Dödsmärkning under pandemin och döds- patruller på gång

WHO är inte nöjd, när alla länder inte jublar över Bill Gates förhoppning om världskontroll inför nästa pandemi.

Åtalen ökar mot producenter av vaccin framställt med mRNA teknik och nu tvekar Storbritannien inför WHO:s kontroll planer. Fler och fler rapporter kommer i dagens ljus, men publicering sker mycket motvilligt från statens medier.

Därför är det främst alternativa medier som dagligen avslöjar den största medicinska skandalen genom historien.
https://www.vaken.se/japans-framsta-onkolog-sager-att-covidvaccin-i-princip-ar-mord/

För då kan uppgifterna avfärdas som desinformation.

Tänk om statsmedia dagligen nu kunde rapportera antal dödsfall och svåra biverkningar efter främst booster vaccinering, som de gjorde förut för att elda på masspsykosen under coronan.

"Tåmärkning" - betyder märkt för död och ok att låta dö.
Regeringen sa åt ambulanspersonal att markera någon över 70 som ovärdig att leva och därför inte få behandling för någonting!!!

Behandling som kan ha räddat liv!!!

Diskussioner fördes sedan om att sänka denna åldersgräns till alla över 50!!!!!

Det här är rent mord. Uppgifter från en studie i Skottland https://lionessofjudah.substack.com/p/shocking-government-told-paramedics?

Jag förstår att för oss pensionärer är det kört under nästa pandemi, kanske vi skall träna på att dra upp benet och sudda ut en ditsatt tå märkning.

Om kom ihåg att inte gnälla ett dugg över krämpor och att livet är trist för då kan du åka dit och bli rekommenderad läkarassisterat självmord på stört.

Globalisterna med dess lakejer ger sig inte, när luften har gått ur covids skrämselballong, när rapporter om vaccinets dödliga baksida trängs i alternativ media. Nu är deras lobbyister i gång med nästa projekt för befolkningskontroll = läkarassisterat självmord.

Dödspatruller ökar i helas världen, under humana benämningar skriver Dr. Vernon Coleman
https://lionessofjudah.substack.com/p/urgent-message-itll-be-too-late-to

”…Dödshjälp blir global på samma sätt som covid-bluffen blev global. Och precis som med covid förespråkar kändisar över hela världen ”läkarassisterat självmord”. Mainstreammedia driver dödshjälp lika hårt som de främjade de farliga och värdelösa nedstängningarna, de farliga och oanvändbara maskerna och det farliga och värdelösa covid-vaccinet. Och dödshjälp främjas globalt – precis som covid-bluffen……./…..
Eutanasi är en avgörande del av planen för att döda miljarder av oss lagligt, billigt och snabbt. Läkare och politiker planerar att döda handikappade, barn och fattiga. De oroliga och deprimerade kommer också att dödas. I vissa länder sker det redan…”
Till exempel i Kanada, Holland, Ecuador, Peru med flera länder anger han.

Med krig och pandemier kommer globalister långt i deras strävan efter befolkningskontroll.

Bild från stock.adobe.com

3 tankar kring ”Dödsmärkning under pandemin och döds- patruller på gång

  1. Egentligen är det väl ALL världens befolkning som ska begära/kräva att politikerna är DE som ständigt ska ha ”Tå märkning”. Så de inte missar sitt eget så kallade läkarassisterade ”självmord”, när det blir dags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *