Svensk flyktingpolitik

En sammanfattning

Svensk flyktingpolitik är som ett fartyg med öppnat bogvisir!

Om vi kör med full fart framåt, så kanske det går, ropar dess kapten med stort behov av beröm från EU rederiet

Nu har några drunknat, som enligt kaptenen bara hade otur och tidigare var på fel plats vid fel tillfälle.

Att även obehöriga, med illavarslande syften, har tagit sig in genom denna stora port, får inte nämnas, för det kan klassas som förtal. Hets mot folkgrupp går också bra.

Länder i öst har genom historien lärt, att bogvisir måste vara stängt för att trygga medborgarnas och landets säkerhet, men denna erfarenhet får bara förakt och skäll av EU:s toppar, som  vill dra in ekonomiskt stöd, för denna uppstudsighet.

Ser inte dessa bakåtsträvare att bruksanvisningen för att visiret måste öppnas är skriven av världens rikaste män, där Soros stått för översättningen till arabiska!

Utbrister en förtörnad Angela Merkel och hennes kollegor nickar instämmande, eftersom de vet att både livbåtar och livvakter är till för dem. 

Syftet, när fartyget börjar sjunka, är att det förledda folket i Europa begriper, att en federal regering ger mer av trygghet och stabilitet, än åka med skruttiga fartyg som sjunker. Denna insikt kan jämna vägen till en ny världsregering.

Trots att oskyldiga landsmän redan har drunknat, så går folket samman i kärleksmanifestationer i stället för att ställa de skyldiga till svars.

Att trösta varandra och få visa sin sorg, är viktigare än att förhindra fler drunkningar. Kaptenen och hela rederiet ler belåtet.

4 tankar kring ”Svensk flyktingpolitik

 1. För att folkförflyttningen med uppblandningen av nationalstater. Måste krig pågå, där gör USA sin viktiga roll att antingen kriga själva eller med utrustning till IS. Se till att många länder splittras. USA har enligt uppgifter startat eller varit inblandad i 23 krig efter andra världskriget. Det fanns en amerikansk president som vägrade krig, och det var John F Kennedy. Och hur det gick för honom vet vi ju. Därav kanske en förklaring varför Donald Trump svänger om.

 2. Bra Hans K att du nämner Agenda 2030 ,en ”doldis” fortfarande efter 1,5 år – det största, tyngsta åtagandet i historien – eliten vågar knappt nämna det – det måste upp på bordet. tre huvudmål, sjutton undergrupper o därunder ca 160 delmål som ska uppfyllas till 2030. Tips, sök info, finns i mängder.

  Peter Sutherland , irländare o gammal Bilderbergare bl.a. och ”UN high commisioner
  refugee” – f.d. tror jag. Hur som helst denne man påpekar genom åren att vi kan glömma våra nationsgränser, EU är ett delprojekt. Införsäljningen av Schengen med fri rörlighet skulle kompenseras med en säkrad yttre EU-gräns. Vilket spel för gallerierna med Frontex-styrkan.

  1. Stor uppskattning till både Hans och Staffans lärorika kommentarer.
   Harriet

 3. Globalisterna vill upplösa nationalstaterna med en världsregering. Under FN S agenda 2030. Med import av lågutbildade människor. En Peter Suntherland är involverad i FN S flyktingarbete. Allt har skett långsiktigt utom dom senaste åren. Nationalismen är deras hinder.

Kommentarer är stängda.