När makt står på spel, pressas EU:s ledare till nytt asylsystem

Nytt asylsystem?

”Internt EU-dokument avslöjar planerna för ett helt nytt asylsystem.

Publicerad: den 3 februari 2017.

Om Världen kan avslöja ett förslag till ett helt nytt asylsystem för EU. I ett internt utkast, framtaget av Österrike till det Europeiska rådet, föreslås upprättandet lägerliknande ”skyddszoner” för migranter utanför EU:s gränser. Där ska alla asylansökningar till unionen hanteras. Samtidigt ska möjligheten att söka asyl inom EU:s gränser tas bort.”

(”OmVärlden” är Sveriges ledande Magasin om globala frågor)

”Jag tyckte Löven såg lite blek ut när han kom hem från Maltamötet med EU-ledarna. Månne det är något på gång inom EU som blir svårt att förklara för PK-kulturisterna. Jag håller tummarna” meilade signaturen ”Peter” och bifogade länken ovan.

Utåt från Malta gänget låter det ”vi måste förhindra att fler dör på Medelhavet och stoppa människosmuglarna…” men bakom denna omsorg, ligger insikt om att ”humaniteten” kan blåsas bort av Europas medborgarvänliga partier, som sagt vi kan bara hålla tummarna.

Hoppas att Löfvens blekhet består, så han inte åter börjar predika ”solidaritet,” trots att > hälften av EU:s asylanter saknar skäl att vara här och när en allt för stor del av de som får stanna, vägrar anpassa sig, förutom till livslång försörjning.

”Vi får bidrag, inte behöva arbeta”

Redan i slutet av 80-talet när jag först mötte utomeuropeiska invandrare under rehabiliteringsarbete, fick jag höra ”Svenskar tycka om oss, vi får bidrag, inte behöva arbeta….” och denna inställning har både hörsammats permanentas med råge.

Trots politikers uppfinningsrikedom med miljarder i förturer, snabbspår, coacher, etableringslotsar, SFI bonus så kvarstår denna inställning.

Bidrag  förvandlar en analfabet från fattig till rik och då saknas anledning att anstränga sig, dessutom finns inga förutsättningar till studier för egen försörjning.

Det vet politikerna, men gör allt för att hålla skenet uppe för att rättfärdiga sin politik.

När argument tryter, så brukar de med sorg i blicken och med darrande stämma förkunna; ”de är flyktingar, som flyr för sina liv”…så att vi som ser en annan verklighet skall bli spaka och förstå vilka simpla egoister vi är.

Sverige = Ett ymnighetshorn 

Nystartade flyktingförläggningar i början på 90-talet lade grunden till förfallet. Generositeten med andras pengar, till ”flyktingar” var obegränsad.

Budskapet om Tibernus ”ymnighetshorn” i norr vidarebefordrades snabbt hem, vilket resulterade i nya och ständigt större flyktingströmmar. Projekt beviljades till ökad flyktingförståelse och nöjda politiker fick ryggdunkar i EU och FN för sin humana politik.

Detta inspirerade till vidöppna gränser, så att alla som ville fick komma hit, främst unga, friska män, som fick nallebjörnar som tröst för att ha tvingats lämna sin familj.

Med generösa PUT tillstånd och förbud mot ålderstest, så fick familjen snart komma efter. Men efter invasionen 2015 så förstod regeringen att nu gick det inte mer, så trots Romsons tårar, började pass och ID handlingar kontrolleras.

Tidigare ID- handlingar ligger på havets botten och dess innehavare lever gott på landets skatteintäkter, som nu sinat betänkligt och kräver nya lån. Allt för många pensionärer som slitit under hela sitt liv, får nöja sig med fattigpension.

Endast vi som såg orättvisan mot utsatta svenskar, skakade på huvudet och när vi försökte påpeka detta blev våra debattinlägg refuserade och förklaringen var endast vår kulturinkompetens.

Till Portugal vill ingen komma, trots tomma flyktingförläggningar och välkomstrop. När de flyr för ”sina liv” så blir valet främst länder med höga bidrag och där respekt finns för en medeltida religion.

Insikt när makt hotas 

Först när EU:s makt och grundvalar hotas, kan dess ledare visa på en strimma av handlingskraft. 

Framgångar för Gert Wilders, Marine Le Pen och Tysklands AfD får Hollande och Merkel att rysa och de förstår att något måste göras, så de inte med sin flyktingpolitik sågar av grenen de sitter på. Brexit och Trump har fått den att knaka betänkligt.

Att Soros och hans gelikar kommer att sura, det är smällar de får ta för att EU:s makt skall bevaras.

Om Malta förslaget skulle realiseras så kommer vänstern, kultureliten, Amnesty, Kyrkan, Sida och flyktingindustrins ägare att vilt protestera, för risk finns ju att deras egen livskvalité får styrka på foten.

 

 

 

 

 

 

 

5 tankar kring ”När makt står på spel, pressas EU:s ledare till nytt asylsystem

  1. Detta är den Svenska flyktingpolitiken/flyktingkatastrofen i ett nötskal! Vore bra om du också satte ut den på andra medier. T ex Facebook!

  2. Den som ville stämma redan i bäcken, blev kallad främlingsfientlig.
    När nu belackarna försöker stämma i ån, kallar de sig ansvarstagande.
    Vore inte hycklare ett mer passande ord?

  3. Vore bra om Alla EU-länderna kunde enas om att slopa ALLA bidrag för den som kommer utanför kvotsystemet. Och låta T.ex FN avgöra vem som verkligen är flykting.

Kommentarer är stängda.