Konsperationsteori eller grym verklighet?

Ny massinvandringsvåg väntar

En kommentar av signaturen ”Helen” efter en artikel i Avpixlat om fortsatt massinvandring den 7/3 2017.

http://avpixlat.info/2017/03/06/ny-massinvandringsvag-vantar-europa/

”Globalisterna planerar ytterligare en massinvasion av Europa och som de beräknar ska bli minst tio gånger större än hösten 2015.

Under tiden har internationell media bevisat att humanitära organisationer med kopplingar till både George Soros och Clinton aktivt använder fartyg för att plockar upp flyktingar strax vid Libyens kust för att sedan ge dem en gratis resa över Medelhavet in till EU. 

Planen är att orsaka totalt socialt och ekonomiskt kaos när världsekonomin kraschar. Man behöver ett totalt kaos och tom inbördeskrig för att kunna implementera de drakoniska planer som man vill sätta i verket.

Man vill införa en global centralbank, kontantlöst samhälle, en global arme, total censur, chippning av alla medborgare, diktatur och ett globalstyrd regering. 

Allt detta kan bara ske i totalt kaos där folk i princip gör vad som helst för lite mat på bordet, för trygghet och säkerhet.

Globalisterna hade genomfört detta för länge sedan om det inte hade varit för Ryssland, som uttryckligen motsätter sig dessa planer.
Även när det gäller Kina är det tveksamt om de är med på globalisternas planer och Trump utgör ett hinder som man nu jobbar intensivt för att röja undan.

EU har man kontroll över i och med massimmigrationen. Detsamma gäller Afrika, Latinamerika och mellanöstern. De närmaste åren blir alltså helt avgörande för västvärldens invånare.”

Tacksam för synpunkter!

9 tankar kring ”Konsperationsteori eller grym verklighet?

 1. till ”Eh” – det är riktigt. Jihad via migration – ”hirja”(hiirja?) är begreppet – sprida islam , erövra ny mark – på den vägen är det.
  Det senaste allvarliga organiserade försöket skedde 1683 , men den moriska armen stoppades och slogs tillbaka utanför murarna o porten till staden Wien (Gates of Vienna). Tyvärr finns idag mellan 25 -40 miljoner muslimer i EU eller Europa – tyvärr
  varierar uppgifterna – men klart är att störst antal finns i Frankrike , Tyskland o GB.

 2. Så länge som flyktingar inte återförs till sitt hemland och det är stora skillnader i välstånd mellan länder, kommer massinvandring vara aktuell.

 3. Läste någonstans att det är varje muslims plikt att se till att islam sprids. Det verkar som om de håller på att lyckas i Sverige. Inom några åt kanske vi har ett muslimskt parti i riksdagen undrar om PK-personerna hjälper eller stjälper dem då?

 4. För info finns ett nytt parti i landet – ” Medborgerlig samling” – sedan några år, som jobbar på med en riksorganisation, och lokalanknytning.
  Oavsett vad man tycker är det tyvärr för ungt för kommande val .
  I Danmark finns ”Det nye Borgerlige ” som är det senaste tillskottet -ligger till höger om
  DF -spännande.
  För egen del måste ett parti vara öppet anti-islamistiskt – det är det allra viktigaste för vår framtid alla kategorier – kan tyckas hårt , men vi är illa ute. Ser med spänning fram emot följderna av MSB -rapporten/studien om ”muslimska brödraskapet i Sverige” –
  som är officiell sedan en vecka. Genast kom mothugg från PK-sidan genom ett tjugotal s.k. islamforskare som direkt kritiserade o kallade den för icke tillräckligt vederhäftig o grundlig osv… några dagar senare kräver företrädare för Tro o solidaritet inom S att rapporten ska bort, makuleras. Skrämmande, det” brinner nog under fötterna ” hos många inom rörelsen , kopplingarna till islam o organisationer i landet är påtagliga.Det är faktiskt en statlig myndighet som beställt den, o är officiell handling/dokument.
  källa: http://www.ledarsidorna.se – Johan Westerholm.

  Har idag läst på http://www.gatestoneinstitute.org om hur illa ute Frankrike är – under tryck från islam.

 5. Nyckelmeningen för mig i din kommentar är …”globalisternas makt är så porös och indirekt..” därför svårfångad.
  Det som får mig att fundera är, att vi människor sällan gör något som inte gagnar oss själva direkt eller indirekt.
  Vem styr utvecklingen, vi där nere eller de med makt/pengar där uppe?
  När obalansen blivit för stor brukar rörelser ske, uppror, revolution…och ofta blir de segrande, de nya förtryckarna.
  Vad tror Du kommer att ske, här hemma och ute i världen??
  Harriet.

  1. Vad som inte framkommer är att väldigt många människor är totalt ointresserade av politik. Alltför många har enbart den egna plånboken i tankarna. Och vad gör de smarta affärsmännen? Förser människorna med de billiga varor som de vill ha. spelar ingen roll varifrån de kommer. Om det innebär konkurs för dyrare svenskar. So what?

 6. Det finns i alla fall inte särskilt mycket som talar emot detta! Det finns väldigt många människor i landet som bedriver propaganda emot detta. Och många gör det bra! Men så länge 7-klövern är uttalat för denna politik så spelar det ju ingen roll. Det blir aldrig någon ändrig så länge vi inte får ett alternativt parti att rösta på! SD är redan körda med sina ”nazistiska rötter” och ingen tycks bry sig om att ett flertal av 7-klöverns partier har än starkare och djupare nazistiska rötter! Även om SD skulle vinna med egen majoritet så kommer etablissemanget att göra allt för att sabotera för en SD-regering. I värsta fall kommer man att med utländsk hjälp genomföra en statskupp med hänvisning till att det är en nazistisk regering! Vi måste bilda ett nytt parti som står fria från rasanknytning och inte är extrema i något avseende. Som står i mitten! Men som ändrar hela Sverige, vad gäller mångkulturen och det vansinniga migrationsgenerositeten! Vem som helst borde kunna inse att det sakta men säkert håller på att förtära Sverige! Ekonomiskt, kulturellt och socialt! Och det brådskar!

 7. Svårt att avgöra. Den invandring som redan genomförts är tillräcklig för kaos och inbördeskrig, åtminstone här i sverige.
  En centralregering för hela världen tror jag inte särskilt många globalister strävar efter. Dels är västvärlden inte så mäktig längre. Och dels är det omöjligt, det går ju inte ens att styra på det sättet. Hemligheten med globalisternas makt är ju att den är så porös och indirekt. Varför skulle de sträva efter direkt styre? Det är inte deras stil. Och inte deras styrka.

Kommentarer är stängda.