En bortglömd bok fylld av sanning om islams utbredning i väst, men tveksamhet om politikers drivkrafter

Värt att notera är att recensenter ofta utgår ifrån sin egen sfär och värld Recensioner blir ofta därefter och är inte värda att beakta . Och i morgon Söndag kommer en ny läsvärd krönika från Arnstberg orecenserad .”
Mvh Sjöström
i en kommentar den 13 juli efter ett inlägg om landets feminisering.

Här är mina reflektioner om vissa slutsatser i en för mig helt okänd bok som K-O Arnstberg satte ljuset på med hans översättning från några kapitel.

I söndagens krönika den 14 juli citerade han från den bortglömda boken av den pensionerade Londonjournalisten David Abbotts ”Offensiva Diatribes” från 2016. (Diatrib betyder både lärd utläggning och hätskt hållen stridsskrift, förklarar K-O) Och som vanligt har jag själv aldrig hört talas om denna bok eller många andra som K-O presenterar.

Att boken är intressant och värd att ta upp beror på att förhållanden är så lika i Sverige som i Storbritannien, där muslimer tycks ha övertagit landets ledning. Nyss var det en parlamentsledamot som fick svära trohet till landet på Koranen, i stället för vår Bibel.

Bild från https://www-amazon-com-au.translate.goog/Offensive-Diatribes-David-Abbott

Kort sagt så anser författaren Abbott att politiker i kommunen, med utgångspunkt från en naiv borgmästare som i grund och botten är snäll, trots kapitlets inledning;

”Västerlänningar väjer vanligen åt sidan inför den politiska ondska som muslimerna är kapabla till. Att inte vilja veta är en naturlig reaktion som på ett märkligt sätt till och med säger något gott om oss. Emellertid, det gör oss sårbara, särskilt när vi styrs av förrädare….”

Snällhet och naivitet skall alltså förklara eftergivenheten för islam, något som jag själv inte alls tror på. Labour behöver bidragsröster från massinvandringen, precis som Sveriges rödgröna partier. De drömmer alla om global socialism och följer troget WEF:s agendor. Ursäkt är att det gått 8 år sedan boken skrevs och islams framfart har blivit mycket värre.

Vilket får K-O att låta sin söndagskrönika få rubriken En snäll och trevlig man. Vilket syftar på borgmästaren i kapitlet, om John Guy i Newport, som gick i täten för en årlig muslimsk procession på 500 personer.
Enligt min åsikt är en dum snäll förrädare! Vilket det också vimlar av i Sverige.

När det körde ihop sig rejält för tidigare statsminister Stefan Löfven (S) så klämde han ur sig; Vi har varit naiva, det är inte OK, det är inte acceptabelt när invandrarkriminaliteten nådde nya höjder som inte gick att bortförklara med för få fritidsgårdar. Dessa uttalanden blev mantra för floskelpolitiker.

Jag ser samma mönster hos röda kommunpolitiker i Malmö som författaren tog upp från Storbritannien/Newport, för åtta år sedan. Fjäskeriet och eftergivenheten för muslimer med islam når ständigt nya höjer.

Malmö stad kraftsamlar mot rasism, nej, nej inte mot judar eller etniska svenskar utan mot muslimer.
Som en del av det arbetet har kommunen en plan mot islamofobi och antimuslimsk rasism, rapporterades det om den 20 juni i år. https://malmo.se/Sa-arbetar-vi-med…/Manskliga-rattigheter/Antidiskriminering/Arbete-mot-islamofobi-och-antimuslimsk-rasism.html

Jag vill minnas att en röd politiker var talare i Malmö på stor muslimsk sammankomst utomhus nyligen. Om medborgare inte blundar och tiger om detta förräderi som de tvingas finansiera, så kan det kosta dem jobbet och de karriärsugna jamsar bara med.

Författaren anser att borgmästaren John Guy är förblindad av politisk korrekthet och kan därför inte se något om hur islam med dess bakåtsträvande regelverk har orsakat stagnation i muslimska samhällen genom att ha förhindrat utveckling inom vetenskap och därmed välstånd i deras hemländer.

Därför låtsas de fly till väst, leva på bidrag vilken fest och samtidigt få parlament och regeringens stöd för att få bevara sin egen kultur och religion.

Kan dårskapen bli värre?

Varenda kotte borde inse att våra politiker bara följer order, nej inte från folket via riksdagen utan från NWO:s oligarker med alla dess medsvassande organisationer.

Slutligen anser jag att det är livsfarligt att dölja politikers förräderi mot folket och fosterlandet genom att skylla på naivitet och snällhet. Klarsynthet, girighet med elakhet passar bättre in.

Relaterat från https://morklaggning.wordpress.com/2024/07/14/sondagskronika-en-snall-och-trevlig-man/#more-23666

3 tankar kring ”En bortglömd bok fylld av sanning om islams utbredning i väst, men tveksamhet om politikers drivkrafter

  1. Svar till Jari Norvanto . Min tanke om att gärningsmän blir skjutna är att de inte kan vittna . Det förekommer som bekant misstankar om att de ofta blir manade av vissa grupperingar inom Deep State . Varför dör vissa visselblåsare , varför ”hängde” sig Epstein , varför kunde Baader Meinhof plötsligt skjuta sig själva i naken med välriktade skott ?? m. fl m. fl .
    Mvh Sjöström

    1. Allt har ett pris… Inte säkert att häktade eller dömda vittnar. Men kanske finns det anledning att överväga ett kronvittnessystem.

  2. En klar och rättfram text , tack Harriet . Den boken lär jag läsa frampå . Att vi har samma problem i vårt land och även övriga Europa står klart för mig och övriga läsare här på sidan . Och så till frågan , vad göra och vad kan vi göra ? Det vi gör är att hålla oss informerade på alla sätt och vis och att ”försöka” tala med övriga medborgare om sakers tillstånd i stort och smått . Vid ”försöka” tar det ofta stopp ! Alla har inte den eminenta förmåga att som Harriet föra en Blogg och nå ut med budskap . Budskap som vi alla här står bakom i stort och smått . SÅ problemet är för mig HUR ska vi komma vidare i det kompakta motstånd (dumheten) från övriga ?? Någon ?
    Mvh Sjöström

Kommentarer är stängda.