Japan visar vägen. Under 2015 sökte 5.000 asyl, 11 fick stanna.

I Sverige sökte 163.000 tusen asyl i fjol, i den siffran ingår 35.000 ensamkommande barn, främst unga män som ljugit om sin ålder. 83.000 tusen saknar asylskäl enligt FN:s konventioner.
Inga ID-kontroller behövdes, för de flesta passen slängdes överbord. Oavsett asylskäl, land och ålder får nästan alla stanna, för hos oss är det inflation i ömmande skäl. Flertalet var unga, lågutbildade män från Mellanöstern, med medeltida tro och stora förväntningar på ett gott liv utan förpliktelser. Svenska politikers lockrop och människosmugglarnas guldkantade beskrivningar har varit mycket framgångsrika.

Ett mail från min syster, som gnetat ihop respengar på sitt gamla jobb, flera år efter sin 65- årsdag. Hon har nu förberett sig med kunskapsinhämtning om Japans historia fram till i dag. Östasiatiska muséet har varit ett givande förberedelserum inför resan.
Risken är nu stor att dagens omfattande samlingar får stryka på foten och åker ner i källaren, när kulturministern och hennes mångfaldsvänner bestämmer vad som skall få visas.
Dessvärre brukar kunnig personal också åka ut, för deras kunskap och erfarenhet, upplevs av dessa mångkulturella entusiaster som ett hot.

japan2

”Äntligen är det dags för Japan på onsdag, jäklar vad spännande det ska bli.

Under 2015 sökte 5000 migranter till landet varav 11 fick asyl, alla med identitets handling, annars släpps du inte in i landet!
Du får inte fullständig välfärd, för du har inte arbetat i landet! Japan skänker i stället stora summor till flykting lägren! Det är skillnad!
Japan utsätts för stort tryck från FN att ta emot flyktingar, trots att de är en av de största bidragsgivarna, varför är inte FN nöjd med detta?
Premiärministern säger nej och pekar på alla problem som länder i väst har med sina flyktingar.
Denna insikt, trots stor åldrande befolkning.
Han vill få japanerna att föda fler barn och äldre att arbeta längre i stället för att få in flyktingar i arbetsför ålder!
Det är bara att hoppas att landet står emot FN:s krav.
Vår egen sjukvårdsminister tror att de gamlas svält löses med de invandrande läkarna, där flertalet får underkänt i kunskapstest inför svensk legitimation!!
Konstigt att han och regeringen aldrig tänkt på att de behövs både nu och senare i landet som de kommer ifrån? Deras medkänsla räcker nog inte ner till flyktinglägren.
Hur farao kan han få det att gå i hop? Det är något skumt med hela migrationspolitiken…”
Storasyster

Tänk om fler pensionärer kunde vakna till och protestera innan de riskerar svält.
De som protesterar mot landets åderlåtning och sönderfall i arbetsför ålder lever farligt i landet som är världsmästare i humanitet.

3 tankar kring ”Japan visar vägen. Under 2015 sökte 5.000 asyl, 11 fick stanna.

 1. Bidragen är många och generösa.
  Etableringsersättning förutsätter uppehållstillstånd samt en etableringsplan och betalas ut under 2 år. Innehållet i planen som upprättas av AF, kan variera mycket. Sedan blir det försörjningsstöd från FK, ev. föräldrapeng mm.
  Sedan 2014 är SFI bonus avskaffad, den låg på mellan 6.000 – 12.000 kr beroende på vilka kurser som blev godkända. Bonusenblev ett misslyckande, precis som etableringslotsar, coacher mm.
  Om lön utbetalas under etableringsperioden, får den behållas utöver alla andra bidrag under 6 månader.
  En nyanländ, invandrarkvinna med tre barn (12, 13 och 14 år gamla) som bor i en hyresrätt på 85 kvm och har 7 000 kr i hyra får följande bidrag varje månad:
  6 776 kr i etableringsersättning
  3 000 kr i etableringstillägg
  3 754 kr i barnbidrag
  3 819 kr i underhållsstöd
  4 900 kr i bostadsbidrag
  = 22 249 kr per månad skattefritt.
  Källa: Försäkringskassan samt Migrationsinfo.se

  Om någon funktionsersättning finns kan ekonomin bli mycket bra.
  -Handikappersättning
  -Assistenteersättning, ledsagarservice
  -Bilstöd, parkeringstillstånd (körkort fodras) men det får många invandrare gratis.
  (Tjänstvilliga invandrarläkare finns det gott om, socialchefer börjar också dyka upp, eftersom invandrare med varierande utbildning har förtur på många jobb. Ordf Awad Hersi, miljöpartist så klart, i Spånga-Tensta statsdelsnämnd fick nyligen sparken, han ”avgick” under okt i år, för en massa oegentligheter, fixat bidrag åt sina vänner…)
  Under det flyktingnya 80-talet vet jag att familjer på flyktingförläggningar, som utöver alla andra bidrag fick 50.000 kr till möbelinköp!!
  Inte konstigt att Sverige lockade många som våra politiker kallade hit. Neddragningar, försämringar började då sin smygande entré för de som stod längst ner och nu börjar allt fler märka av försämringarna. Berikningseuforin har dock mattats av något, ”vi ska klara av det” låter det nu med kommunpiska från Rosenbad. Tyvärr fick medborgarna aldrig vara med och bestämma om Sveriges förvandling till ett mångkulturellt land.
  Om väljarna hade haft mina erfarenheter då skulle Jimmie Åkesson ha varit statsminister för länge sedan.
  Harriet

 2. Är pensionär och protesterar gärna MEN vvar gör jag det?? Försöker ta upp ämnet i många sammanhang, ibland möter jag likasinnade men lika ofta möts jag av tystnad…. inga svar… ingenting.
  Men som pensionärer borde vi göra något, vi straffas ju inte med att hamna i kylan eller att få sparken.

Kommentarer är stängda.