Elefanten i rummet; massinvandringen

Partiledardebatt

I gårdagens första partiledardebatt (11 jan 2017) stod  ökad kriminalitet med otrygghet i centrum, men ingen vill nämna elefanten i rummet, den politikerskapade och oansvariga massinvandringen!

I media skildras dagligen den ökade brottsligheten, men grundorsaken nämns aldrig.

Tänk om doktorn bara skulle sätta en plåsterlapp på onormala hudförändringar, utan att ta reda på grundorsak? Hudcancer kan spridas snabbt till andra organ och då göra cancern resistent mot behandling.

Alltför många ledarskribenter med DN i täten försöker ännu bita sig fast i politikens berikning och lönsamhet. Det sistnämnda är numera på låååång sikt.

SVT har förmodligen bokat Fredrik Reinfeldt till intervjuvare till  vänner i hans telefonbok, för att legitimera sin mångfaldsvurm, när verkligheten hunnit i kapp ledningens röda förflutna och dagens aktivism.

Migrant-aktiviteter

– Bilbränder, stenkastning, skjutningar, övergrepp är numera vardagsmat. Efter kriminellas uppgörelser med mord, så blir det lite ljus, blommor på brottsplatsen och boende önskar polisförstärkning, medan politikerna nöjer sig med vackra ord.

– Gamla utsätts regelbundet för brott av ”EU migranter” och utländska ligor från öst, som har stor uppfinningsrikedom för lurendrejeri.

– Bibliotekspersonal måste hyra in securitas vakter när unga invandrargäng löper amok.

I går lade jag märke till att skärmen med ”Refugees Welcome” hade plockats ner, kanske ett tecken i tiden?

-En tredjedel av alla kvinnor upplever otrygghet och många har tvingats lämna det offentliga rummet. I simhallar inträffar sexuella trakasserier regelbundet främst av unga afghaniska män.

Rekordlång bostadskö

Bostadskön i Sthl är nu rekordlång, 556.000 tusen väntar i kö, medan nyanlända har rätt till förtur.  Med dagens takt tar det ca 50 år innan man får en hyreslägenhet och med väntad anhöriginvandring blir det nog 100…

Flathet och gränslös tolerans

Björklund kunde ändå klämma ur sig under debatten att vi har varit ”för flata att sätta gränser för toleransen.” Vi får utgå från att han med ”vi” menar riksdagens ledamöter.

Ett dagsaktuellt exempel på  tolerans är att förundersökningen om misstänkt våldtäkt på en rullstolsburen kvinna i Visby lades ner, pga av oklara och motstridiga uppgifter. Jag har mycket svårt att tro att en funktionshindrat kvinna vill ha gruppsex med okända män.

Så nu behöver polis förstärkas så inte dessa oskyldiga ensamkommande ”barn” skall få däng av arga Visbybor.

Lagbok och asylrätt är inte anpassade till dagens verklighet, utan måste justeras, men det görs inte i en handvändning. Att sätta demokratin ur spel med DÖ gick däremot lätt som en plätt.

Brå:s rapport om brott

I går kom Brå (Brottsförebyggande rådet) äntligen ut med rapporten ”Brott bland svenskar och invandrare”, tio år efter den förra, vilket får betraktas som rekord i senfärdighet.

Innehållet är mycket kontroversiellt och troligen har räddhågsna utredare tvingats att granska resultatet med statistik åtskilliga gånger.

Vänsterns upphöjda standardförklaringar om utsatthet och socio/ekonomiska skillnader pungteras med besked.

Invandrarnas överrepresentation gällande grova brott är 300-400 % jämfört med svenskföddas! 

Inga socioekonomiska skillnader konstaterades, ej heller bostadsort i rapporten!

Maurio Rojas tar här bladet från munnen, det enda som återstår som förklaring är vissa grupper av invandrares kulturarv!

Så fort fram med luktsaltet till vänsterns mångkulturella ambassadörer, så de ej svimmar av chock, när utanförskap saknade samband med brott.

Vi, som jobbat med invandrare från Mena länder och Somalia har konstaterat detta faktum sedan årtionden.

Kanske vår inkompetensförklaring från i går, nu kan bli till kulturkompetens och vi får lämna skamvrån?

Jag undrar hur politiker och media skall tackla denna dynamit från Brå, när deras standardförklaringar sopats bort med fakta och statistik?

Falska Nyheter bedöms nog här som icke framgångsrik strategi.

Inte ens ledarskribenters påkomna kärleksbudskap kan skyla över medskyldigheten till detta haveri, där oskyldiga medborgare blivit flyktingpolitikens offer för makthavarnas egocentriska mål; att visa upp en stormakt i humanitet.

Ps. Lästips, ett inlägg från augusti i fjol. ”Muslimer och västerlänningar är olika” Ds.

 

 

 

 

6 tankar kring ”Elefanten i rummet; massinvandringen

 1. Massinvandringen är ett resultat av västoligarkernas, alltså finanselitens och globalisternas agenda!

  1. Jag delar till fullo din uppfattning. Ränteintäkter från lån som finansministern tvingas ta, klingar gott i deras fickor, instabilitet är också bra för då stiger kurserna inom säkerhets- och krigsindustrin. På köpet får vänstern fler röster, välfärden eroderas, löner kan sänkas, vilket gör Reinfeldt glad och kyrkan hoppas på nya själar, när 86.000 försvann i fjol.
   Harriet.

    1. Javisst, en faktor också av betydelse, som inte får glömmas bort. De behöver nog all utdelning de kan få, som kan täcka medelemsflykten och fortsätta att finansiera lyxresor. Det religiösa är det inte längre så noga med.
     Harriet.

Kommentarer är stängda.