Jämställd snöröjning – vilket skämt!

Nu råder åter plusgrader, men för två veckor sedan rådde snökaos i huvudstaden.
Feministisk snöröjning var den nya given, men detta gjorde syskon arga på Stockholms
röd-grön-rosa ledning.

buss-snokaos

Så här meilade min syster om snökaoset i huvudstaden:
-”Nu har vi en feministisk miljövänster regering som tyckte att cykelbanor och gångbanor skulle bli snöfria först, sen att hela stàn stod stilla och var blockerad till dyr kostnad är väl som allt annat tok med denna regering!”

Mobilsamtal från min bror, långtradarchaufför sedan drygt 40 år.
-”Djävlar vad förbannad jag är, kompisen med viktig leverans satt fast > 18 timmar på E4:an utanför Stockholm. Nollåttornas röda feminister är i farten igen. Jämställd snöröjning, fint som snus, hela stàn stod ju för helvete stilla.
Trottoarer och cykelbanor röjdes först, så kvinnfolken skulle slippa pulsa till busshållplatsen, att bussen satt fast och inte kom fram, hade väl han den där miljösnubben inte hajat (Daniel Hellden (mp) trafikborgarråd i Sthl)
Ska det vara så djävla svårt att fatta, att vägar skall plogas och sandas först, så inte stán stannar”

Och sedan fick vägverket också en ordentlig skrapa.

-”Vägverket sparar, sandbilen kör nu i mittsträngen, så sandkornen flyger över vägbanan ner i diket, men det är väl nån konsultjockes nya besparingsförslag, att chaffisen hamnar i diket syns väl inte i den statistiken….”

När det gäller att skuldbelägga står dessa luttrade chaufförer ständigt i skottgluggen, som miljöförstörare. Men samma politiker blundar för EU:s gigantiska stöd till böndernas kossor, som med sin metangas luften lika mycket förstör. Varor måste fram, för tågen, om de inte står stilla, når inte ända ut.
Europas jordbruk, som hålls under armarna med gigantiska EU stöd, överproducerar. Vilket dumpar priser och försvårar fattiga länders produktion, men det verkar inte rymmas i högdjurens hjärnkontor.

Det är inte bara EU:s friheter med osund konkurrens, som chaufförerna är förbannade på.
Extra pålagor, kilometerskatt, regelverk, som polackerna skrattar åt och river böteslappen, medan svenska chaufförer snällt får ta upp sin slitna plånbok och betala ett par tusen om lasten enligt regelverk är för tung eller skjuter över ett par decimeter.

-”Att jaga tjuven, bilbrännare, tegelstens ungdjävlar verkar va svårt, att vinka in oss svenska chaufförer är mer bekvämt, när kaffekassan sinar” (En kompis fick framrutan krossad av en tegelsten, när han skulle leverera paket till Rinkeby).

Medan vänstern med sina gröna vänner tjatar om utanförskap, kämpar svenska åkerier för sin överlevnad, ökade bidrag och fler fritidsgårdar ska det va till dessa marodörer.
Mera skattepengar måste fixas fram, att denna indrivning är kontraproduktiv, vägrar högdjuren i Rosenbad förstå, när alla migranter skall försörjas.

Dessa landets svikare kallar nog även åklagare Thomas Ahlstrands erfarenheter i Göteborg, för främlingsfientliga, det är ju enklast så. Han uttrycker dessa i en artikel i Göteborgsposten den 21 november (www.gp.se/nyheter/debatt) ”Ingenting biter på de nya gängkriminella” lyder rubriken.

Jag undrar ofta vad regeringen håller på med, ständigt nya skatteförslag som bara ställer till det för alla strävsamma, som ska fylla regeringens skattekista, som nu snabbt sinar, när över en miljon nyanlända enligt SKL skall bidrags försörjas 2020.

På Rapport häromdagen hann jag bara se att finansminister Magdalena Andersson stod och log tillsammans med Isabella Lövin, så något nytt djävulskap handlade det säkert om.

En tanke kring ”Jämställd snöröjning – vilket skämt!

  1. Lövin gillar Löfven. MP är sossefierat. När MP:are hävdar partilinjen (exv Schlyter), så krockar det med MP-ministrarnas linje, varvid de äkta MP:arna får en uppsträckning av Levin.

Kommentarer är stängda.