Gårdagens demokrater gör att dissidenter lever farligt

”Hej Harriet!

Frankrike.

Ikväll, den 28/2, meddelade Ekot (skadeglatt?) att Marine Le Pen kan ställas inför rätta, anklagad för flera brott, varav ett kan ge fängelse. 

Kan brotten vara uppdiktade, dvs fake news?

USA.

Om USA:s president om ett år inte heter Donald Trump så blir jag inte helt förvånad. För nu samlas hans fiender och försöker skapa så pass mycket kaos, att en ny regim framtvingas. Och SVT hänger på med intervjuer, vänligt hållna om det rör sig om ”rätt” sida.  Jodå, Trumps anhängare får vara med på ett hörn, men trenden är anti-Trump, och triumf i blicken hos SVT:s nya korre, Carina Bergfeldt.

Sverige.

Leif GW Persson spacklar så gott han kan för att rädda Sveriges fasad. Troligen uppskattar regeringen hans insats, eftersom han är mycket populär, folkkär, och framtonar som trovärdig. Gissningsvis letar exv Expo efter fel begångna av SD-toppar, så man får till en rättegång lagom till hösten 2018. Det gäller för det lägret att hålla sig i skinnet. Annars kan de få dela cell med Marine.?

Mvh! En meilvän.”

Det känns som om snaran dras åt kring alla dissidenter, för nu djävlar måste sprickan i Sveriges fasad täppas till av regeringen med lakejer, men fördämningen har redan brustit.

Den globala eliten håller andan och funderar ut nya djävulsskap för att stoppa nationalisters framgångar i hela världen, så jag tror att både Trump, Marine Le Pen och Gert Wilders lever farligt. 

Migrationen är bara ett medel för söndring/splittring av nationalstaten för att bana väg till ett federalt Europa, som skall ingå i den nya världsordningen. Så var planen, som nu har fått stora revor.

När Sd kom in i riksdagen 2010 synliggjordes folkets protester i ett demokratiskt val, som inte gick att sopa under mattan lika lätt som tidigare opponeters. De hade med kunskap och erfarenhet protesterat mot ”flykting”politikens framtida konsekvenser, men utan det minsta gehör.

Det gällde att få Sverige på världskartan i humanitet, efter Olof Palmes internationella gärningar, som stödde världens befrielserörelser. Problemet var dock, att de snabbt förvandlades till nya diktaturregimer, som deras folk tvingades fly ifrån.

Sveriges generösa flyktingpolitik har nu orsakat nytt förtryck i förortens klanområden, dit svensk lag inte längre når och där blåljuspersonal måste ha poliseskort för att utföra sitt jobb. Självklart är att denna politik måste förnekas  i Bagdad Bobs regi.

Men nu har dörren öppnats på vid gavel av presidenten i USA och utländska medier. Inte konstigt att  regeringens hantlangare sliter sitt hår för att bortförklara, försköna Sverigebilden och idiotförklara alla som avslöjar den.

Jag tycker att regeringens agerande påminner om den ensamkommande 13-åringes,  som blev vänligt tillsagd att sluta med sitt dumma beteende. Han kallade snabbt på sina maffiavänner. Det resulterade i misshandel mot de som hade oförskämdheten att påpeka den destruktiva aktiviteten.

Skillnaden är bara att regeringen inte ännu använder fysiska medel utan mer sofistikerade mot de som har oförskämdheten att påpeka deras destruktiva politik. Nu tycker plötsligt makthavarna att vi skall vara solidariska som en storfamilj. Bilden är självklart viktigare än verkligheten.

Att helt lägga om politiken med asylstopp är  inte möjlgt när den internationella prestigen står på spel, så UD lär nog förbättra sin kritiserade manual till ambassaderna.

Fler och fler vågar nu berätta om yrkeserfarenheter, med Peter Springare i täten. Jag hoppas innerligt att uppslutningen på demonstrationen  i Trollhättan blir stor i övermorgon.

Stöd Peter Springare och Sveriges poliser – Lördag 4/3, kl.13.00, Rådhustorget – Trelleborg!

  Jag minns morden på Martin Luther King och Kennedy, det är samma krafter bakom i dag, som gör att framgångsrika politiker, som sätter nationen främst lever farligt.
Skillnaden är dock att gårdagens demokrater, har förvandlats till globalister och inte skyr några medel för målet en ny världsordning.
Historien bara upprepar sig med att de förtryckta blir de nya förtryckarna.