Ett gott råd till utrikesminister Billström, stäng porten till Sverige för semesterfirande invandrare

Varje sommar är det likadant, köerna på Arlanda till Emirates plan till Mellanöstern och Somalia är mycket långa.

När jag cyklar förbi Ryd, så är många fönster helt täckta av gardiner. Ett invandrartätt område i Linköping, varifrån mina flickor och jag flydde under slutet av 80-talet till annat område, eftersom döttrarna inte längre vågade leka ute på gården.

Vår utrikesminister är nu sur över alla semesterfirande svenskar, som åker till Libanon, Afghanistan, Somalia, Iran, Irak trots UD:s varningar om instabila samhällen. Det är statsmedia som sin vana trogen beskriver främst ekonomiska migranter, som svenskar. Eftersom de troligen åkt tunnelbana, som var Åsa Romsons (MP) definition på svenskar. Där flertalet fick uppehållstillstånd under 2015 på löpande band, bara de sa att de var från Syrien under den humanitära stormaktens glansdagar. Passen ligger i Östersjön, väl begravda.

Hur i helvete kan detta få fortgå?

Om landet de flytt ifrån nu är så stabilt att man utan problem kan fira återkommande semester där, då finns inga asylskäl kvar som motiverar varken asyl, uppehållstillstånd eller medborgarskap och absolut inga generösa bidrag.

Under min yrkestid inom rehabilitering fick jag ofta önskemål om intygshjälp till socialen för bidrag till hemresa. Trots mitt konstaterande att du/ni har ju flytt därifrån och därför fått uppehållstillstånd, då kan ni ju inte åka tillbaka?

Minns ett svar från en uppbragt kvinna, men det var ju inte krig där jag bodde och där släkten bor….

Men regeringens ministrar är nu på lång semester.

Alla medborgare borde begripa att något paradigmskifte inte är att vänta. Tänk om om migrationsminister Maria Malmer Stenergard kunde stå på Arlanda vid semesterfirarnas återkomst i höst och meddela att deras asylskäl nu har upphört, då kunde en förhoppning om skifte äga rum.

Alla medborgare vet om detta bedrägeri, men eftersom de sitter fast i grupptryck och karriär så håller de tyst. Socialdemokraternas maktåterkomst kräver att 30 % av den berikande väljarkåren stryks medhårs, där röda kommunpolitiker i Malmö och Göteborg redan är i full gång.

Socialdemokraterna var tidigt medvetna om vikten av deras nya väljarbas för att behålla makten. Ardalan Shekarabi (S) från Iran är en samlande samlande kraft för främst iranier och muslimer i Sverige, som han anser är väl integrerade.

Så här skriver https://ledarsidorna.se/sa-stark-ar-ardalan-shekarabis-stallning/

”…. Ardalan Shekarabi intar en särställning i den iranska och muslimska diasporan i Sverige. Hans ställning inom Socialdemokraterna är även den stark och Shekarabi nämndes 2021 som tänkbar, till och med trolig, efterträdare till Stefan Löfven när Löfven överraskande avgick i augusti. Hade inte Magdalena Andersson snabbt och lika överraskande för den inre kretsen övertygats och bestämt sig för att pröva sitt förtroende som partiledare bör det kunna göras sannolikt att Ardalan Shekarabi blivit Sveriges förste svensk-iranske statsminister….” Nu är han hennes gullgosse.

Tyvärr vågar statsminister Kristersson inte utmana hans instabila regeringen där KD och L kan svika om hårda tag direkt skulle tillämpas, istället göms allt i lååånga utredningar. Baktanken var att Nato och DCA avtalet först måste ros i hamn i riksdagen med socialdemokraternas hjälp.

Nu kan Magnus Sörenstam från det Fria Sverige andas ut, när han förstår att alla semesterfirande svenskar till Libanon inte var svenskar …… De räknar kallt med att UD räddar dem om de råkar i trubbel, när tom gängkriminella får snabb hjälp hem. https://www.detfriasverige.se/andas-ut-gott-folk-inga-svenskar-reser-till-libanon/

Bildkälla, soft.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *