka har det ofta varit någon blivande statsminister. Måste först godkännas av globalisterna. Ser fram emot vilka som bjuds in i år.

   1. Tänk, att bara en inbjudningslista kan vara en så viktig framtidsprofetia, när avsändaren är allsmäktig.
    Att frottera sig med världens mäktigaste män, värmer själen och gör att förräderiet mot medborgarna aldrig når in.

 3. Så här vill många ha det. Mer invandring, mer missnöje och ökad arbetslöshet. Fler klagomål på ökad brottslighet och försämrad vård.
  Detta kallas ökad jämställdhet med politikerspråk. Det anses berikande för både kultur och ekonomin trots att politikerna tvingas höja skatterna.

 4. Socialdemokraterna utplånade i Frankrike…
  Ett stärkt feodalt EU med NWO som slutmål…
  Kvinnotjusaren om ”extremismens” utplånande…

  Utmärkt analys!

  1. Har det faktum att han av kärlek gift sig med en 12 år äldre kvinna spelat någon roll? Han tycks verkligen vara en sannskyldig svärmorsdröm.

Kommentarer är stängda.