Brotten eskalerar och regeringens svar är tomma ord.

Nu varnar Olle Lundin, professor i förvaltningsrätt och expert på korruption, för den utbredda korruptionen inom svenska myndigheter. Det vi upptäcker är bara toppen på ett isberg. https://www.tn.se/naringsliv/36197/rekord-i-svensk-korruption-kan-fiffla-helt-straffritt/

Bild från https://www.tn.se/naringsliv/35865/foretagen-uppgivna-infor-brottsvagen-har-ar-regeringens-plan/

”Företagen vittnar om en hopplöshet inför den nya vågen av bedrägerier, stölder och kriminella som drabbar deras verksamheter. Många har slutat att anmäla till polisen – eftersom inget händer. Vad är regeringens plan för att stoppa utvecklingen? TN har intervjuat Mikael Damsgaard (M) i justitieutskottet….”
som levererar den vanliga ramsan om samverkan, ökad effektivitet hos polis, rättsväsende, skatteverket, ja att hela samhället måste bli mer robust….förutom regeringen.

Inte ett ett ord om asylstopp. Utvisningar och självklarheter som slopandet av mängdrabatt och lindriga/obefintliga straff skall utredas till leda, trots att majoritet finns i riksdagen för beslut direkt.

Jag upprepar att kriminella nätverk utnyttjar släkt, vänner och främlingar som insiders, på företag och myndigheter. När Brottsförebyggande rådet (Brå) undersökte saken hittade man exempel i alla granskade branscher. https://www.tn.se/naringsliv/36097/bra-gangen-har-insiders-i-alla-branscher/

Runt 14 000 personer bedöms vara aktiva i kriminella nätverk i Sverige och ytterligare 48 000 kopplas till gängen. Totalt rör det sig om 62 000 personer enligt polisens nya lägesbild. Kartläggningen från polisen visar att 88 procent av de aktiva i nätverken är svenska medborgare, varav åtta procent har dubbelt medborgarskap. Allt för att ge sken av att det minsann är fula etniska svenskar som står för våldet. Hur många av andra och tredje generationens invandrare som har dubbla medborgarskap får vi inte veta.

Kanske är det Åsa Romsons (MP) definition som blivit gällande, att alla som åker tunnelbana är svenskar.

Rikspolischef Petra Lundh klagar över att brottsligheten är ett hot mot hela det svenska samhället. Jag undrar hur länge hon klurat innan denna analys tog form efter att hon slutat jaga lagliga jägare för jaktbrott?

Då borde minsta barn förstå att ju mer som fylls på från dysfunktionella länder så ökar klanmentaliteten och därmed den organiserade brottsligheten. Troligen är det meningen enligt den globala nationsförstörande manualen. Makthavarnas uppgift är endast att förhala och låtsas att nu råder hårdare tag. Så medborgare luras ännu ett tag.

Islamiseringen fortsätter mycket tack vare mediers förstående inställning till mångkultur. Där de fiskat upp offer till oräkneliga känsloreportage, förnedringsrånade Svennar och våldtagna svenska ”horor” gör sig icke besvär för att komma till tals.

Här är ett exempel från skolvärlden i invandrartäta Örebro. Där SvD i en ledare varnar medier för att gå islamisters ärenden. Men det är ju precis det de gjort under årtionden, när media varit och fortfarande är politikers megafon. https://www.svd.se/a/O8GK31/ga-inte-islamisternas-arenden-om-vivallaskolan

7 tankar kring ”Brotten eskalerar och regeringens svar är tomma ord.

  1. Mellan åren 2000 – 2020 har 300 000 personer fått avslag på sin asylansökan med beslut om att återvända!
    Knappt hälften av de människor som sökt asyl till Sverige och som får avslag, lämnar landet frivilligt. Det visar en rapport från delegationen för migrationsstudier, Delmi.
    Tänk om alla 300 000 stannar p.g.a. rapporten kanske innehåller ”sakfel”.

