Känslor stoppar inte terrorism

Terrordådet i London

Med orden ”We are not afraid” inledde och avslutade Thersa May sitt tal i det brittiska parlamentet, efter det senaste terrodådet i London.

”Inget lamslår London”, ”Storbritannien vägrar vika sig” är andra rubriker från eliten, som också plockat fram de gamla Blitzen orden ”Keep calm and carry on”. 

Eftergivenhetens politik under 30-talet mot nazismens framväxt är i dag skrämmande likt dagens undfallenhet mot islam, medan eliten beskyller oss som protesterar för högerextremism och rasism. Vi skall tystas med associationer om judeförföljelser av Hitlerjugend, allt för att dölja den globala elitens agenda om ökat världsherravälde, där massinvandringen är ett viktigt medel.

Mer passande vore ”Keep afraid and say stop,” men att stoppa Europas islamiseringen är inget som eliten tänker förverkliga. Folket lugnas med vackra tal, tysta minuter och blomstertäcken över marken där oskyldiga mejats ner och sedan förkunnas försiktigt ”detta får vi leva med.”

Sedan skall vi lugnas med återvändningsprogram och rehabilitering av bestialiska mördare som kommer hem, i stället för att dessa IS män förlorade sitt medborgarskap, med utvisning och enkelbiljett till brottstribunalen i Haag. 

Splittrat folk, konkurrens om jobben, eroderad välfärd, kulturkrockar, nya lån mm, får Soros och hans gelikar inom världseliten, att gnugga händerna av förtjusning. Det ger mer klirr i överfyllda Bilderbergslador och kan underlätta ett federalt Europa. Europas regeringar är bara verkställande organ.

I dagens Svd den 24 mars, skriver Tysklands utrikesminister Sigmar Gabriel ”Kämpa för ett starkare Europa.” dvs. EU.

Vi får bland annat höra att ”….det europeiska samarbetet har sällan utsatts för så mycket antipati, både inifrån och utifrån, av populister som lockar med enkla lösningar, av autokrater som är avogt inställda till våra värderingar. Allihop vill de montera ner och förstöra Europa.”

Det skall vi vara mycket tacksamma över.

Smolket i glädjebägaren är farmgången för ”främlingsfientliga partier.” Risken är nu stor om medias smutskampanjer inte ger tillräckligt resultat, så stiftas nya lagar med värdegrundsavtal för att få ställa upp i val.

Det som gett näring till ökad radikalisering är definitivt inte främlingsfientlighet i nationalstaterna, utan USA och dess allierades export av låtsasdemokrati till Mellanöstern.

Korrupta regimer och gamla klanstrider har underlättat framväxten av islamiska staten, när diktaturers lock försvann.

Kampen om oljan har blivit smörjmedel för krigsindustrin, som fortsätter att skörda oskyldiga liv och hemmavid får folket ta smällen av hämndlystna Jihadistmän vars näring är Koranen med mål ett världs Kalifat.

Inte förrän massinvandringen med folkutbytet stoppas kan vi ”Keep calm and carry on,” men vägen dit är mycket lång.

En tanke kring ”Känslor stoppar inte terrorism

 1. Vill rekommendera att gå in på http://www.snaphanen.dk och scrolla ned till inlägget från
  Fox News med journalisten Katie Hopkins från Daily Mail angående London-attentate.
  ” Multicultirism means we all die together”

  Katie var nyligen i Sverige o besökte bl.a. Rinkeby –
  –Katie H. vilken tuff kvinna /journalist – ger inget för Theresa May´s beskrivning för hur ” enade vi står” – då detta är ett London -elitistiskt påstående – gäller inte för GB i sin helhet .
  Londons borgmästare muslimen Kahn (busschauffören) säger f.ö. att i en stor stad som London måste man räkna med denna typ av attentat.
  Så fel , så fel.

Kommentarer är stängda.