Svensk flyktingpolitik; upp som en sol, ner som en pannkaka

Sjukt asylsystem

”Några siffror som belyser det sjuka asylsystemet” skriver signaturen ”Peter” och bifogar denna länk.
http://energiknut.se/2017/03/07/flyktinghjalp-sverige-vs-unhcr/#.WL6Tf6cQ_ic.facebook

Varje människa med en gnutta sunt förnuft borde inse det orimliga i situationen, men inte politiker med ansvar för flyktinghaveriet.

Under 2015 kom 163.000 tusen migranter till Sverige, majoriteten saknade pass/ID handlingar och hälften saknade vid bedömning asylskäl.

Jag får nästan be om ursäkt för denna trista upprepning av fakta, men hellre det än att lägga krut på kvinnodagen, som radikala feminister solkat ner.

Enligt FN finns det omkring 60 miljoner människor på flykt i världen.

Proportioner utan motstycke

Så under rekordåret 2015 tog vårt humana land emot 0,25 % av dessa, till en kostnad som är dubbelt så stor som UNHCR har för att hjälpa 85 % av världens alla flyktingar!

Detta enorma svek mot majoriteten av riktiga flyktingar, innebär att de blir utan hjälp, bara för att  våra politiker vill glassa runt som världens samvete, kan jag bara kalla det för kognitiv hjärnkollaps.

Plundring av biståndsbudgeten är vardagasmat, därför har gemene man tidigare inte märkt så mycket av flyktingvågen.

Men nu, när flyktinförläggningarna töms och kommunerna får ansvaret, så märker allt fler detta haveri i sin vardag, inte bara de som står längst ner på den socio/ekonomiska stegen.

Girighet och karriär är nog de främsta faktorerna som orsakat detta haveri, vars alibi varit  öppna hjärtan fyllda av godhet.

Att det ligger en hund begraven borde alla medborgare inse, men indoktrinering, grupptryck, försörjning inom flyktingindustrin och alla som gör storkovan inom denna korrupta bransch har satt förnuftet ur spel.

Trots dagliga rapporter om invandringsrelaterad brottslighet, så fortsätter högfärdiga opinionsbildare att trixa med statistik, bortförklara, svamla och likadant gör ansvariga politiker med personlig internationell prestige.

Räddningen, som jag ser det är personliga initiativ, som Peter Springare med flera, för dessa aktiviteter kan det globala etablissemanget inte lika lätt kontrollera.

Banat väg har många medborgare gjort, som forskare, skribenter, debattörer och lekmän, men till ett högt pris. Från uteblivna uppdrag, mobbing, svartlistning och avsked. Journalisten Gunnar Sandelin och forskaren Karl-Olof Arnstberg var bland de första som fick smaka på denna beska medicin och dessförinnan var det Ingrid Björkman.

Senast var det en pappa som tog upp sin mobil och förevigade bråket på en skola i Hallsberg, där ett invandrargäng utifrån skulle sätta sig i respekt. Men nu är han inkallad till arbetsgivaren för samtal och kanske väntar repressalier för att han lade ut det på nätet?

”Förr kunde man bära sig ganska illa åt  utan att förlora jobbet, men i dag kan det ske snabbt” hälsar  ”Peter”.

Hade det varit nazister eller killar från Hell Angels så hade pappan i Hallsberg säkert fått belöning.

Jag bara undrar hur länge till ska dessa politiker med sitt följe orka förneka och bagatellisera konsekvenserna av sin egocentrerade politik.

Märker de inte att deras sol har gått ner?

3 tankar kring ”Svensk flyktingpolitik; upp som en sol, ner som en pannkaka

  1. Såg filmen som var utlagd från Hallsberg. Vad var det i den som skulle kunna ge represalier från arbetsgivaren? Man såg ju bara ett gäng magra killar i jeans och huvor. Hans kommentarer var mer sansade än vad vi andra säger. Om etablissemanget kunde skulle de väl dra in våra pensioner!!! för det vi säger och tycker passar inte vänstersvansen!
    Men att Triump uppmärksammat (visserligen för egen del) oss kanske hjälper våra politiker att se även om det tar lite tid innan det visar sig.

    1. Trump är enligt min mening en vekligt smart politiker. Som den sanna konspirationsteortiker jag är frågar jag mig själv: vilkas ärenden springer han?

  2. Bra skrivit Harriet. Finns det något land på denna jord där man kan komma in utan något papper på vem man är? Helt obegripligt hur vi kan ha det så.

Kommentarer är stängda.