Asylstopp, för att landet inte skall knäckas för gott!

”…..Vi måste knäcka den organiserade brottsligheten, inget annat gäller…” säger statsminister Löfven till SVD, när de skriver om vågen av våldsbrott i 08-området (2017-03-10).

Bara en kort resumé. På ett år har 14 personer dödats, 58 skadats i 136 skjutningar i bara Stockholmsområdet!

Tänk om statsministern i stället hade sagt vi måste utfärda asylstopp, för att landet inte skall knäckas för gott!

Fler poliser blir i bästa fall bara kosmetika och botar inte grundproblemet.

”Musse” en av gossarna som Janne Josefsson följde upp i Uppdrag Granskning den 8 mars, från programmet 1999 om ”Fittja Paradiso,” sade enkelt om sina brottsliga gärningar sedan dess; ”Vi tar bort skiten, vi sanerar de som gjort sig förtjänta av att dö.”

http://www.svt.se/ug/ug-referens/pojkarna-fran-fittja

Massinvandringen med folk från medeltida kultur, med helt andra värderingar och där hälften av de som anlände under 2015, genast borde ha skickats ut i avsaknad av asylskäl.  Liksom alltför många som anlänt tidigare och som frekvent utfört brottsliga gärningar.

http://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/fler-brottslingar-bor-utvisas-fran-sverige/

Men till utvisningar för asylanter utan skäl att stanna och grova brottslingar finns varken vilja eller resurser, till skillnad från miljoner till integrationsprojekt med klen utdelning.

Skola och socialtjänst försökte upprepade gånger att hjälpa ”Musse” och hans bror ”Gabbe”, vars far regelbundet slog och deras mor drog, förmodligen för att rädda livet från våldsam make.

Socialtjänsten stupade troligen pga regelverket, som inte är anpassat till våldsbejakande religion. Rädsla kan också vara förklaring till finkänslighet, för vem vill bli anklagad för främlingsfientlighet, när beslut kan gå fel?

Inte konstigt med flykten från socialtjänsten, vars socialarbetare har en ”alarmerande situation” (Svd 9/3).

Asylstopp skulle ge bättre framtida effekt än ”mer personal och bättre arbetsvillkor,” som mantrat lyder inom utsatta myndigheter, där grundorsaken är tabu att analysera.

Tyvärr är det kört!

Så länge som ingen koppling får göras mellan invandring och brottslighet inom regeringen.

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson tar nog aldrig del av ökningen av mord, rån, misshandel och våldtäkter i hela landet, där till exempel Uppsala centrum terroriseras av ensamkommande gäng.

http://www.realtid.se/debatt/arbetsmarknadsministerns-alla-faktafel-om-brotten

Ensamkommande ”barn” praktiserar glatt ”bacha bazi” som är utbrett i Afghanistan.

I Gottsunda var det åter dags, när en pojke som våldtagits av ett gäng, hittades i en trappuppgång och i Olofström avled en pojke efter knivslagsmål, där pojkarnas identitet inte är känd, samma elände sker dagligen från norr till söder.

http://www.expressen.se/nyheter/tonarspojke-blev-valdtagen-i-uppsala/

Men små ljusglimtar finns, som när rektorn i en skola i Lund lämnade sin post, efter att han tillåtit våldtäktsgossar gå kvar i samma skola som offret, en 14-årig flicka, som blev hemma för att inte dagligen möta sina förövare.

Skolan och Lunds kommun ber nu om ursäkt, efter att Sydsvenskan uppmärksammat brottet. Innan dess var det endast pladder om dubbla offer!

http://www.sydsvenskan.se/2017-03-07/pojkarna-bakom-valdtakten-flyttas-fran-skolan

Hovrätten i Uppsala beslutade att 5 st  pojkar från Afghanistan skall utvisas efter straff för en grym ”bacha bazi” våldtäkt, som också förevigades med mobil, kanske för att vinna respekt bland sina gelikar.

Kanske fanns det vänstergråterskor i tingsrätten, som tyckte att de skulle få stanna i detta välfärdsland? Genom att säga att förövare också är offer, kan man befästa sin egen godhet, när eget ansvar saknas i vokabuläret.

Per Gudmundsson skriver i en ledare i Svd att 4 av 5 dömda våldtäktsmän får stanna kvar, så ingen kan tvivla på Sveriges humana strävanden.

Indoktrinerade nämndemän

Jag tycker att det är djup felaktigt att nämndemän, rättens ledamöter oftast utses från politiska partier.

Alltför många är indoktrinerade från mångfaldsepidemin och postmodernism, där allt skall ifrågasättas. Gängse normer kränker minoriteter, som skall hjälpas, medan majoriteten stjälps i dagens demokrati.

Skattefinansierad IS terrorism

Dessutom finansierar vi skattebetalare IS-krigares levnadsomkostnader, så de kan utföra sina bestialiska gärningar i Syrien och Irak utan efterräkningar.

Jag undrar om Stockholms röda politiker fortfarande vill belöna dessa gossar för deras aktiviteter, med mord, terror och tortyr av alla otrogna och de som sviker Jihad?

Bostadsbidrag, barnbidrag, föräldrapenning, försörjningsstöd, assistentersättning mm har hög förekomst hos dessa smarta krigare, som nu uppgår till ca 300.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/allt-svarare-att-forutse-terrorresor

http://www.expressen.se/ledare/gustav-juntti/terrorister-ska-inte-kunna-leva-pa-statliga-bidrag/

http://samtiden.nu/2017/03/forsakringskassan-finansierar-is-krigare/

Bidrag till terroristresenärer är en följd av vår nya religion ”Allas lika värde.”

Vi kan bara konstatera att landets minoriteter med dess understödjare är mer värda än vi andra.

 

 

 

7 tankar kring ”Asylstopp, för att landet inte skall knäckas för gott!

 1. På int.kvinnodagen lanseras en debattartikel , förmodligen väldigt stort i media –
  avs. är Frederica Mogherini EU:s vice orförande o höga representant för utrikes o säkerhetsfrågor, och Margrethe Vesthager kommisionär för konkurrensfrågor.
  Rubrik:” Vi för våra föräldrars kamp vidare för våra barns skull”.
  låter sympatiskt, men ett sådant hyckleri – Mogherini har i stora officiella forum de senaste åren förklarat för oss inom EU – att migrationen o islamiseringen är ett faktum -gilla det eller ej – och att politisk islam inte är ett problem i Europa.
  En sådan förrädare! – våra barns framtid…. ?? M.Vesthager ´s inställning är obekant.

 2. Asylstopp, självklart! – Sverige ska gå ut med signaler till omvärlden att , tyvärr vi har omvärderat, ni är inte välkomna , kraftigt försämrade villkor etc.. önsketänkande förstås.

  Läser på Merit Wagers blogg att Mig.verkets återvändandesambandsman Kjell-Terje
  Torvik meddelar att det är möjligt att återsända de s.k. ensamkommande till Afghanistan.
  Borde innebära en mycket högre fart på denna åtgärd.
  Efter att ha lyssnat på Löven senaste tiden känns det hopplöst. Han dribblar på sitt sätt om hur svårt det är i Libyen (klart det är) för alla som vill/ska till Europa /EU – men den riktiga viljan från honom eller EU finns inte att stoppa migrationen till EU.(möjligtvis de fyra Visegrad-länderna)
  Jag tror det är ett ”spel för gallerierna ” – EU ska invaderas av MENA -folk enligt NWO -Bilderbergarna , nationsgränserna upplösas totalt.

 3. Nu kan Löfven och Ygeman fortsätta prata om alla fina insatser de initierar, såsom det lät förra året, och kommer att låta nästa år. Allt medan kulorna viner i vårt samhälle. Ingen låtsas om elefanten i rummet.

 4. Nog verkade Anders ”Lås & Bom” Ygeman vara rätt nöjd med rapporten.

 5. Det som hände i Sverige hösten 2015 när folk vällde in över gränserna var ju helt absurt En handlingsförlamad regering stod bara och såg på,bromsarna slogs på när allt var för sent,sjukt är bara förnamnet.

Kommentarer är stängda.