    De 300 000 som fått avslag har ju ingenting att förlora! För att kunna överleva blir man nog tvungen att begå brott. Man har inget att förlora längre och ens konsekvenser över sina ”nya” ageranden spelar inte längre någon roll.
    Har man inte skapat massbrott mot det svenska folket då man inte fullföljt besluten om utvisning? Är det därför som brottsligheten blivit grövre och grövre i takt med alla årliga asylsökande som fått avslag? De som fått asyl, de kanske väntar på medborgarskapet som samtidigt ger brottsskyddsutvisning.

    Med facit i hand verkar det som att de som verkligen behövde asyl körde man ut/bort till förmån för ”brottsverkarnas” och/eller ”muslimer med dess moské byggande”! M, har ju en ”ledare” som är van att köra över de svaga.
    Just NU är vi svenskar betraktade som JÄVLIGT svaga, som inte kan stoppa politiska kapitalets skövling av oss övriga.
    Den nya svenska traditionen. Glöm aldrig politikerna som var delaktiga i det drama som man skapade, idag.

    https://tidningensyre.se/2020/4-februari/fa-atervander-efter-asylavslag/

    1. Jag har läst artikeln via din länk, om forskares råd vid asylärenden samt utvisningar, men varför då släppa in 100 000 tusental ekonomiska migranter, när de ändå skall utvisas?
      Mest utsatta verkar de migranter vara som arbetar och sköter sig, för att ett kryss i en ruta blivit fel. Våldtäktsmän värnar Jk Mariee Heidelberg om med enorma skadestånd och utvisning kan ej ske för att hemlandet inte tolererar deras brottsliga aktiviteter. Den humanitära stormakten är en öppen famn för islam, förtryck och kriminalitet. Landets kostnader för denna humanitet höjer landets BNP.

      1. Huvudet på spiken, Harriet.
        ”varför då släppa in 100 000 tusental ekonomiska migranter, när de ändå skall utvisas”?

        Din poäng tolkar jag och säkert många andra som att vi har inte varken en kompetent regering eller riksdagspolitiker som är värd namnet till att sköta AB Sverige. Enda skälet är väl att haverera vår ekonomi så vi tvingas hamna i EU/CIA:s slav fålla där EURON ska bli vår ”hjälpare i nöden”. Tydligen verkar det som att det är Johan Pehrsons politiska livsuppgift. Kristersson hade NATO avtalet som uppgift, medan Pål Jonson uppgift var att underteckna DCA avtalet. Allt över våra huvuden!
        Svensken lär inte göra uppror.
        Vad händer om de 100 000 tals som är kvar och som fått avslag, gör gemensamt uppror tillsammans med de som ”fått medborgarskap”?
        Politiker som monterar ned den svenska välfärden (skicka dem till Ukraina eller Israel) vad har de i Sverige att göra? Någon? ALLA partier med dess politiker i Riksdagen är inte DE diskvalificerade till att överhuvudtaget ens få vistas där?

  2. Detta eviga svamlande från de som ska klara upp saker och ting . Kan kanske hålla med denne Strömmer lite lite att det tar tid att vända en oceanångare . Slopa ångaren och använd ett Jas Gripen , modernare , snabbare och effektivare . Det som de flesta av oss medborgare tycker : Ta i med den hårda handsken och gärna med en hästsko i den . Finns länder att ta efter , eller hur . Har nyss varit på tapeten . Petra Lundh ? tillåt mig hånle !
    Mvh Sjöström

    1. Petra Lundhs hårdhandskar används bara mot etniskt svenska jägare som följer lag och rätt.

  3. Gunnar Strömmer, med flera, menar att vi är på väg åt rätt håll. Men att det tar tid att vända. De brukar jämföra med ett stort oceangående fartyg som ska vändas, dvs att det går långsamt.

    Hur många år har vi hört sånt prat från sittande regering? Vill minnas att Morgan Johansson använde liknande optimistiska uttryckssätt.

    1. Det ligger säkert färdiga svars manualer från tidigare regering på Rosenbad som Tidöpartierna kan följa. Skillnaden är inte speciellt stor mellan regeringsalternativen. Nu bortförklarar socialdemokraterna sina synder som SD ligger bakom och regeringen utreder självklarheter för att slippa ansvar och SD bara sviker och sviker.

Kommentarer är stängda.