Massmigration och pandemier är globalisternas vapen mot nationalstaten

Först en positiv nyhet från Samnytt: Amerikanska delstatsåklagare avvisar WHO-fördrag

I ett gemensamt brev till president Joe Biden gör 22 stycken delstatsåklagare klart att de motsätter sig Världshälsoorganisationens planerade pandemifördrag. De menar att avtalet hotar nationell suveränitet och grundlags­skyddade rättigheter…” https://samnytt.se/amerikanska-delstatsaklagare-avvisar-who-fordrag

En bloggföljare skickade denna länk med översättning från Snapphanen den 12 maj 2024. https://www.snaphanen.dk/2024/05/11/weapons-of-mass-migration/

Artikeln handlar dels om rekorden av massinvandring till Bidens USA och WHO:s pandemifördrag som är i gungning (knappast i Sverige med vindflöjeln Jakob Forssmed vid rodret) och syftet med allt djävulskap som pådyvlas medborgare är att utplåna nationalstaten för en världsregering med FN i högsätet.

Kom ihåg att verkligheten överträffar dikten, medan makthavarna med dess media megafon ropar konspiration, konspiration!

”Hur FN och nationella politiker säljer våra länder till illegala migranter

En helt ny dokumentär som hade premiär i förrgår, och som handlar om de 10 miljoner illegala invandrare som Joe Biden-administrationen har släppt in under sin korta tid vid makten, men också det mycket bredare perspektivet på vad FN gör med nationerna. De danska medierna har inte behandlat frågan alls, trots att det som pågår i USA kvalitativt sett är exakt detsamma som det som Europa har utsatts för i 40 år. Men medierna är köpta, de är fiender till nationalstaten. I USA har det bara gått mycket, mycket snabbare. Och vad handlar det om? Det handlar om att upplösa nationalstaterna och bana väg för en världsregering under FN.

Vad Epoch Times lär sig av sin dokumentära turné om The Darien Gap är att det inte är de mexikanska kartellerna som ligger bakom massinvasionen av USA, utan USA självt och FN genom FN:s Global Compact on Migration, som Lars Løkke Rasmussen undertecknade i Marrakech i december 2018. Det är alltså FN, EU och våra egna nationella politiker som säljer bort våra länder och demokratin till en icke-vald världsregering. Du kan också se filmen och trailern här för $4 om du vill stödja dem som gjorde den,

”De illegala migranter som strömmar in i våra länder är i själva verket FN-soldater”

Jim Ferguson och John O’Looney har en speciell idé om några migranter som invaderar England från Frankrike. De måste sättas in av WHO mot befolkningen i nästa ”pandemi”, när den måste tvingas ta emot nästa sprutor som redan borde ha kommit. Om de har något att göra med migranterna i Darien Gap är omöjligt att säga. Pandemiavtalet beräknas ha antagits i slutet av maj och vaccinkravet infördes i början av juni. Dramatiskt scenario om det håller. I dag ser det ut som om Storbritannien vägrar att underteckna pandemiavtalet. Slutligen, lyssna på de 35 minuterna nedan:

”Det här är FN-soldater och de kommer att sättas in av Världshälsoorganisationen (WHO) när de tillkännager nästa pandemiska nedstängning”

Black Watch, ett skotskt infanteriregemente baserat i Perth, Skottland, har fått i uppdrag att utbilda illegala migranter i att utföra kontroll av folkmassor och andra åtgärder för att tvinga den brittiska befolkningen att foga sig i händelse av ett inbördeskrig av befolkningen mot regeringen.

Det finns fågelinfluensa H5N1-vacciner som flygs till Storbritannien just nu redo att användas på den brittiska allmänheten!

Den brittiske affärsmannen John O’ Looney slår larm och säger att han har avgörande bevis för att dessa FN-soldater tränas av brittiska styrkor som beordrats att göra det av globalisterna som angriper den brittiska regeringen.

John har uppgett att han har övervaknings- och videobevis på vad som händer tillsammans med detaljerade fordons- och registreringsnummer på de fordon som används.

Detaljerna som kommer fram tyder på att brittiska styrkor kommer att skickas utomlands för att bekämpa Ryssland i Ukraina, vilket i praktiken inte kommer att lämna några patriotiska soldater i Storbritannien för att skydda den brittiska befolkningen och att illegala migranter kommer att få uniformer och ges befogenheter av globalisterna att övervaka, kontrollera och beordra det brittiska folket att stanna hemma och kommer att ha befogenheter att bli fysiska och arrestera alla som inte lyder.

Detta förklarar varför Kanada, USA, Australien, Nya Zeeland och delar av Europa alla står inför samma plan från globalisterna.

Dessa illegala migranter har ingen lojalitet till värdländerna och kommer glatt att följa order från globalisterna att underkuva och kontrollera folket i våra respektive länder.

