SVT ökar takten i wisselblåsarjakten

Journalister på SVT granskar

Nej, inte makten, utan på dem, som protesterar mot den.

Snart ligger vi illa till, för nu är journalisterna på SVT:s Nyheter riktigt på hugget.

Nu skall facebooksidor, bloggar, kommentarer granskas och anonyma wisselblåsare avslöjas och ställas mot väggen.

Efter deras språkguide så ökar visst wisselblåsarjakten.

Internet är maktens fara

Internet djävlas ständigt med makten, vars åsiktsmonopol förtvinar, när vi fått en arena där orden får flöda fritt och dit pekpinnar inte når.

Skampåle får bara motsatt effekt, men det har SVT med  Hanna Stjärne och DN:s Peter Wolodarski ännu inte sett, de kör bara vidare i gamla hjulspår.

Nätets enorma förmåga att nå ut till medborgare skrämmer politiker och etablerad press. Önskan är eget monopol.

Jag tror att de i slutna sällskap uttrycker avundsjuka till diktaturers metod att förbjuda, sila nyheter och förfölja dissidenter. Gamla, röda rävar inom politiken minns nog Erich Honeckers förmågor i DDR med nostalgi.

Men tendensen går åt samma håll här hemma, lite mer i smyg med värdegrunds-förklädet på, som alibi.

Värdegrund är Svea Rikes Lag! 

Det känns som att den helgonförklarade ”värdegrunden” är den nya stentavlan från vår Herre, personifierade av finansiella globalister, som stakar ut vägen för västs EU- vänliga och globalistvurmande politiker.

”Stöd svenska polisen” och ”Rädda vården” skrämmer

Facebookgruppen ”Stöd svenska polisen” har >150.000 tusen följare och ”Rädda vården” har redan 10.000 sedan sajten startade i januari i år.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/fd-moderatpolitiker-bakom-radda-varden-stottas-av-stod-svenska-polisen

Journalisterna och SVT förfasar sig och kallar grupperna för alarmistiska, dystopiska, när de berättar om kris, kollaps och katastrof utifrån fältets vittnesmål.

”Förstår inte ansvariga för dessa initiativ att de sprider rädsla med sina hätska uttal,” varnar SVT. Efter årtionden av mörkläggning av obehagliga fakta, så är det svårt att se klart, när ljuset tänds av wisselblåsare.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/darfor-granskar-vi-de-anonyma-facebooksidorna

Mannen bakom ”Rädda Vården” Fredrik Antonsson ger svar på tal från sin blogg ”I otakt”.

http://iotakt.se/kraschen/

Facket sviker sitt uppdrag, precis som media och politiker

Efter Peter Springare, John Dubecks och Fredrik Antonssons avslöjanden från polis, skola och vård, så är det ambulansförbundets ordförande Gordon Grattidge som står i skottgluggen, när han i en intervju med journalisten Paula Neuding berättat hur det är i en artikel, som publicerats i ”Det Goda Samhället”

När sedan Avpixlat länkat till den, då fick facket kalla fötter och han som hade återgett verkligheten skulle straffas.

Janne Kauffo, ordf i fackförbundet för ambulanssjuksköterskorna meddelade GG, att han inte längre var önskvärd i panelen på kommande ambulanskongress. Orsaken var att de tyckte att hans verklighetsbeskrivning från förorten hade rasistiska undertoner.

https://detgodasamhallet.com/2017/03/30/gastskribent-paulina-neuding-visselblasaren-tystas-om-forortsvaldet/#more-6715

I Hallsberg förlorade Claes Mård sitt jobb på ABF sedan han filmat upploppet utanför Alléskolan, där hans son går och lagt ut det på nätet. Om det hade varit nazister i stället för invandrargäng, då hade han blivit hyllad för sin gärning.

http://samtiden.nu/2017/03/claes-filmade-skolupploppet-hallsberg-riskerar-att-forlora-jobbet/

Exempel på denna förföljelse skulle kunna mångfaldigas, men här finns inget engagemang från journalister. Att gräva verkar svårt, när en spade inte längre är en spade. Få vill riskera jobbet, så därför fylls ”änglakören” på.

Facket stöter bort medlemmar, som vill förbättra arbetsmiljön genom att tala om hur det ser ut på fältet. Gamla kämpar inom arbetarrörelsens barndom vänder sig i sina gravar över dagens avfällningar, som smörjer kråset för medlemmarnas pengar.

Kommunals ordförande Anneli Nordström har efter att ha fått sparken för vidlyftigheter, med fester, nattklubbsunderhållning och utlandsresor, tågat över till ett mer passande Fi, som hon tycker har ett ”genomarbetat program.”

Man kan tuppa av för mindre.

Skälet är nog att hon är sur för att regeringen skyddade Margot Wallström, som hon skänkt en hyresrätt utan en dag i kö, medan hon fick ta smällen. Utrikesministerns omtalade snålhet måste döljas, trots alla hennes EU miljoner.

Maktens verktyg mot alternativa, sociala medier och enskilda som protesterar är att svartmåla, straffa och samtidigt urholka lagen.

Vad kommer i morgon, är den stora frågan?

Ps. Inget aprilskämt.Ds.

 

 

 

 

 

 

6 tankar kring ”SVT ökar takten i wisselblåsarjakten

 1. Vi behöver fler bloggare som finns ute i verkligheten och använder yttrandefriheten…
  De av oss som slänger ut TV och radiomottagare kan gott sponsra via t.ex paypal mm. så finns det lite inehållsrelaterad cash att tjäna på att äga sin ”bloggarstake”.

  De sentida uthängningarna/doxxningarna sätter bloggarna i en mycket utsatt sits. Vi som läser, ser det och blir bara mer övertygade att den statsfinansierade median är en del av de genomkorrupta strukturerna.

  Titta bara på de stackars kulturarbetarna i statsmedia som jagat ”patriarkatet” i trettio år. Vad är deras upplevelse av ”patriarkatet”, när de levt i sina strikt gentrifierade filterbublor?
  Det blir t.o.m. kul när man reflekterar över hur socialt korrupta och avskärmade de måste vara för att platsa i 68-rörelsens fantasimiljö :)))

  1. The times they are a`changeing sjöng nobelprisvinnaren Bob Dylan när jag var ung. Jag lämnar frågan om 68-rörelsens fantasi miljö över till professionella filosofer att försöka besvara (jag har blivit alltmer allergisk mot vissa alltför svulstiga resonemang. Ju äldre jag blivit)

 2. Vilket vansinne, nu har SVT som vi tvingas försörja också blivit åsiktspolis. Förutom att agera åsiktspolis driver man även propaganda. Det är ju glädjande att SVT skriver att 244000 invandrare kommit i sysselsättning, men synd att man samtidigt missade att de av de 500000 som kom under dessa år är mer än hälften bidragsförsörjda. Tyvärr innebär dessutom ordet ”sysselsättning” att man t.ex. kan vara i arbete en timma i veckan och är inte detsamma som i egenförsörjning. Tänk om SVT kunde ge en ärlig bild av hur många som kommit och hur många som försörjer sig själva, detta är en viktig upplysning till svenska folket inför valet 2018. Ska Sverige ha en fortsatt stor invandring eller inte. Hur stor invandring klarar vår ekonomi.

 3. Svensk värdegrund är som Gud.
  Alla har hört talas om honom men ingen har sett honom.
  En God Svensk förväntas känna inom sig vad som sig vad som är Rätt och Fel i Dagens Sverige.
  Den Rätta Känslan utgår från Regering och Media.

Kommentarer är stängda.