Konsekvenser från ”förnekelsebranschen”

Förnekelssyndrom 

Det är som en stor del av vänsterliberala medborgare och dess politiker lever i symbios med gemensam förnekelse – diagnos.

Jag får inte in i mitt huvé hur väljare i opinionsundersökningar fortfarande kan lägga sin röst på politiker som ljuger, förnekar, sviker sina medborgare och  flyktingar med riktiga asylskäl  att vara här.

Politiker har med sin destruktiva och medborgarfientliga migrationspolitik fått kallt vatten att stiga allt högre upp i klasstrappan.

Kan kalla fötter väcka fler?

Kanske fler nu får kalla fötter, när Tino Sanandaj i sin nya bok föreslog höjd fastighetsskatt som en av många åtgärder för att klara dagens migrationshaveri.

Om räntan stiger utomlands så måste även riksbanken följa efter.

Kanske det kan väcka överbelånade unga i landets större städer att vakna från sin djupa godhetsslummer?

Detta sömnmedel kommer från vänsterliberala högsäten, som numera styr officiella tankar, ord och gärningar med täta kopplingar till regeringens företrädare.

Förnekelse trots diger information

Information saknas icke om tillståndet i landet, numera t.o.m. i media och dess kanaler på nätet.

Böcker, artiklar, bloggar, tidskrifter mm från medborgare med gedigen kompetens har under många år presenterat fakta och konsekvenser av politikernas flyktingpolitik, men utan att sätta spår hos den indoktrinerade massan, vars förnuft blivit ockuperat av känslor.

Troligen är de drabbade av Stockholmssyndromet eller som passagerarna på Titanic tror de på osänkbarhet.

Dessa förnekare inbillar sig att Sveriges välfärd inte går att sänka, med massinvasion av lågutbildade män från Mellanöstern och Afrika, som fastnar i eller glädjer sig åt livstids försörjning.

Många blir förbannade över att ingen villa med fru erbjuds som människosmugglarna lovade, när de fick släktens ihopskramlade pengar. Resultatet blir ännu större Svenneförakt utöver det som Koranens verser påbjuder. Solidaritet med värdlandet tas som ett skämt och som straff för utebliven lyxleverans så blir kriminalitet ett lyckat koncept.

Straff är sällsynt och skulle det förekomma så lär de sig snart att många politiker håller dem om ryggen, att ljuga för otrogna finns i DNA:t och blir till framtida belöning hos Allah.

Väckarklocka? 

Desto fler som får uppleva oändlig väntetid på akuten, att avkomman inte får någon bostad, blir utsatt för rån, våldtäkt och att gamla sjuka mor inte får omsorg, blir lurad av ligor, kanske de med förnekelseanlag börjar förstå.

Den politiska eliten är givetvis undantagen, med karriärsugna underhuggare i kommun och landsting, som förnekar, trots att deras verksamheter inte längre fungerar och invånarna protesterar för utebliven leverans av samhällets kärnuppgifter som bara kräver allt högre skatter.

Aldrig att de klämmer ur sig vad orsaken är för lögn går armkrok med förenkelse.

Merit Wager funderar 

Merit Wager sammanfattade på sin blogg i söndags, den 5 januari, vad alla vet, men många blundar för.

Jag citerar slutet på artikeln, länken kom från signaturen ”Peter.”

…”Vi har betalat – och betalar också än så länge, om än allt mer motvilligt – för att samhället ska fungera men vi kan omöjligt göra det vad gäller hundratusentals människor från Mellanöstern och andra länder som politikerna – som angetts ovan – utan eftertanke och reflektion tagit in i landet utan att bry sig om att verkligen ta reda på:
1)  vilka de är
2)  varifrån de kommer
3)  varför de kommer
4)  hur gamla de är

eller hur de och vi ska kunna leva i de parallellsamhällen som skapats.

