Islamisk massinvandring har högre prioritet än europeiska människoliv

I en artikel på ”expressen.se” 2016-07-27 varnar kriminalprofessorn Leif G Persson och professor Robert Egnell på försvarshögskolan för IS attack även i Sverige.
Ca 300 IS krigare kommer från Sverige, varav 150 har återvänt, förmodligen för att få omvårdnad och rehabilitering inför nya Jihad utflykter av vårt humana land.

Dessa kriminella gärningsmän har Koranen som förkläde för att få utöva besinningslöst våld mot otrogna själar utan efterräkningar.

Sverige måste ligga i topp beträffande naivitet och falsk humanitet mot dessa krigare.

Faran finns dock att de blir förbannade även på Sverige, när landet skall försöka avvisa alla som inte har rätt att stanna. Minst 40.000 skall ut ur landet under de närmaste åren (Rapport 2016-07-27).
Enligt migrationsverket var det 80.000 tusen av de 162.000 som anlände i fjol, som inte hade asylskäl.
Kanske resterande 40.000 tusen får stanna på grund av ömmande skäl?

Jag vet inte vilka som är mest beklämmande kyrkans vänsterliberala representanter eller våra rödgröna politiker.

Tidigare ärkebiskop K-G Hammar tycker att ”IS skall bekämpas med fredliga medel.” Under hans tid som ärkebiskop 1997-2006 eskalerade kyrkans förfall.
Jag undrar om prästen i kyrkan i Normandie tänkte detsamma för ett par dagar sedan, innan han fick halsen avskuren av en IS- krigare.
Denna Jihad kämpe var välkänd av polis för tidigare kriminella aktiviteter, utrustad med fotboja och anmälningsplikt, men dessa åtgärder ger inget skydd mot oss medborgare, när hans mentala väska är packad för färd mot Allahs paradis med alla jungfrur.

Nuvarande ärkebiskop Antje Jackeléns har samma valspråk ”Allahu akbar” som Is krigare ropar innan de torterar, mördar kristna och andra otrogna enligt Koranens råd i denna ”fredliga” religion.

I Sverige gömmer kyrkan terroristsympatisörer och det byggs moskéer på löpande band, medan kristna kyrkor bränns ner i deras hemländer. Dessa gärningar verkar inte ge någon ambivalens hos dagens själasörjare.

”Förr tappade kyrkan medlemmar för att de saknade tro, nu lämnar många kyrkan för att de har tro” löd den träffande rubriken nyligen på en debattsida.

Det var bara något år sedan som det rödgröna styret i Stockholm föreslog jobb, bostad och allehanda bidrag till dessa återvändande krigshjältar.

Vi får se om nya extremistsamordnaren Hillevi Engström, som tog över efter nya oegentligheter från den gamla, fortsätter i samma fotspår med telefonlinje, kunskapshus och samverkan med alla goda krafter.

Varför vill inte dessa mångkulturella vurmare förstå att konsensusdialog inte fungerar på en medeltida religions utövare?

Endast tillfälliga uppehållstillstånd borde beviljas utan undantag, återvändande skall vara lag när krigen är över.
Kompetensen hos flertalet som flytt behövs för återuppbyggnad i deras hemländer.
Direkta avvisningar och bötfäll eller hellre bura in de som utgör hinder för verkställande.

Byte av både generaldirektör på migrationsverket, rikspolischef och regering är andra måsten.

En föråldrad asylrätt måste reformeras, riktiga flyktingar från lägren och politiska flyktingar skall prioriteras.
I dag är det tvärtom, unga, friska män som önskar ett bättre liv, med eller utan lust att få bedriva Jihad slinker in, ofta på falska skäl, för dem skall Europas gränser vara stängda.

Uppstramning av migrationsströmmarna kom alldeles för sent och undantag går alltid att klämma fram med en skicklig advokat.

Sveriges två största och mest katastrofala beslut var när riksdagen klubbade igenom
– det mångkulturella samhället
– EU anslutningen.

Därutöver är det politikernas hybris över landets roll som världens största humanitära stormakt och demonisering av oliktänkande, som orsakat dagens situation.

Jag undrar hur länge islamisk massinvandring skall ha högre prioritet än europeiska människoliv?

http://www.expressen.se/nyheter/professorn-tidsfraga-for-is-attack- i -sverige/

17 tankar kring ”Islamisk massinvandring har högre prioritet än europeiska människoliv

 1. Ich empfehle Ihnen, die Webseite zu besuchen, auf der viele Artikel zum Sie interessierenden Thema gibt.
  [url=http://www.whorebutt.top/gallery/197/18-year-olds-discover-the-best-way-to-have-awesome-virgin-sex.html]18 year olds discover the best way to have awesome virgin sex[/url]
  http://roberttierrez.blogspot.com/
  [url=http://www.whorebutt.top/gallery/217/white-teen-is-bent-over-and-fucked-by-black-cock.html]White teen is bent over and fucked by black cock[/url]
  http://www.igreen.org/home/link.php?url=http%3A%2F%2Fwww.whorebutt.top%2F

 2. I have been surfing online greater than 3 hours lately, but I never found any fascinating article like yours.
  It’s lovely worth sufficient for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you probably did, the internet will be a lot
  more useful than ever before. http://bing.net

 3. me parece esto el pensamiento excelente
  [url=http://Www.Mifa.cz/mifa/redirect.php?url=http%3A%2F%2Fwww.cumpussy.top%2F]veronicaSa[/url]

 4. Congratulations on having one of the most sophisticated blogs Ive come across in some time! Its just incredible how much you can take away from anything simply because of how visually beautiful it’s. Youve put collectively a great blog space –great graphics, videos, layout. This is unquestionably a must-see blog!

 5. Hi there, I discovered your website via Google even as searching for a comparable
  topic, your site came up, it seems to be good. I’ve
  bookmarked it in my google bookmarks. Hello there, just turned into aware of your
  blog thru Google, and found that it is really informative.
  I am going to be careful for brussels. I will be grateful for those who continue this in future.

  Numerous other folks shall be benefited from your writing.
  Cheers! http://bing.co.uk

 6. Harriet har verkligen ”sting”.Harriet=Harrier Jet.Det där jetplanet som kan lyfta vertikalt och även landa vertikalt.Utan landningsbana.Bravo.Mitt-i-prick.

 7. Räkenskaperna skall redovisas en vacker dag. Många politiker kommer att ha svårt att hitta ett arbete när domen har fallit. Vi genomlever nu en historiskt svår tid och fan vet hur detta kommer att sluta.

 8. Skribenten av artikeln har lite mer att lära sig om vårt monetära system. Eller rättare sagt det enskilt kontrollerade monetära systemet. På svenska våra pengar och dess skapande. Varför ? Jo därför att valutasystemet utgör ett pyramidspel pga räntan som gör att det hela tiden måste växa. Räntan ackumulerar en kostnad som lastar ner systemet över tid varvid det hela tiden måste tillföras nytt kapital till systemet. Man kan dock inte bara trycka pengar och dela ut då det skulle ruinera trovärdigheten för systemet och resultera i att flera enheter valuta hade åtgått för att köpa en enhet produkt eller tjänst.

  Det monetära systemet är ENSKILT och globalt. Våra pengar utgörs av krediter som byts inom ramen för det privata banksystemet. Dvs det är inte ett system som är under riksdagar eller regeringar i nationalstaterna. Utan pengarna skapas som räntebärande krediter till bis bank hegemonin där alla banker med få undantag ingår.

  På 90 talet var systemet illa ute och skuldmättat men man kapitaliserade systemet genom att kreditavreglera så att alla kunde bjuda över varandra på bostäder ( vars reala värde inte ökade pga att en reell efterfrågan inte fanns som idag) med hjälp av bankernas skapade krediter. Genom att sedan sluta låna ut minskade penningmängden fort i realekonomin och de intecknade tillgångarna började säljas av på en marknad som inte hade råd att köpa. Prisraset medförde att de kollaterala värdena saknade täckning och bankerna var bust. 40 000 bolag togs över av bankerna och efter diverse naken blankning av SEK och spräckning av valutaormen så var valutan så svag att vi inte hade råd att köpa inom landet producerade produkter.

  Makten löste detta med WTO med Kina. Nu var folk ”rika” igen då lönen räckte för att köpa det slavarbetade godset från Kina. Men industrin var väck. Centraliseringen av jordbruket och rivandet av glesbyggden och agenda 21 och CO2 som agenda drev på utvecklingen in i 2000 talet.

  Ekonomin illa ute igen och skuldmättad. Man behövde ordna ny tillväxt. Om vi blir 20 miljoner invånare kan penningmängden dubblas samtidigt som man går ner mot låg ränta i bankerna som fördröjer pyramidspelets kollaps. Vips 911 sker och krig utbryter i mellanöstern i en skala vi inte sett tidigare varvid stora mängder BIDRAGSMIGRATION agerar tillväxt i banksystemet som blomstrar.

  Det partikyrkans höger klan glömmer infomera om är skillnaden mellan fri rörlighet och bidragsmigration. Det första är att man ska få bo och leva var man vill så länge man pröjsar själv för det. Bidragsmigration är alltså inte fri invandring utan är ett sätt att ha tillväxt i det monetära systemet. Detta undanhålls folket för annars skulle de inte gå på maktelitens polarinseringskulisser att ställa folk mot folk.

  För att fatta detta vidare så ta del av viktig information här:

  https://www.youtube.com/watch?v=NwztaQgv3-Y
  Man måste våga lyssna klart då säcken sys samman på slutet.

  SEn riksbankens information om hur pengar skapas som nominella krediter i privatbankerna.

  När infon får sjunka in så är man inte troende i religionen politik och partikyrkorna längre då alla kontrolleras av samma intresssen.

 9. Hur länge kan ens den politiskt korrekta överheten (de som lever gott på våra skattepengar) vända bort blicken. Till slut måste ju varbölden brista. Man hoppas innerligt att så få som möjligt kommer till skada när detta till slut inträffar. Hur och när övertygar man bäst människor om att vi har det ohyggligt mycket bättre, totalt sett, UTANFÖR EU. Kanske i samband med att bölden brister?

Kommentarer är stängda.