Den gröna omställningen skördar offer, precis som massinvandringen

Ännu en Northvolt anställd död , meddelar Nya Dagbladet.

Polisen bekräftar att ännu en anställd på batterifabriken Northvolt i Skellefteå avlidit och att ytterligare ett akut sjukdomsfall inträffat.
Trots att minst fyra dödsfall i närtid kopplats till arbetspass på fabriken uppger polisen att man inte ser något ”konkret samband mellan någon av händelserna”. https://nyadagbladet.se/inrikes/annu-en-northvolt-anstalld-dod/

Bild från Dagens samhälle

Men nu verkar polisen ha ändrat sig och vill granska alla dödsfallen, trots att det fjärde var en fritidsolycka hävdar ledningen. Rapport 6 augusti.

När jag läste en insändare i lokaltidningen som klagade på att Corren under sport rapporterade om biltävlingar med tanke på deras utsläpp, så förstår jag hur hjärnskadade många medborgare är av propagandan om jordens undergång. Att domedagsprofeterna har blivit stormrika på kuppen, går deras näsa förbi och att jorden ännu finns kvar trots tidsangivelser om undergång.

Andra faktorer till att klimatet sakta, sakta alltid har förändrats över tid, vill inte statsmedia delge sina läsare. Solens påverkan, svagare magnetfält och atmosfärens sammansättning av gaser och partiklar lämnas helt därhän.

Mindre koldioxid innebär mindre växtlighet, men det kanske är tanken bakom klimatundergångens arkitekter? Då rädda medborgare är mycket följsamma.

Det är vädret som förändras, om klimatet har gjort det vet vi ännu inget om.

Elektrifieringstvång och förföljelse av bönder vars kossor stämplas som stora klimatsyndare är andra medel, liksom att tvinga ut bensinbilar ur städers centrum.

Marknaden för el. bilar har gått i stå och handelshinder för Kinas billigare el. bilar gör att vanliga inkomsttagare vänder dem ryggen, förutom batterikrångel och svårsläckta bränder. Tillverkningsprocessen är mycket energikrävande. Att brytning av mineraler till batterier som kobolt och litium är smutsig och på sina håll utnyttjas fattiga barn, till exempel i Kongo, blundar aktivister för. Och nu verkar anställda på Northvolts batterifabrik att också leva farligt.

Många av aktivisterna är bortskämda medel-överklassungar som enbart vill vara i strålkastarljuset med Greta som aldrig har varit hungriga eller saknat någonting under tonårslivet. Nu vill de visa vilka goda klimat räddare de är och blockerar därför hårt trafikerade vägar.

Nu har en grupp hittat en ny nisch, att rikta sin vrede mot ett förmöget fotbollsproffs.

Den argentinske fotbollsstjärnan Lionel Messis exklusiva bostad på Ibiza vandaliserades under natten av klimatalarmistiska aktivister från gruppen Futuro Vegetal. I ett filmklipp som laddats upp på sociala medier syns hur flera av gruppens medlemmar sprayar huset, som värderas till cirka 12 miljoner dollar, med röd och svart färg och håller upp en banderoll med budskapet ”Hjälp planeten, ät de rika, avskaffa polisen”. https://nyadagbladet.se/sport/klimataktivister-vandaliserade-messis-lyxvilla/

Att de enbart är Davosbrödernas nyttiga idioter finns inte i deras tanke värd. Länge har de strukits medhårs av rättsväsendet, men jag tycker mig se en sakta förändring. I Storbritannien dömdes några aktivister nyligen till långa fängelsestraff. Glädjande är att en aktivistgrupp i Österrike lägger ner sin verksamhet, eftersom de insett att framgången är minimal.

Storbritanniens premiärminister Keir Starmer visar sin rätta färg, i klappjakten på kravall deltagare, efter knivmorden i Southport, där nu inbördeskrig närmar sig i flera städer som protest mot en hämningslös invandring. Nu riktar han sin vrede mot Elon Musk.

