En tyst journalistkår kring Magdalena Andersson(S) men högljudd kring Richard Jomshof (SD)

Det går bara inte att undvika att ta upp lotteriskandalen kring socialdemokraternas lukrativa kombi lotteri tillsammans med livstidskriminella.

Kanske var det allas lika värde för rörelsens kriminella samarbetspartner som Magdalena Andersson syftade på i Rapport den 17 september? När hon bedyrade rörelsens fina värdegrund.

Där socialdemokraternas ynklighet framstod i öppen dager, med brott mot deras egen värdegrund och dessvärre även mot dataskyddslagen (GDPR).

Kom nu ihåg bästa S-medlemmar att era personuppgifter kan komma i orätta händer tack vare penningbegäret hos ett fd arbetarparti, trots partisekreterarens svamlande om lagen på sin sida. https://www.friatider.se/gamla-forvirrade-och-psykiskt-sjuka-de-ruinerades-av-s-lotteriet

Tyvärr har lagens långa arm mycket svårt att nå fram när vänstern står för oegentligheter. Eftersom rättsväsendets domare och nämndemän är uppfyllda av värdegrund och hellre fria än fälla när det handlar om utomeuropeiska brottslingar och näst intill omöjligt om brottslingen består av den socialdemokratiska rörelsen själv. Skillnaden är stor när det handlar om arga pensionärer, då är lagens långa arm mycket kort.

Med stressrosor på kinden tillsammans med partisekreterare Tobias Baudin klämde Magdalena Andersson till slut ur sig att hon var förbannad, underförstått hur lurad stackars hon hade blivit, när kriminella lurat gamla och åldersdementa fattigpensionärer att köpa socialdemokraternas kombi lotter och där många hamnat hos kronofogden. En verksamhet från ett ökänt och anlitat callcenter i Barcelona som fått offentlig kritik under många år. Att nu stöta sig med sin nya väljarkår vågar inte denna dam det skulle kosta förortens avgörande röster. Partiet har med sin inkluderingshysteri fått styrfart av deras nya väljare, där Malmö visar vägen ända ner till Barcelona..

SVT presenterade ett paradnummer av lögner och hyckleri med deras försagda journalistkår framför sig i Rapport i förrgår.

Engagemanget och röstvolymen var däremot mycket hög efter att Richard Jomshof hade lagt ut två satirbilder på plattformen X om muslimer och pedofilskandalen i England, då vaknade HMF jägaren snabbt till. Jomshof tog paus från sitt uppdrag som ordförande i justitieutskottet, kanske tills drevet går över.

Tyvärr har han själv varit med och sjösatt förstärkning av Hets mot folkgrupps förordningen (HFM) med tabu att smäda, ironisera över lättkränkta personer från minoriteter, som till exempel judar, romer och muslimer. Efter min tid på jorden så kommer svenskar också att ingå, men då finns risk att sharia lag permanent råder i våra domstolar.

Att dra in judar i denna lättkränkta församling förstår jag inte, eftersom judisk humor med satir är vida känt som en källa till kunskap. Ett bra judiskt skämt kännetecknas av att där finns en tanke, ett budskap, ett visdomsord bakom. Skämten som är föränderliga över tid kan vara både sköld och vapen som utmanar förnuftet med ett avslöjande allvar bakom

Tyvärr har jag aldrig hört migranter från Mellanöstern och Afrika skämta om sin egen etnicitet, med judar undantagna. Hos islams trogna är det däremot fritt fram att ondgöra sig över andras, där värdländers medborgare, som tvingas försörja allt för många, ofta står i skottgluggen både verbalt och handgripligen. Islam är en helig ko som det skall tassas omkring och där eftergivenheten är stor. En kurs om detta tabu borde religionshistoriker på Lunds universitet ta till sitt hjärta. https://www.lu.se/lubas/i-uoh-lu-JUDD32

Läs gärna https://ledarsidorna.se/operation-radda-baudin/ där rörelsens karriärister alltid skyddas när de trampat i klaveret. Från oss i Linköping är det Johan Löfstrand (S) riksdagsledamot som nu lämnar Kombi lotteriets styrelse efter DN:s granskning. Han kan säkert belönas med nya lukrativa uppdrag från partistyrelsen för sitt lott engagemang för partikassan som årligen fyllts på med ca 25 miljoner.

Bild från https://www.kombispel.se

Givetvis belönar socialdemokraterna de sina.

Socialdemokratiska Kombispel vill inte avslöja hur mycket pengar den förre vd:n får i ersättning efter att ha fått sparken. I avtalet skrevs en klausul som säger att det inte får göras offentligt...”

https://www.svd.se/a/bmLWj3/hemlig-fallskarm-till-s-lotteriets-sparkade-vd

Så nu måste nog fler lotter prånglas ut…

En tanke kring ”En tyst journalistkår kring Magdalena Andersson(S) men högljudd kring Richard Jomshof (SD)

  1. Från ledarsidorna.se
    ”…….socialdemokraternas nutidshistoria kantats av ekonomiska märkligheter som aldrig tyckts ta slut. Märkligheter som med jämna mellanrum utvecklats till härvor av olika slag. Dräneringen av Anna Lindhs minnesfond, Sigtuna kommun, Botkyrka kommun, förskingringen av folkbildningsmedel på Järvafältet, Folkbildnginsrådets miljardrullning och idag kritiken mot utlandsbiståndet samt inte minst Kombilotteriet.

    Det som förenar dessa härvor är en och samma SSU-generation. Samma personer och samma nätverk som dessutom umgås privat med varandra. Som utgör stora delar av det Verkställande utskottet idag och närmast föregående perioder.

    En SSU-generation som Socialdemokraternas tidigare ordförande, idag känd som ”Den Gamle på Torp” varnade för. Att när den generationen nådde partiledningen skulle det vara början på slutet för partiet som den svenska arbetarrörelsens samlande kraft” https://ledarsidorna.se/kombilotteriet-toppen-av-ett-isberg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *