Den stora återställningen kommer snabbare med vänstern, tack vare deras dröm om global socialism

Bild från jmm.nu

"...Upp till kamp emot kvalen.
Siste striden det är,
ty de 17 målen från Agendan
till alla lycka bär..."

Mitt förslag på dagens International

------------------------------------------------
Årets Almedalen är så intetsägande tråkigt med skolan i fokus, som nu är SD:s nya mål, moderaterna vill ha fler övervakningskameror, Magdalena surar över marknadsskolan som hennes parti var med om att sätta på börsen, men nu hon gillar den blågula fanan och vad centerns Muharrem Demirok sa har jag helt glömt bort.

-------------------------------------------

Mer intressant är denna framtidsversion, som redan har börjat.

Dr. Vernon Coleman, läkare, författare:
"This is Your Future
We are hurtling toward Net Zero and the Great Reset.
"

Google översättning från publiceringen på nyhetsbloggen Exposing The Darkness Newsletter den 23 juni 2024.
Han gör här en sammanfattning om av vad som redan pågår i världen från Agenda 2030:

"- Detta är ett år med stora val i Storbritannien, USA och stora delar av Europa.
Men det spelar egentligen ingen roll vem som vinner något av valen, även om framtiden kommer snabbare om vänsterregeringar sitter vid makten.
Vi skyndar oss mot Net Zero och den stora återställningen.
Vilka lögner vi än får höra, det här är vad vi kan se fram emot:

- Fler städer på tjugo minuter kommer att byggas – med boende i höghus.
Mat för varje tjugo minuters stad kommer att odlas i lokala inomhusgårdar. Sociala kreditsystem kommer att införas. (Läs "Social Credit: Nightmare on Your Street" för att ta reda på vad detta betyder för dig. Du kan hitta ett exemplar i bokhandeln på www.vernoncoleman.com )

- Sjukvården kommer att bli alltmer otillgänglig – förutom vaccinationsprogram som utökas.

- För att komma in i en butik eller någon offentlig byggnad måste du blinka med din smarta telefon för att identifiera dig själv (alla de människor som använder sina smarta telefoner för att betala för kaffe har lett vägen till detta)

- Överlag kommer vädret att bli kallare och blötare eftersom solen blockeras av geotekniker. (sök på nätet efter "strålningshantering" om du inte tror mig).

- Traditionella gårdar kommer att misslyckas och stängas och marken som används för jordbruk kommer att tillåtas gå i träda.

- Dödshjälp kommer att bli lagligt överallt – och kraftigt främjas.

På många sjukhus kommer det "frivilliga" inslaget av läkarassisterat självmord tyst att försvinna när äldre, svaga, psykiskt sjuka, handikappade och fattiga tyst dödas. (För mer information om deras onda plan för dödshjälp, vänligen läs: "They Want to Kill Us" av Jack King. https://www.amazon.com/They-Want-Kill-Us-Heres/dp/B0D172G4LG

- Pensionsåldern kommer att skjuta i höjden och ingen får statlig pension förrän de är långt upp i 70-årsåldern. De flesta i arbetsför ålder kommer inte att få någon pension alls.

- Resorna kommer att bli allt svårare och dyrare. Vägprissättning kommer att införas för att avskräcka bilister och för att höja priserna på lastbilar. Nya flerbostadshus kommer att byggas på parkeringar och bensinstationer. De parkeringsplatser som finns kvar kommer bara att acceptera betalning med en speciell app, och utrymmena kommer att bli mindre och mindre för att avskräcka från ägande av stora bilar. Semester kommer att avskräckas. Idag uppmanas passagerarna att anlända till sin flygplats tre timmar före flygtid. Det här kommer att bli värre.

- Strejker kommer att bli regelbundna och vanliga när fackföreningar använder sin makt för att störa och skada och hjälpa till att tvinga oss in i den stora återställningen.

- Skatterna kommer att stiga obönhörligt.
Och det kommer fler och fler nya skatter och avgifter. Regeringar kommer att behöva enorma summor pengar för att betala för Net Zero. Och vi betalar priset. De suberrika och icke-domsmiljonärerna kommer inte att betala mer skatt. Om de känner sig hotade kommer de helt enkelt att lämna landet. Medelklassen och den blivande medelklassen kommer att förstöras.

- Sparare och investerare kommer att bli riktade och kommer att betala extra skatt.
Incitamentet att spara kommer att försvinna. Kom ihåg: Du kommer att äga ingenting (och vara olycklig).

- De lokala skatterna på bostäder kommer att höjas dramatiskt.
Det kommer att bli särskilda skatter på småhus och trädgårdar när människor tvingas att flytta in i de nya höghusen i de nya städerna.

- Alla som arbetar kommer att bli fattigare än de var. De enda människor som kommer att överleva framtiden bekvämt kommer att vara de som har förmåner som får sina energikostnader betalda för dem (genom skatter som tas från de arbetande fattiga.)

- Polisen kommer att lägga allt mindre tid på att stoppa brott och mer tid på att gripa dem som kritiserar myndigheterna.

- Oberoende webbplatser och plattformar på internet kommer att stängas.

- Invandringen kommer att öka kraftigt.

- Storbritannien kommer i praktiken åter att gå med i det fascistiska, odemokratiska EU och Brexit-folkomröstningen kommer i praktiken att vändas mot folkets vilja.

Kom ihåg att allt detta kommer att hända om vi inte stoppar det. Och röstning kommer inte att göra någon skillnad alls.
För att stoppa det som händer måste vi berätta för fler människor vad som händer och, ännu viktigare, varför det händer.
Vi utkämpar ett propagandakrig. Vi måste kräva en ärlig media och vi måste sätta press på oärliga politiker.
Dela sanningen så brett du kan. Förklara om den stora återställningen och förklara att klimatförändringar och Net Zero är ett massivt bedrägeri.
Dela gärna mina videor och den här webbplatsen med alla du känner. Det finns inte mycket tid kvar.

NOTE If you want to know more about the future they are planning for us please read `Social Credit: Nightmare on Your Street’ and `They want your Money and your Life’ – both are available through the bookshop on www.vernoncoleman.com

Och i vanlig ordning får vi veta att denne man är en konspirationsteoretiker från Wikipedia, som själva ofta står i globalisters tjänst, med följande presentation:

Vernon Edward Coleman är en engelsk konspirationsteoretiker och författare, som skriver om ämnen relaterade till människors hälsa, politik och djurskydd. Han var tidigare allmänläkare och tidningskrönikör. Wikipedia ” Mest känd är han som kritiker av covid-19 vaccineringen

2 tankar kring ”Den stora återställningen kommer snabbare med vänstern, tack vare deras dröm om global socialism

    1. För global socialism behövs inga gränser eller nationsvänner, bara invandring av icke integreringsbara invandrare. Fosterlandsvänner straffas om de fäller ett ont ord om dessa berikare, som skall rädda oss. Här har Tyskland kommit långt, när en Kvinna som ”förolämpat” gruppvåldtäktsmän får längre straff än våldtäktsmännen, något vi känner igen från vår egen HMF jägare och från JK feministen Mari Heidenborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *