”Vi har varit naiva”

Naiv statsminister

 Vi har varit naiva” sade statsministern till det Svenska Folket på en presskonferens under november 2015 med anledning av den förhöjda terrornivån.

Men varför ändrar han då inte beteende?

Ett allvarligt terrordåd har nu skett och rapporterna om bidragsfusk bara flödar in, några exempel på denna miljardrullning togs upp i gårdagens inlägg, men det kommer bara fler.

En insikt utan avsikt till förändring är att vilseleda medborgarna.

I söndagsskolan fick jag lära mig att det är fult att luras, att bära falsk vittnesbörd mot sin nästa, men det är vad regeringen gör hela tiden.

Att dupera och förleda väljarna verkar vara själva motorn i regerandet, med mål att skinna oss på våra pengar, så mycket det bara går.

Inflationstakten skenar beträffande kostnaden för massinvandringen, men i Rosenbad kluras det bara på, hur de ytterligare kan höja skatten, trots att Sverige går så bra.

Då måste det vara något fel på fördelningen eller räknar Magdalena Anderssons stab ständigt fel?

När man tror sig vara bäst, är det svårt att vara ödmjuk och lära av andra med mer kompetens.

All denna ansvarslöshet, mot landets och Europas medborgare, bara för att visa omvärlden vilken hög moral landet innehar, trots att det redan ramlat av sin humana piedestal.

Då måste minsta barn förstå, att andra krafter ligger bakom Sveriges öppna portar.

Men jag får inte in i min arma skalle hur man kan tro att hjälpa ett fåtal är moraliskt överlägset än att hjälpa flertalet??? 

När ett fåtal av ”fåtalet” saknar riktiga asylskäl, medan flertalet riktiga flyktingar lider nöd i flyktinglägren, då måste en annan förklaring finnas. 

Bakomliggande krafter är tabu att nämna

Jag upprepar, att det ligger helt andra krafter bakom detta mångkulturella experiment, med mångkultur följt av folkutbyte.

Svensk naivitet från lättcharmade och karriärtörstiga politiker har öppnat porten, för den globala finanselitens mål, en federal världsregering.

Vars täckmantel är humanitet och medmänsklighet, som har tillfredsställt politiker  både från vänster och höger med undantag av svartmålade, nationalistiska partier, som sätter käppar i hjulet.

Tyvärr kommer detta faktum sällan på pränt. Nu rapporteras det ändå om invandringens alla dilemman och kostnader, tidigare var det bara berikning och lönsamhet, som DN ännu klamrar sig fast vid.

Åtgärderna, som rekommenderas i utvärderingar och de rapporter, som jag har läst, handlar bara om kosmetika eller snarare verkningslös medicin.

Förbättrad samverkan, uppföljning, tillsynsverksamhet, helhetsperspektiv, kunskapsförbyggande åtgärder osv.  Bara uppräkning av vad som behövs, aldrig hur och när det konkret skall genomföras.

Aldrig ett knyst om det enda verkningsfulla; asylstopp, visumkrav och omgående utvisningar av de som saknar asylskäl. 

Tacksam för synpunkter!

 

7 tankar kring ””Vi har varit naiva”

 1. Vår regering och sjuklövern är bara marionetter åt globalisterna, makten finns på annat håll. I Sverige har vi framförallt två familjer som drar i trådarna. Bonnier och Wallenberg. Dessa familjer väljer vilka personer som skall närvara vid dom hemliga årliga Bilderbergmöten. Där får dom instruktioner hur det skall skötas.

  1. Det glädjer mig att fler och fler vaknar. Om ni mina vänner tar er tid att läsa om greve Kalergi ”Kalergiplanen” så ser man var ursprungligen mycket av folkmordet på Europas folk bygger på.

   1. Tack för påminnelsen om Kalergi planen, finns mycket att läsa på nätet.
    En meilvän har nämnt om den tidigare i en kommentar, men jag behöver verkligen läsa på mer. Era kommentarer är ofta dörröppnare till mer kunskap.
    Jag förstår att nätet skrämmer politiker och MSM, som sätter krokben för deras agenda.
    Historielösa och karriärhungriga politiker luras av det ”ekonomiska” syftet och väljarna, inte minst de kvinnliga av att få göra gott, få visa sin humanitet mot alla lycksökande ”flyktingar” i pågående folkutbyte.
    Unga är indoktrinerade av en ”allas lika värde” skola, snart är det nog bara vi 40-talister kvar som genomskådar lögnerna.
    Men framöver får väl vi svälta, precis som > 40.000 gamla gör i dag inom omsorgen. Då går det fortare att bli av med oss.
    Inget sker utan sin historia, som allt djävulskap har.
    En global elit bestämmer och medborgarna återförs till min farfars och farmors statarliv, sakta, sakta så ingen märker det, förrän det är försent. Det är federalism.
    ”Europas nationer bör föras samman i en superstat utan att deras befolkningar förstår vad som sker.
    Detta kan åstadkommas genom stegvisa förändringar, alla förklädda till att ha ett ekonomiskt syfte, men som på sikt och oåterkalleligt kommer att leda till en federation.”
    Citat av Jean Monnet, en av EU:s grundare.

 2. Moderaten Reinfeldt skrev ju boken ”Det sovande folket” innan han tog avstamp för att bli statsminister vilket han lyckades med. Nu har han enligt rykten fått sin sinekur hos en jättestor amerikansk bank. Dock är han långt ifrån så tät som Zlatan Ibrahimovich som är god för åtminstone 1,1 miljarder kronor. Undrar om någondera av dem kommer att öppna sina hjärtan? Jag bara undrar

 3. Det framgår allt tydligare att det inte är meningen att vi ska ha något gränsskydd att tala om. När nu högsta EU-ledningen tydligt markerar att efter nu påbörjad sexmånaders period med ”undantag” för kontroller är det slut med sådana aktiviteter – Schengen ska återupprättas till fullo oavsett utveckling – en av de stora hörnstenarna i EU-projektet
  (experimentet) för söndring och folkutbyte. Den s.k. yttre gränsen som skulle säkras
  är ett spel för gallerierna — ”införsäljningen ” av Schengen lyckades.
  Samtidigt larmar flera källor om den stora migrantvåg som är i antågande från främst N.Afrika via Libyen – ett sammanträffande ?
  När ska Ygeman börja återsända de ca åttiotusen nyanlända??

 4. Ja, du har naturligtvis helt rätt! Både vad gäller orsaken till den aktivt framtvingade massinvandringen där vem som helst kan konstatera att det bara är en ytterst liten del som har flyktingskäl! Trots det så vänder sig inte regeringen till flyktinglägren för att vara säker på att det är flyktingar som kommer hit och dessutom på ett säkert sätt! Man är helt klart mån om att alla de som kommer som inte har flyktingskäl sockså skall få stanna. Vi ser bara alla de konstlade ansträngningar som görs för att inte utvisa folk. Det senaste innebär ju att vem som helst kan få komma hit och få gratis gymnasieutbildning och sedan skaffa ett papper på en anställning och därmed få PUT! Vilket ju inte har någonting med flyktingverksamhet att göra!
  Du har också rätt i att trots att man tvingats inse att det kostar mer än det smakar så vidtages inga verkningsfulla åtgärder för att få ett stopp. Fortfarande, fast gränserna är så kallat, stängda, så kommer det in minst 500 migranter i veckan eller 26 000 om året. Det betraktar man som återgång till ”normal” invandring utan att beakta att det faktiskt redan är fullt i landet. Inga bostäder, inga jobb samt myndigheter och organisationer överansträngda med kollapser i sjukvård, tandvård och socialvård och polis med mera!
  En regering som säger att ekonomin går som tåget och man ser framåt med en stark ekonomi samtidigt som man drar ner oroväckande på välfärden och letar febrilt efter nya skatter och höjer gamla!
  Regeringens sätt att hantera kriser och påvisade brister visar att man faktiskt inte är intresserad av att lösa det hela! Ett bra exempel är gränskontrollerna mot Danmark! När man satte in kontrollen så skulle man på bara några dagar eller högst veckor ha kunnat installera elektroniska kortkontroller och ID-kort som hade kunnat delas ut till alla legala pendlare. Dessa kontrollsystem finns i mobila versioner. Kontrollerna skulle då inte ha kostat någon extra tid för dessa människor medan övriga hade fått genomgå manuella kontroller som skulle gått mycket fortare eftersom pendlarna fått en egen snabbkö! Bara att underlåta att göra detta är ju ett bevis på att man inte vill! I 16 månader behöll man detta elände utan att det alls var nödvändigt! Hur svårt hade det varit att tänka ut och administrera detta?

Kommentarer är stängda.