Detta är ett svek av bibliska proportioner.

Det är dags att förbereda sig och det är dags att stå emot.

Storbritannien vägrar att underteckna ett globalt vaccinavtal som undergräver landets suveränitet och tvingar landet att ge bort 20 procent av vaccinerna

—————————————————————————————————————

Bild från svenskabokmässan.se

Globalister med nationens makthavare använder humanism som alibi för massinvandring. Känslohjärnan reagerar alltid före förståndet bakom pannloben. Därför omhuldas feminism på alla samhällets områden, med katastrofala resultat när förnuftet sätts ur spel. Vänstern med dess låtsasgoda kulturelit utgör en stor samhällsfara, precis som massinvandringen, som nu sanktionerats av EU. Trots att en majoritet av EU:s medborgare är emot, därför är det förståeligt att globalister rustar sig för inbördeskrig.
https://samnytt.se/sju-av-tio-svenskar-anser-att-sverige-tagit-emot-for-manga-invandrare

6 tankar kring ”Massmigration och pandemier är globalisternas vapen mot nationalstaten

 1. ALLA vill prioritera frågan om minskad invandring!
  Varför prioriterar inte ”våra” politiker samma sak?

  När så inte sker, VAD ska vi med dessa politiker till? De bryr sig ju uppenbart inte om sin egen befolkning! Eller tycker någon att DE gör det? Beskriv gärna HUR?

  Studien är gjord tankesmedjan Alliance of democracies. I årets undersökning svarar var fjärde tillfrågad att minskad invandring borde vara en prioriterad fråga för regeringen, jämfört med var femte för två år sedan.
  Samtidigt faller intresset för att prioritera klimatet. Enligt rapporten är 2024 det första året då migrationsfrågan bedöms vara viktigare än klimatfrågan för européerna.

  https://omni.se/invandring-viktigare-fraga-an-klimatet-for-europeer/a/RzRgmx

 2. ”En undersökning inför EU-valet visar att européerna numera prioriterar frågan om minskad invandring före klimatet”.

  ALLA vill prioritera frågan om minskad invandring före klimatet!
  Varför prioriterar inte ”våra” politiker samma sak?
  När så inte sker, VAD ska vi med dessa politiker till? De bryr sig ju uppenbart inte om sin egen befolkning! Eller tycker någon att DE gör det? Beskriv gärna HUR?

  https://detgodasamhallet.com/2024/05/21/hittat-pa-natet-minskad-invandring-viktigare-an-klimatet-for-europeer/#more-89256

 3. Vet gemene svensk att denne har sedan 2006 röstat FÖR ”Massmigration”?
  Om inte! Ta reda på om du ska rösta FÖR massmigration eller INTE, till nästa gång. De som ”inte bryr” sig kan ju alltid ”öppna sin dörr” istället, för att ”öppna sina hjärtan”. Som en viss Fredrik Reinfeldt uttryckte det. Förmodligen som ett argument till att vi ska bara acceptera de kommande flyktingvågarna och vad de kommer att medföra. Det är bra för Sverige, tyckte både Moderaterna som Sossarna! Vad tycker det svenska folket, politiker? Stänga dörren (gränsen) är väl vad som behövs om ni överhuvudtaget värnar om ert eget folk. Avgå samtliga riksdagspolitiker om NI inte går det svenska folkets ärenden i 1:a hand. Som politikerna agerar undrar man om VI svenska medborgare överhuvudtaget existerar hos er! Vi belastas medan ni PRISAS, genom era fabuleringar!

 4. Bidenregeringen med hjälp av NGO:er fyller upp USA med illegala, man tror uppåt 45 miljoner…
  Samtidigt vill demokraterna att migranterna ska räknas in i delstatens folkmängd.
  Antalet representanter i -huset baseras på invånarantalet i delstaten.
  Om invånarantalet ökar i en demokratstyrd stat ökas också delstatens inflytande.
  Man behöver på så vis inte ge utlänningar rösträtt för att ändra maktbalansen.

  Är det samma uträkning som ligger bakom massinvandringen i Europa? Pålitligt socialistiska länder som Sverige och Tyskland får stor invandring, andra länder mindre. ”Seats are allocated (in European Parliament) on the basis of population of each Member State.”
  Ännu mer effektivt om Europa skulle bli en federation, vilket många vill.

  1. Tack för en viktig upplysning angående USA!
   Att medborgarskap delas ut mycket lätt i Sverige beror ju på att politiker önskar fler bidragsröster av invandrare som nu mera kan avgöra ett val. Därför är Tidö regeringens försäkran om paradigmskifte bara en kuliss, för att deras väljare skall tro att någon förändring äger rum, vänsterns politik fortsätter som förut. EU valet är ett skämt, där internationella tidningar förbjuds som inte följer globalisters narrativ och ingen andas om något Swexit!

Kommentarer är stängda.