Rämnande Sverigebild och Wildersoro

En rämnande Sverigebild

……”Tiden har nu också runnit ut för den tredje vägen, då folk världen runt börjat inse att svenskarnas bombastiska självbelåtenhet mest bara är dravel. I verkligheten skakar numera européer, amerikaner och andra mest bara trött på huvudet inte bara åt svensk invandringspolitik utan rader av andra tokigheter som feministisk utrikespolitik, genuspiloter, växthusbrigader, kamelfarmer, klemande med ISIS-terrorister, etc.

Svenskarna måste därför nu avprogrammera sig själva…. ”

http://nwt.se/asikter/signerat/2017/03/11/en-ramnande-sverigebild

Så skriver Anders W Edvardsson, historiker och statsvetare i slutet på sin debattartikel i Nya Värmlandstidningen. Han ger en tillbaka blick över utvecklingen i landet och politikerna ställs i skamvrån. 

(Jag fick länken från en av mina döttrar, som skrev; En artikel i mors anda och dessutom från Värmland, där både far och mor har sina rötter). 

 

 

Wildersrädsla

I söndagens DN (12/3) sjuder det av oro över Gerd Wilders framgångar och precis som när det handlar om Trump, så väljer journalisterna nedsättande och förklenande  ord, så vi skall förstå vilken olycka han är.  Att lämna pekpinnen hemma är svårt, när Wolodarski står i dörren.

Risken är stor att Gerd Wilders nu på onsdag får flest röster på sitt Frihetsparti/PVV, (där bara han är medlem) och kan bli draghjälp åt Marine Le Pen och AfD i Tyskland.

Han gör bara korta besök tillsammans med sina livvakter och ger klara besked.

Koranen jämställs med Hitlers Mein Kampf, förbjud moskéer och deportera muslimska invandrare som inte följer landets regler.

Det första lär bli svårt, så länge som religionsfrihet råder. Assimilering är omöjligt för de bokstavstrogna muslimer, som anser att islam är den enda och sanna religionen.

Deportering direkt instämmer jag i, för upprepade brott mot svensk lag, oavsett medborgarskap, inklusive föräldrar om sonen är < 18 år.

Om så hade skett för flera år sedan, så skulle varken bilar brinna eller tegestenar fara och rekryteringsbasen för kriminella invandragäng hade dunstat av. För välfärd väger tyngre än stenkastartradition.

Eliasson hade sluppit att smussla med kod 291 och inte behövt fixa preventiva armband, som skall hindra ensamkommande ”barns” praktiserande av hemlandets våldtäktslekar…

Regeringen ger dubbla budskap om PUT för de ensamma barnen, enbart för att VPK och MP skall hållas lugna och slippa torka tårar.

En liten tröst är att Anna Dahlberg tycker detsamma om regeringens velande.

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/ett-nej-maste-vara-ett-nej-i-flyktingpolitiken/?social=fb

Landet hade sparat otaliga miljarder, men det förutsätter att svenskar avprogrammeras, men hur i helskotta skall det gå till?

Tacksam för förslag!

 

 

3 tankar kring ”Rämnande Sverigebild och Wildersoro

 1. Återigen -svensk flathet, syftar på kulturministerns agerande i går i Agenda och nu alldeles nyss i Aktuellt – ang. hemvändande jihadister och s.k. avradikalisering (önsketänkande).
  Återvändande personen kan tydligen gå ”lös” och måste själv söka hjälp som jag förstår det,
  inte med tvång – vilket skämt ! Individen ska fångas in av Polisen.
  Enligt ministern är det många instanser förutom socialtjänsten i samhället som ska
  medverka. Katt o råtta lek ?
  Det är bara så fel så fel att vi ska behöva ha denna företeelse i samhället.

  En avresande borde innan avresa meddelas ”att du är inte välkommen tillbaka – bara så du vet – blir persona non grata”. Om personen då väljer att inte resa är inte allt frid o fröjd utan han eller hon är ju ”märkt”, är ju avslöjad som sympatisör – ska punktmarkeras.
  I den bästa av världar borde det givetvis i vårt land inte ens finnas ”ämnen” till
  IS -sympatisörer.
  Sveriges politik har varit o är så fel.

  1. Dessa krigare är oftast >18 år och har ett ansvar för sina gärningar. Regeringen skulle gå ut med (precis som Staffan säger) förlorat medborgarskap för de som reser ut för att ansluta sig till IS och borde vid ev. återkomst skickas till brottstribunalen i Haag.
   Men i detta land upp och ner skall de belönas om de önskar, inget tvång som kan orsaka kränkning, rehabilitering/avprogrammering skall då erbjudas, medan cancer patienter hinner avlida i sjukvårdsköer och mödrar riskerar få föda i taxibilar eller ute i kylan. Men regering, vänsterliberala vägrar se samband, migrationen har förtur i alla sammanhang.

 2. Jag satsar en slant på att Wilders drar det längsta strået. Tyvärr finns det bara ett sätt att avprogrammera svensken och detta går ej att skriva här.

Kommentarer är stängda.