När skall Anders Ygeman och Morgan Johansson sluta svamla ?

Förnekelse av destruktiv politik

Kanske ministrarna minskar på svamlet om deras bilar brinner upp och de får en tegelsten i skallen på väg till jobbet?

De och regeringens uppfattning om det eskalerande våldet i förorterna är

 • Utanförskap
 • Socio/ekonomiska orsaker (arbetslöshet, låg utbildning)
 • Svenskars fallenhet att handla billigt, utan kvitton, var den senaste förklaringen av Anders Ygeman i Malmö, när rasiststämpeln har förlorat sitt klister.

Inte en tillstymmelse finns om regeringens felaktiga politik. Statsministern har endast viskat lite om naivitet, men garderade sig med ett vi i stället för jag.

Tyvärr omöjliggörs insikt, när ideologi ersatt verklighet och cementerats från golvets gräsrötter till den politiska toppen.

Fler poliser och bättre integrering

Allt som behövs för att få rätsida på det ökade våldet i förorterna är fler poliser. Det är den vanliga förkunnelsen, i alla fall verbalt. Förbättrad integrering med mer utbildning åt lågutbildade och analfabeter är gemensamma nämnare i riksdagen.

Poliser på golvet är förtvivlade över den explosionsartade ökningen av förortens bilbränder och vandalisering, så makthavarna måste öka tonläget om ineffektiva åtgärder.

Kriminaliteten och laglösheten är ”Vårt högst reella problem” står i en ledare i Smålandsposten och när ”Staten försvagas så blir klanerna mäktiga” förstår alla utom VPK och MP.

Sanningen är att nu förlorar polisen territorier i förorten, precis som i Mellanöstern. Svensk lag har blåsts ut av hårda maffiagäng med invandrarbakgrund och då hjälper varken mysiga fikastunder, korvgrillning eller curling.

Centern protesterar mot utvisningar

”Vi curlar inte förortsgängen ur kriminalitet”, inser allt fler.

Centerpartiets godhetssapostlar vill däremot frysa utvisningen av ensamkommande ”barn” för att åldersbestämning inte är 100 % rättsäker, kanske bara till 95 %.

Att 50-70% ljuger om sin ålder verkar inte vara rättsosäkert. Några kommuner har nu reagerat på bidragsansökan från ensamkommande barn, så att deras fru och barn skall kunna komma till Sverige, det har Hanif Bali (M) reagerat på.

Kanske tror centerns väljare på partiledarens vision att 30 miljoner invandrare skall väcka liv i en avfolkad landsbygd?

De läste nog aldrig Tomas Gurs artikel i Dagens Samhälle ”Flyktingar håller inte alls gelsbygden vid liv!” den 3 nov 2014.

Nyanlända vill helst bo i städer, där deras systrar och bröder etablerat sig och sedan lär de sig snabbt att tiga som muren, när polisen önskar vittnen för maffiagärningar av 2:a och 3:dje generationens invandrarynglingar.

Kanske har ett Svenneförakt insupits vid köksbordet?

Men dessa trista fakta skall nu översköljas av mer projektmedel, till fritidsgårdar, teatergrupper och musikstudios är heta förslag, trots att tidigare miljonrullningar inte åstadkommit ett dugg, bortsett från mutade projektledare, helst med strulig bakgrund.

Jag tror att centerpartiets tillväxt främst består av fler anhängare till slipade ”Stureplansaktivister”, som ser ökning av Rut, Rot avdrag och gläds åt fortsatt prisrally på sina villor, bostadsrätter,  förutom bevarandet av sin liberala godhet. För den betalas ju främst av de som står långt ner på den sociala stegen.

Fler än SD varnar för invandringens konsekvenser

 ”Asylstopp” och att det är ”Dags att begrava det multikulturella projektet” inser dock allt fler, inte bara på vad systemmedia kallar för högerextrema saiter, utan från lokala tidningar, respekterade debattörer, som inte längre håller med och då börjar det bli farligt.

Trots att DN:s journalist åkte på stryk i Rinkeby under det senaste upploppet, så försöker redaktionen förtvivlat dementera SD:s klara artikel i The Wall Street Journal (Tuesday Febr 23 rd 2017 No 43)

SD:s artikel i The Wall Street Journal, ger vrede i Rosenbad

Rubriken var: ”Sveriges omfamnande av flyktingar fungerar inte – landet har tagit emot 275.000 asylsökande, många utan pass – leder till upplopp och kriminalitet.”

Antalet härrör från åren 2014-2016, då 80 % av dessa saknade pass/ID handlinar. I artikeln står att Trump inte överdriver utan snarare underskattar problemen i landet, som innehar världsmästarskap i humanitet.

Morgan Johansson var blek av vrede i Rapport i går kväll över SD:s svartmålning av Sverige, men att svartmåla SD, forskare och sanningssägare är helt comme il faut i landet som utomlands hyllar demokrati, yttrandefrihet och värdegrundsmoral.

Värdegrundsmoralen har nu blivet vänsterliberalas ID handling och pass. Om detta finns att läsa i Karl-Olof Arnsbergs senaste inlägg den 23 febr, som handlar om ”Gruppmoral”.

Mikael Damberg är orolig för uteblivna investeringar och finner knappt ord för SD:s förkastliga agerande, men nu snickrar regeringens konsulter på underlag till replik, där landet möjligen har några ”utmaningar”, men välfärdstaten står pall, trots överbelastning.

Gränsbevakarna i Australien skulle inte förstå hur Sverige kunnat stå vidöppet för alla utifrån, oavsett syfte och bakgrund. Om de också får reda på hur all kontroll har betraktats som kränkning, funderar de nog också på ett mentalsjukhus, som en läsare i utländs press konstaterade.

Nu går socialdemokraterna till mottattack mot alla ”Fake News” i en handlingsplan, för medborgare, myndigheter och skolbarn, medan polisen i Rinkeby tvingas skjuta verkanseld mot pöbelaktiga invandrargäng.

För dessa maffiagäng finner ju stöd i Koranen för sina handlingar mot värdlandets otrogna själar.

Att lämna islam är inte lätt det har Muhamed Omar skrivet om i flera artiklar. Utfrysning sker av familj och vänner och i Koranen står det om dödsstraff.

Välfärdskris

Att Sverige går mot välfärdskris, det börjar till och med medelklassen motvilligt inse och att invandringen påverkar våra pensioner negativt, det förstår alla utom Fredrik Reinfeldt.

När 40 % inte har något arbete efter 15 år, skrev redan Tomas Gur i nämnda artikel för tre år sedan, borde varenda kotte förstå invandringens olönsamhet och belastning.

Kanske Hultsfreds beslut om nekat försörjningsstöd till nyanlända kan ge resultat, men än väller det in, för ingen nyanländ vill tro på detta inhumana dråpslag, så nu väntar vi bara på piskan från Rosenbad.

UD sitter fast i sin humanitetsbubbla och är nog riktigt förbannade för att mörkläggningen  inte fungerar, för nu står Sveriges prestige  på spel.

Det handlar inte om verkligheten, utom om verklighetsbilden som sprids i världen, skriver Alice Teodorescu i GP.

Att Trump skulle bry sig om detta lilla land med sin humanitära hybris, är inte troligt och att utrikesministern åter  knycker på nacken och säger trams, är honom totalt likgiltigt. 

Vi får endast utgöra ett avskräckande exempel på hur det kan gå med naiva och islamvänliga politiker.

Avslutningsvis får vi veta att ”Löfven styr en bananrepublik” och det gör oss inte lugnare även om vi får fler poliser.

 

 

 

 

 

 

5 tankar kring ”När skall Anders Ygeman och Morgan Johansson sluta svamla ?

 1. Riktigt bra skrivet Harriet. Har också tänkt på den verkanseld som ska ha avlossats –
  tänk om det träffat – (Peter) ja, ”tänk om” har ju inte skett trots allt, men ryktet hade gått
  snabbt i Rinkeby-mobben till att börja med – i stor-Paris har de senaste veckorna pågått våldsamma ”riots” vilket inte svensk PK-media vill rapportera om.

  Pinsamt att se o höra den lille M.Johansson försöka verka riktigt barsk.

 2. Bra problembeskrivning, tänk om vår regering uppfattade något av detta.
  Nu börjar man undersöka om polisen som använde sitt vapen i en farlig situation gjorde fel. Var det verkligen nödvändigt med verkningseld. Det kunde ju gått riktigt illa, tänk om någon av de stackars stenkastarna hade blivit träffad.

 3. Perfekt artikel. Glad att du håller ut, behöver en injektion när hopplösheten jag känner över Sverige intar mig.

  1. Att Donald Trump skulle ligga sömnlös för att han blivit kritiserad av Margot Wallström förefaller faktiskt inte särskilt sannolikt

Kommentarer är stängda.