”Integration” – det vet alla vid det här laget, också de som är inmålade i hörn även om många ännu inte erkänner det – är inget som någonsin har fungerat i Sverige. Bland annat har kraven på dem som kommit hit varit för låga; inte sällan så gott som obefintliga. Bidragssystemen har varit för generösa och ”snällismen” för utbredd. Så detta är nu vad vi har att förhålla oss till i stora doser:

 •  separata samhällen med helt olika värderingar och värdegrunder
  •  totalt olika syn på män och kvinnor och jämställdhet
  •  våldsbenägenhet och våld
  •  hedersförtryck, främst – men inte enbart – av flickor och kvinnor
  •  laglösa områden, så kallade no go-zoner
  •  hög andel personer med ingen eller medioker utbildning
  •  för Sverige helt främmande sedvänjor och kulturella yttringar
  •  en religion, islam, som inte fungerar praktiskt i offentligheten i en demokrati (men privat, i hemmen)

Det är inte folket som har bett om att det ska bli så här. Asylinvandrade (de med faktiska flykt- och skyddsskäl) har inte heller önskat detta. Men det här är vad strutspolitikerna tvingat på oss alla. Och så har de mage att fortsätta att ”söka mandat för att leda Sverige”. Snart står landet inte längre vid helvetets rand utan har ramlat ner i det. Det kan mycket väl bli i år, 2017.”

8 tankar kring ”Konsekvenser från ”förnekelsebranschen”

 1. Om AKB väljer den vänstra utvägen, då lär det gå utför för M, och kanske även för S. Medan SD lyfter som en raket.

 2. Helvetet redan 2017? Men det kan ju vända kvickt. Om AKB gör allvar av sin uttalade avsikt, att störta nuvarande regim. Nu är hon dock utsatt för påtryckningar, att istället vända sig till S. Utgången får vi nog veta inom närmaste veckorna.

  1. Jag har också reagerat över denna snabbfothet hos socialdemokraterna, de brukar annars vara fastklistrade i långbänk. Hoppas att Batra förstår den uppvaktande kavaljerens avsikter; ingen förändring av godhetspolitiken.
   Harriet.

 3. Lysande Harriet!

  Beträffande vårt närområde i Europa och vad som är i görningen.
  En information som går som en rysning genom kroppen – gäller det vackra alplandet Schweiz (ref.gatestoneinstitute.org, Judith Bergman 2:a feb.)

  Rubriken är: choklad, klockor o jihad.

  Turkiska staten (Dyianet foundation) har kört igång ca 70 moskéer , turkiska statsanställda imaner -Islam World Leauge ligger bakom.
  Ett antal av ca 250 moskéer ska finnas i landet totalt.
  Pengar strömmar in från gulf-staterna där Qatar investerar kraftigt i bl.a. hotellnäringen ,med superlägen för familje-klanen Al-Thani att koppla av.
  Qatar äger enl.artikeln ca 14% i Credit Suisse -banken.
  Betänk att Qatar förespråkar wahabism/salafism – Q betraktar Schweiz som en ”satelit” — rekommenderar att läsa denna upplysande men dystra artikel.

  Kan även nämna att Wien har en påtaglig islamisering på gång – regeringen inför nu
  förbud mot beslöjning i det offentliga rummet – en kraftfull demonstration skedde nyligen genom den vackra stadens centrala delar av 2000-3000 muslimer.

  1. Har läst Ditt innehållsrika svar, som ger rysningar över vad som händer, när sharialags kungar med olja bestämmer över alplandskapets banker. Inte konstigt att den finansiella världseliten hyllar migrationen.
   Till närliggande arabiska stater är inte flyktingströmmarna från Mellanöstern välkomna, trots samma medeltida religion, kultur och språk, men det ifrågasätter aldrig EU:s ledare.
   Harriet.

  2. Fler moskéer, men hur går det med industriella satsningar?
   Oljepengar borde satsas på jättelika solpanelanläggningar i öknen. Elen skulle kunna gå till palestinierna i Gaza och andra länder med elavbrott. Fast det går inte. Någon grupp skulle spränga allt så att man blir kvar i medeltiden. Det gynnar prästerna i moskéerna.

Kommentarer är stängda.