Frankrike visar vägen för Sverige med daglig Jihad

Den som rapporterar om dödligt våld varje dag av muslimer är Dr. Guy Millière, professor vid Paris universitet. Han är författare av 27 böcker om Frankrike och Europa.
https://sv.gatestoneinstitute.org/20451/daglig-jihad-frankrik

Från artikeln; endast ett exempel på daglig Jihad med dödligt våld;

”En Islamist som ropade ”Allahu akbar” den 2 december knivhögg en tysk turist till döds i närheten av Eiffeltornet. Mördaren, som återigen ropade ”Allahu akbar!” attackerade sedan två andra personer, vilket resulterade i allvarliga skador. På bilden: Polisens forensiska experter vid platsen för mordet den 2 december 2023. (Foto av Dimitar Dilkoff/AFP via Getty Images)”

”Det som borde orsaka oro i Frankrike är dock den utbredda ökningen av islamistiskt våld. Officiell statistik visar att varje dag i Frankrike inträffar i genomsnitt 120 knivattacker, varav många resulterar i dödsfall….”

Polis, politiker med dess media försöker mörka precis som hos oss i Sverige, där alla är svenskar, trots att ropen Allah Abkar skallar dagligen. Men ibland är dåden i Frankrike så fruktansvärda att statsmedia måste rapportera, om än återhållsamt. Islam med imamers hjälp har infiltrerat franska universitet, idrottsklubbar och politiska partier, precis som här. Populärt är att gärningsmännen behöver psykiatrisk vård, istället för utvisning.

Partier till vänster har samma överslätande inställning till muslimers terrordåd överallt och betraktar Hamas som en motståndsrörelse, som rättfärdigar deras dåd och Israel är den store satan.

”…….Antisemitiska attacker i Frankrike blir också allt vanligare, och de har exploderat sedan de fruktansvärda attackerna i Israel den 7 oktober av terrorgruppen Hamas. År 2022 registrerades 436 antisemitiska handlingar officiellt i Frankrike. Under veckorna mellan den 7 oktober och 1 december registrerades 1 518 antisemitiska handlingar, varav många av dem fysiska attacker…..”

Några kommentatorer och politiska ledare har också uttalat sig. Krönikören Ivan Rioufol skrev:

”Rasutbrottet som i Frankrike följde med det sataniska blodbadet som Hamas åsamkat israeliska civila visade på slitningar inom nationen. Två oförenliga Frankriken konfronterar redan varandra mitt på ljusa dagen: Det franska Frankrike och det islamiserade Frankrike.”

Éric Zemmour, partiledare för Reconquête, skrev:

”Två olika folk bor i Frankrike; ett av dem måste konstant fly från attackerna av en alltmer våldsam faktion av det andra – inte bara de attacker som begås med utrop om Allah akbar, utan denna riktiga dagliga jihad som fransmännen är drabbade av.”

Marine Le Pen, partiledare för Nationell samling, sa:

”Många fransmän känner det nu: ingen går säker någonstans längre. En ny tröskel har överskridits. Vi bevittnar organiserade attacker som kommer från ett visst antal kriminella förorter i vilka det finns beväpnade ’miliser’ som utför räder.”

Politikers fåfänga förhoppning om att anpassning till värdlandet kommer alltmer på skam i olika undersökningar, där sharialag hos unga ständigt övertrumfar värdlandets lag och hotet för dem (och globalister) är att det franska folket har fått nog.

Enligt undersökningar från den senaste tiden anser 78 % av alla fransmän att islamism utgör ett dödligt hot för Frankrike. 91 % säger att de är oroade eller mycket oroade för den kraftiga ökningen av våld i landet.

Finns det något hopp för Europa? Författaren ställer hoppet till Le Pen med Giorgia Meloni i Italien och Gert Wilders i Nederländerna. Om de kan stå emot den globala manualen vill jag själv tillägga, där Meloni redan börjat svikta.

Hoppet finns nu hos folket, där fransmännen har börjat vakna,

Säkerhetsexperten Éric Delbecque, vars nya bok, Permanent Insecurity, som förklarar det ökande våldet som drabbar Frankrike, konstaterade nyligen: ”Fransmännen verkar förstå att deras land kan dö. De börjar reagera.”

Mitt envisa hopp är att svenskarna skall göra detsamma, när daglig Jihad med knivdåd mot vita, otrogna kommer att ske överallt där folk är ute på fel tid och fel plats.

Till sist en glädjande nyhet att

Riksrevisionen vill lägga ner Allmänna arvsfonden Inte en dag för tidigt om denna tjuvaktiga sammanslutning försvann, skriver https://www.detfriasverige.se/riksrevisionen-vill-lagga-ner-allmanna-arvsfonden/
Denna arvsfond har gödslat klaner med dess kriminella gäng i årtionden. Fondens advokater har tömt arvet för släktingar och ogiltigtförklarat testamentet på löpande band. För tvivlare så finns ett examensarbete från Uppsala universitet 2018 (Allmänna arvsfondens jakt på pengar) som är väl värt att läsa för den som vill veta mer.

Men, eftersom det är en självklarhet så skall det utredas under lång tid, så trotjänare kan tjäna lite extra som långsamma utredare, regeringens bröder hjälper alltid de sina.

4 tankar kring ”Frankrike visar vägen för Sverige med daglig Jihad

  1. Olyckligt att Paris är värd för OS kommande sommar-24.
    Det ska bli intressant att se o höra hur media hanterar detta.
    Med den mycket skrämmande statistik som finns över hur illa det står till .
    Har sett en uppgift att Frankrike har ca 700 ”no -go zones” !!!!

    1. Risken är stor att kränkta terrorister med Allah Akbar som stridsrop åter visar sina färdigheter i mord mot otrogna.
      Kanske kommer sommar OS i Paris bli en upprepning av massakern i Munchen 1972 under de olympiska sommarspelen som resulterade i avrättningen av 11 israeliska idrottsmän. Dådet genomfördes av den palestinska organisationen Svarta September. I dag är dåden öppet eller dolt påhejade av vänstern, som kallar terrorn för befrielse- och motståndsorganisationer, med det palestinska folket som offer.

  2. – ”…Regimen använder dödsstraffet för att installera rädsla hos folket och förlänga sin egen överlevnad. Bara internationella påtryckningar kan få slut på denna dödsmaskin…”

    Avrättningar pga av hädelselag borde få blasfemi påtryckare att besinna sig.

    https://www.svd.se/a/GMo58Q/spred-videor-pa-svenska-koranbranningar-avrattades-i-iran

    Och i Sverige fortsätter fjäskeriet med islam, eftersom ett rättsväsende är uppfyllt av mångfaldens berikning, Katarina Janouch döms för förtal. Nu hoppas jag att religionslärare tvingar muslimska barn skriva och motivera varför de är kristna.

    https://samnytt.se/problematiskt-att-svea-hovratt-domen-mot-katerina-janouch-bygger-pa-logner

Kommentarer är stängda.