Invandrarkriminalitet döljs och avslöjare förföljs

Ibland räcker det med få meningar för att sammanfatta läget i Sverige.

Dessa kom från en meilvän.

”Det är verkligen så, att det i stort sett, endast finns två sorters nyheter. Dels om invandrarkriminaliteten, dels om hur usla de människor är som vill stoppa den. Sverige är fantastiskt!”

Glädjande så blir de usla människorna allt fler.

Tänk om våra politiker kunde använda ett uns av den energi, som de förbrukar på att stoppa statistiken om invandringsrelaterad brottslighet, till att nyktra till. Deras kraftfulla ord från talarstolen, blir inte en tummetott i verkligheten.

Farzad, Ali, Ali, Nazir och Amin som våldtog en minderårig pojke i Gottsunda i Uppsala har nu fått besked om utvisning av hovrätten efter avtjänat straff, vilket föranleder högljutt jämmer.

Rädsla för hämnd av offrets släkt i Afghanistan är stor och gossarna önskar en andra chans (Nya tider v 12).

Vilket de säkert får av uppfinningsrika Anders Ygeman och Morgan Johansson.

Våldtäktsmännen visar nu upp en ödmjuk låtsasfasad för att domen skall förändras.

I Afghanistan finns vedergällningsstraff, medan här endast utbrett dalt.

Förövarna kan bara skylla på att förföljelse kan ske i hemlandet, så är det klart. Lovar de att läsa in gymnasiekompetens, som nu får ta hela sex år, så blir Ygeman nöjd, sedan kan de bara lyfta bidrag, skolka och ägna sig åt mer lönsamma aktiviteter och klättra uppåt på den brottsliga karriärstegen.

En privatperson har samlat in data om gruppvåldtäkter (Vilket BRÅ inte får göra) och redovisar detta på sajten gangrapesweden.com.

https://www.gangrapesweden.com/

9 av 10 gruppvåldtäktsmän är utlänningar, en överrepresentation på 2210 %!!

Men dessa siffror blir nog bara förvandlade till fake news från maktlojal media, vars ledarskribenter ständigt talar om hur sanningssökande de är, samtidigt som de smutskastar sociala medier, som inte håller med.

Peter Springares faktauppgifter är en brottslig gärning och hans ordval om vänsterextrema journalister förskräcker, betydligt mer än avskyvärda våldtäktslekar.

Tänk om någon kunde ställa Ylva Johansson i skamvrån, som klämde ur sig minskning av antalet våldtäkter i BBC, men vem kan göra det, när alla hennes polare sitter i samma båt?

Enda trösten är att den läcker, trots alla projekt som skall ge låååångsiktiga effekter.

Så länge som politiker vägrar förstå skillnader i kultur, tradition, religion och alla ingiftens defekter, så kommer destruktiva handlingar att slå nya rekord.

 

4 tankar kring ”Invandrarkriminalitet döljs och avslöjare förföljs

 1. Bra tänkt, kort och kärnfullt. Det finns även andra nyheter och då exv om att det fattas folk i vårdyrkena, fattas poliser, fattas lärare. Men dessa brister kanske beror på att det fattas förstånd hos höga vederbörande i migrationssektorn?

 2. VI KAN INTE SAMARBETA MED ETT RASISTISKT PARTI
  Så sa en politiker i TV.

  SD har inte blivit ett av landets största parti för att sympatisörerna är rasister eller för att väljarna uppskattar ett racistiskt parti. Väljarna tycker inte hudfärg är ett problem bara för att många med mörk hud har annan värdegrund. Vänsterliberalas sammanblandning av hudfärg och värderingar är lika ologisk som att metalliclack orsakar bilbränder.

  Väljarna ser med fruktan på hur utomeuropeiska värderingar förändrar Sverige och på politikers tal om racism. Väljarna ogillar att de som kritiserar politiken blir socialt utstötta. Väljarna märker hur statsmedia misstänkliggör politikens kritiker med uttryck som ”extremhögern” och ”populism”. Väljarna vill inte tvingas gilla invandring som leder till uppenbara problem. De anser det är lika självklart att få gilla eller ogilla invandring, som de får tycka om hög eller låg skatt.

  En majoritet av våra politiker anser det är rasistiskt att inte acceptera nya värderingar som tränger undan århundraden av svensk värdegrund som möjliggjort landets utveckling. Många politiker vill inte se samband mellan invandring och dagliga övergrepp på kvinnor, bilbränder och stenkastning, arbetslöshet och utanförskap.

  Regeringen ger miljoner kronor till integration. Pengarna går till stor del till invandrarföreningar, så att de kan stärka sin kultur i Sverige. Det förväntas svenskar anpassa sig till. Svenskar kallas främlingsfientliga om de inte vill försörja andra länders medborgare. Därför kommer många väljare byta parti.

  1. Något som jag tycker är skumt är de nästintill hejdlösa bidragen till allehanda ”kulturföreningar” såsom islamiska kulturföreningen etc. hur många finns det? och överall tihopa har vi kulturrådet

Kommentarer är stängda.