Krigshökarna förökar sig, deras krigshets likaså med förhoppning om ett nytt världskrig

Moder Svea bar sorgflor i går, när champagnen flödade på svenska ambassaden 2900 K Street, N.W Washington. Krigshökarna firade att Nato äntligen var i hamn, för skriken från skyttegravarna når aldrig fram. Hyckleriet firade nya triumfer och krigsindustrin fylls på av nya beställningar och regerings trogne Jimmie Åkesson (SD) hyllade medlemskapet på hemmaplan. https://www.friatider.se/forradare-jimmie-akessons-hylling-till-nato-sagas

Tillbaka till Europa så är det Tysklands utrikespolitik jag inte förstår. Visserligen blev landet en vasallstat till USA efter ww2, men under lång tid har dess näringsliv varit EU:s motor, som gynnades av billig rysk gas och euron, som fick många förlorare.

Men hur kan det energi beroende näringslivet bara lägga locket på efter USA:s och troligen Storbritanniens sprängning av Nord Stream?

Nu försöker Olof Scholtz med Ursula von der Leyen i EU sätta stopp för AfD:s framgångar, med övriga medjamsande nationsledare. Fake News, desinformation och en demokratisk fara ropar de i kör med WEF som hejarklack bakom. Ursula von der Leyen önskar nytt mandat för att få fortsätta att kroka arm med den andra stor tysken Klaus Schwab.

Är det makt och girighet som gör att de säljer ut sitt land?

Först var det Emmanuel Macron som sände ut en testballong om trupper från väst till Ukraina. Han var värd för konferens i slutet av februari om EU stöd till Ukraina. Ett tjugotal europeiska stats- och regeringschefer deltog i mötet, men den trupp ballongen lyfte inte riktigt. https://svenska.yle.fi/a/7-10051909

Nu har en parlamentariker Tyskland tagit ny ton i och föreslår attacker mot ryska regeringsbyggnader.

”CDU-politikern Roderich Kiesewetter anser att myndighetsbyggnader i centrala Moskva bör attackeras – exempelvis försvarsministeriets högkvarter eller huvudkontoret för den ryska underrättelsetjänsten.
Det var under ett diskussionsprogram hos statliga ZDF som Kiesewetter, som har en bakgrund som generalstabsofficer, argumenterade för att Ukraina borde få resurser för att kunna attackera fler mål inne i Ryssland.
– Ukraina bör ges möjlighet att ta kriget till det ryska territoriet, sa han och poängterade att Tysklands försvarsminister Boris Pistorius tidigare förespråkat just detta…” https://www.vaken.se/tysk-parlamentariker-vill-se-attacker-mot-regeringsbyggnader-i-moskva/

Och hemma hos oss är Wallenberg mycket nöjd med en beställning från Polen på 12, 9 miljarder och Saab i Linköping söker folk med ljus och lykta, tyvärr var fanns aldrig något kompetens regn i den importerade valmanskåren.

Västs makthavare lever i symbios med krigsindustrin och bankerna. Krigshetsen ger jobb och bankernas sedelpressar går varma, därför måste fiender skapas för att medborgare skall luras att tro att demokratin är hotad. Nu är de på väg att släppa ut anden ur flaskan med ett nytt världskrig.

Bild från tidningennara.se