Ett ordkrig har brutit ut mellan Storbritanniens premiärminister Keir Starmer och Elon Musk efter att den amerikanske mångmiljardären skrivit att ett brittiskt inbördeskrig är oundvikligt...” meddelar Kvartal den 6 augusti.

Ännu har Elon Musk stått emot EU:s mutor för att porta okorrekta inlägg på sin X plattform. Yttrandefriheten måste kapas för att rädda deras demokrat. Nu är Musk riktigt förbannad och på X jämför han Storbritannien med Sovjetunionen och anklagar landet för att tillämpa olika måttstockar för vita och icke-vita. https://www.friatider.se/elon-musks-serieattack-mot-brittiska-staten-vad-i-helvete-pagar

Vilket är dagens sanning i hela EU, där Sverige ligger i täten med att mildra straffen för brottslingar med utomeuropeisk hemvist. Vänstern med liberaler behöver sin valboskap.

Men statsmedia rapporterar endast om höger extremister och huliganer efter knivdådet i Southpork.

”…Kravallerna drivs på av högerextrema grupper som ifrågasätter pojkens nationalitet, trots att polisen bekräftat att han är brittisk.” SVT/nyheter

Misstanke finns att invandrares etnicitet suddas bort efter deras nya medborgarskap, precis som i Sverige.

Bild från gp.se

Bortglömt är tre små flickors förlorade liv och fler förlorade liv kan det bli, när fullt friska kan dö efter arbetspassen på batterifabriker.

3 tankar kring ”Den gröna omställningen skördar offer, precis som massinvandringen

  1. Du har helt rätt Harriet! Du skriver det väldigt bra ” Yttrandefriheten måste kapas för att rädda deras demokrat” och det är inte bara politikernas demokrati, här kan vi även räkna in hela vänstern, media, Tv och alla andra som vill och väljer att tro på deras förljugna bild av verkligheten. Många man pratar med är inte dumma i huvudet utan väljer hellre att vända andra sidan till och inte se verkligheten som den är.

    Vi har exakt samma problem som i England där arbetarna, vanligt folk och alla andra som arbetar och betalar skatt för ett bättre samhälle har blivet matade med deras falska verklighet. Klart man blir förbannad när vissa invandare i princip kan göra vad de vill utan att bli straffade. Vi har samma problem i Sverige där skillnaden mellan folk och folk är enormt stor i lagboken, även här förnekas detta.

    Ett av många problem är att dessa människor inte vill leva efter svenska normer, värderingar eller efter vår kultur, än mindre efter vår kristna tro. De vill LEVA precis som i vilket muslimskt land som helst!
    Detta förstår inte politikerna, vänstern eller media alla tror att de vill till Sverige som om Sverige var det enda land som fanns. De vill dom inte! De har absolut ingen förståelse varken för vårt rättssystem, samhälle, skola eller sjukvården, demokrati, jämlikhet, kvinnors självständighet, homosexuella eller satir med religiösa inslag, allt de vill ha är en gräddfil för att visa att just de är det ”rätta folket”.

    Med andra ord så hotas även vårt land och kan mycket väl bli ett kalifat. Just nu är det bara att invänta händelserna i England. Detta kommer att styra utveckling under en längre tid och framför allt utgången av detta.

    Vi måste snart själva välja vilket samhälle vi vill ha, antingen ett fritt demokratiskt samhälle eller ett kalifat där en bok styr över oss! Bara att välja, men vänta inte för länge, de väntar absolut inte utan de arbetar hela tiden med att flytta fram sina positioner i samhället.

    1. En god sammanfattning av Sverige med västvärlden som borde publiceras på DN:s ledarplats. Men om det skulle ske så blir du bara spottkopp för de rättrogna och korrekta, som jag tycker så enormt illa om för deras hyckleri om offer, woke och värdegrund.

Kommentarer är stängda.